Açıkçası ben sevmiykrum düşünmesi bile insanı çok geriyor strese sokuyor yani benim kendi cinselligim daha keyifli istediğim sekidle yapıyorum bir erkekle olmak çok korkutucu insana stres basıyor asla yapamam kendi kendime egleniyorim ve mutluyum hep böyle olsun isterim lakin toplumun baskısı insanı kötü etkiliyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılZorunda değilsin elbette ama seks gir çıktan ibaret değildir. Bir vibratör seni belinden tutup poponu sıkamaz mesela ya da gözlerine bakıp dudaklarını ısıramaz. Seks aslında bu hislerdir.
03 Yorumla
Soran1 yılHacı benim seks duygularım yoktur aman olmasında ne b. ktan duygu
Soran1 yılIy düşüncesi bile iğrenç mide bulanciric bir erkekle olmak ıyy
- 1 yıl
Erkeğe ilgi duymak zorunda değilsin. Bir kadına da ilgi duyabilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 666 cevap paylaştı.
1 yılTatmadigin bir duyguyu bilemezsin hiç yemedigin bir meyve cok guzel diyor herkes sende bende bir deneyim diyosun bi bakmişsin gerçekten harikaymış
08 Yorumla
Soran1 yılİstemiykrim Allah korusun. Herkesin yaptığı şeyi yapmak istemem beni oldukça geriyor ve korkutcuu
- 1 yıl
Ama neye gore korkutucu sence korkutucu olan ne
Soran1 yılStresli.
- 1 yıl
İlk yasanacaklar mi
Soran1 yılYani benim için asla yaşanmayacak da.
Soran1 yılAllah korusun gerçekten çok kötü
- 1 yıl
Zarf kutusuna gelmek ister misin 😊 anladin sanirim
Soran1 yılErkeklerle işim yok esc değilim
1 yılHer kadın değil cinselliğe tutkusu arzusu olan kadın yaşamak ister ve yaşar
01 Yorumla
Soran1 yılIy onları da anlamış değilim böyle iğrenç şeyi nasıl yapıyorlarsa bir erkeğe muhtaç olacak kadar ezikler
Asla dedigin için bir kaç seneye seks makinesine dönersin
04 Yorumla
Soran1 yılHayır ya yemin ediyorum ben bir erkekle yapmak istemem zaten kendi başıma her türlü her şeyi yaparım kendi fantezilerimi kuruyor eğleniyorum ve bu bana fazlasıyla yetiyor
Soran1 yılİstemiyorum Allah korusun korkulu rüyam kendime kıyarım
Toplumu boşverin. Önemli olan sizin nasıl hissettiğiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılPeki kadınları kendine yakın hissediyor musun cinsellikte? Yani bir erkekle olmak korkutucu geliyor Diyorsun ya peki bir kadınla olmak da aynı şey mi?
03 Yorumla
Soran1 yılEvet açıkçası kendi kendime mutluyum çünkü baskı yok performans şeyi yok istemiyorum yani düşündükçe stres basıyor ister istemez kötü şekilde kendi sıkmaya başlıyorum
Cevap sahibi1 yılPeki hiç aşık oldun mu?
Soran1 yılAromantigim ben bir erkeğe karşı bir duygularım yoktur aman olmasında çok iyi boylr
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Mastin yeri ayri gercekten yaşamak aynı şey değiller
09 Yorumla
Soran1 yılİstemiyorum dildomla mutluyuz
Soran1 yılEvet
Soran1 yılEn iyisi zaten erkeğe muhtaç olacak kadar ezik değilim en azından
Soran1 yılBenim gözümde eziklik neyseki kendi ihtiyaçlarını kendim gideriyorum. D hemcinslerimle aynı kafada değilim ne yazık ki onlardan oldukça farklıyım size normal gelen şeyler bana anormal geliyor
Soran1 yılKendi fantezi dünyam varken ne yapayım erkeği erkek olmadan da uçuran zevkler oluyor 😃
Neden bu kadar Soğuksun bu konuya peki
04 Yorumla
Soran1 yılrahatsız oluyorum benim böyle şeyler psikolojik anlamda kötü etkiliyor kendimi sıkıyorum
Soran1 yılAnlayamazsın psikolojimi bozuyor bu yüzden ömür hayatı kimseyle olmak istemiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı.
1 yılAnnende ayni kafada olsaydi bu soru olmazdi😀
03 Yorumla
Soran1 yılNe yazık ki annemin en büyük hatası beni doğurmaktı annemle de ben bir değilim aynı degiliz
- 1 yıl
Evet değilsiniz elbette, olamazssinzda, bu arada bir gun mutlaka olacaksin, kacisin yok. bir erkekle😄
Soran1 yılÇok yaşamam merak etme intihar ederim yinede erkekle olmam
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. İlla olacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılYes bebek
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılZoeunluluk yok ki
00 Yorumla Enteresan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılYani
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım