@kizlaryardimedin34 hem olmuşsun diyorsun sonra sen daha olmamışsın hani verdiğin sözler hani o ellerin nerede yazıklar olsun bütün kızlar aynısınız bencilsiniz 🙄 ben gidiyorum :)
Kizlaryardimedin34 ya olabilir ama burada kalsan ne olur kalmasan ne olur çoğu insanlar boş eğlencene bakacan sonuçta bir şeyler okuyup zaman geçirip eğlenmek için geliyoruz buraya kafana takma en güzelli yinede sen bilirsin 😄🌹
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
dayımız olta atıp balık avın da ama gürcü hamsisi geldi :D
dede ben gidiyorum bu ülkede zeki kız kalmamış rusyay dogru yüzücem :D
erkekler geç büyüyor da ondan
Evet dogru
ben oldum hazırım :)
@yaralıdavsan git bul o zaman birini
@kizlaryardimedin34 hım öyle mi diyorsun gidem bulam çok fazla bulsam sorun olur sence günah mı
@yaralıdavsan get out
@yaralıdavsan bana ne olm naparsan yap
@yaralıdavsan ben oldum diyorsun olduysan git bul arıza mısın gece gece
@kizlaryardimedin34 olduk da sana mı olduk resmen meyve veren ağacı taşlıyorsun soykırım bu :)
@yaralıdavsan bence sen daha olmamışsın klmkdslmcldcs
@kizlaryardimedin34 hem olmuşsun diyorsun sonra sen daha olmamışsın hani verdiğin sözler hani o ellerin nerede yazıklar olsun bütün kızlar aynısınız bencilsiniz 🙄 ben gidiyorum :)
@yaralıdavsan oldum diyen sendin ben mi dedim erkeklerin beyni cidden 20.00dan sonra küçülüyor galiba
@kizlaryardimedin34 sus tek bir kelime daha etme neden biliyor musun cünki inanrım 🙃
@yaralıdavsan tamam
@kizlaryardimedin34 gözlerin sanki kal der gibi gibi 🙃
@kizlaryardimedin34 neyse gittim ben sıkıldım :)
@yaralıdavsan hadi bay bay
Jsjsjsjsjshsyhsjehe konuşmaya bak 😂
@Smihasli gece gece dengelerimle oynanıyor gerildim
@kizlaryaedimedin34 boş ver takma kafana öyleleri çok cevap vermemek en güzelli 😄
@Smihasli haklısın ama altta kalmayı da hiç sevmem ki
Kizlaryardimedin34 ya olabilir ama burada kalsan ne olur kalmasan ne olur çoğu insanlar boş eğlencene bakacan sonuçta bir şeyler okuyup zaman geçirip eğlenmek için geliyoruz buraya kafana takma en güzelli yinede sen bilirsin 😄🌹
@kizlaryardimedin34 gideceğim bu diyarlar dan çok uzaklara ay tepeden dogarken güneşi karşıma alıp sana da baybay
@Smihasli :)
@yaralıdavsan buyrun benim
siz de harbi kafa yok ben onu anladım sanatımı konuşturuyorum burada ne yaşıyorsunuz :D
@yaralıdavsan eyvallah düşüncene saygı duyarım ama birde insan kendisine baksın derim 😇
şakasına yazdığımı anlamıcak kadar zekanız mı düşük yazarken bunu kahroldum ya :) neyse ben gittim siz takılır
Davsan kardeş ben senle sorunum yok hanımefendi ile konuştum neden kahroldun😂
Sonra lafı sen bana atıyorsun ne yapayım
@Smihasli dkamkmskma sen davşan diyene kadar ciddiyetle okuyodum
@kizlaryardimedin34 yok be ne ciddisi zaten kafaya takan biri değilim ki ciddi olsa ne olur 😂
@kizlaryardimedin34 bittimi hikayemiz bu ne biçim son böyle değmesin ellerimiz kavuşmasın bu gözler 🙃
@yaralıdavsan bitti bb
@kizlaryardimedin34 peki Bye bye love Bye bye sweet caress Hello emptiness I know I m gonna die Goodbye my love bye bye 🙃
Kim demiş bunu?
Hepsi degil
eee gülü seven dikenine katlanıcak dayı :)
Kimse amca dede sevmez
😁😁😁😁😁😁
dedeye sahip çıkalım öyle deme neden güllerin gölgesi siyahtır bilirmisin :)