Yaklaşık bir ay flört ettik hiç görüşme olmadı ama görüntülü konuştuk 3 saat ve çok keyifliydi sürekli bir şeyler anlattı dinlemek istedi güldük eğlendik. Görüntülüden sonra ve görüntülü sırasında da aslında yanıma gelmek istediğinden bahsetti aramızda 3-5 Saat mesafe var yol mesafesi olarak. Sizce ben ne yapmalıyım kendisi gelmek istediğini söyledi ve bu görüşmeler nasıl olabilir aynı şehirde falan ben evde kalıyorum tek başıma , bir yandan arkadaşça sohbet ettiğimiz için eve alasım var ama bir yandan da aramızdaki sohbeti riske atmak istemiyorum. Bana biraz öneri sunar mısınız bu arada hiç cinsellik konuşmadık Ve kendisinin düzgün bir İlişkisi olmadığından bahsetti ufak
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Eve aldığın zaman iş değişir eğer sadece arkadaş olarak görüşmek istiyorsan otur bir cafede için kahvenizi yapın muhabbetinizi, ama bence senin içinde hafiften onu eve çağırmak var.
010 Yorumla
Soran1 yılBen bir şey yapmak istemiyorum aslında o kadar yol
Gelecek o yüzden canım saçıma vicdanım
Var
Soran1 yılBiliyor ama otelde kalırım dedi
Soran1 yılNeden
Soran1 yılPeki benim ne yapmam gerekiyor ve kişinin niyetini nasıl anlayacağım
Soran1 yılHaklısın bunlar biraz karmaşık konular ve bilmeden yorum yapmak tuhaf olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3Cevap
Merhaba, bir aydır flört ettiğin biri 5 saatlik yola çıkıp gelecekse, sadece oturup kahveni içmek istemiyordur
04 Yorumla
Soran1 yılOtelde kalacağını söyledi
Soran1 yılBenimle sadece cinsellik düşündüğünü nasıl anlayacağım buluşmada veya şu an
1 yılÖncelik le yaşlarınız kaç ve ne iş yapıyor sunuz bu önemli
04 Yorumla
Soran1 yılO çalışıyor ben okuyorum kendisi 23 yaşında ben de 24 yaşındayım
- 1 yıl
Yani şimdi şöyle söyleyeyim eve alırsın ama lakin bu işlerin de sonunda cinselliğe biner bu durumu da sen nereye kadar kaldırabilirsin bir şey diyemem
Soran1 yılBen istemem Şu an cinsellik istese de müsaade etmem ki bu tarz şeyleri hiç konuşmadık cinsellik hakkında ne düşündüğünü de bilmiyorum
- 1 yıl
Valla bilmyiz ama
5 saat yol gelicek diye illa cinsellik için geliyor diye bir şey yok normal kahve içersinix birşeyler yaparsınız. Ama ilişkilerde cinsellik olur snormal bir durum gibi füşünmrn tuhaf. Cinsellik istemiyorsan şu an hayır diyebilirsin 🙂
00 Yorumla
1 yılEve alma hemen seni kolay olarak görür
01 Yorumla
Soran1 yılNe zaman eve alınmalı
1 yılyüz yüze dışarıda görüşmelisiniz
010 Yorumla
Soran1 yılAma uzak yerden geliyor o yüzden söyledim
- 1 yıl
Anladım yani gerçekten ciddi ilişkinin içinde cinsel şeyler olmaz sen de olmasını istemiyorsun belli ki ya evine alırsın ayrı odada yatarsın hareketlerine dikkat edersin arkadaşça konuşursunuz insanın kendisine hakim olması çok normal ya
Soran1 yılBen hakim olurum da yani bunun yanlış anlamasini istemiyorum çünkü o kadar yol gelecek vs bunlara çok takan bir insanım
- 1 yıl
Yavrum niyetini belli edersen karşıdaki de senin niyetini anlar bence yani saygılı bir şekilde davranırsa hareketlerine dikkat edersen adam ne diyecek ya bu o mu diyecek
Soran1 yılYani evi alıp bir şey yapmamak iyi mi olur
- 1 yıl
Ya şimdi ne istiyorsun anlamadım ki al arkadaş gibi konuş yemeğini içsin suyunu içsin 1.02 gün kalıp evine dönsün amacın başkaysa onu ben bilemem hayat senin yani tercih senin
Soran1 yılHayır benim kötü bir amacım yok sadece bende kalması iyi mi kötü mü onu anlamıyorum
- 1 yıl
bak bence değil yani ben bir erkekle aynı evde arkadaş gibi de kalırım illaki konunun o yerlere gelmesine gerek yok ve bir erkek de çıkıp oradan geliyorsa sırf o işler için gelmiyordur emin ol o işler için gelseydi orada bir sürü kız bulabilir kendine yorum dakiler o yüzden takılma belki onun da istediği senin gibi temiz iyi niyetli bir insandır bilemezsin
Soran1 yılTeşekkür ederim o zaman kendisi geldiğinde ben duruma göre onun hareketlerine bakarak eve davet edeyim ya da etmeyeyim
- 1 yıl
aynen öyle ilk önce dışarıda buluş baktığın hareketleri dürüst bir insan de ki istersen otelde kalır kendine masraf yapma zaten yeterince masraf yaptın benim eve geçelim 1.02 gün kalırsın sonra dönersin evine ama temiz bir niyetle söyle zaten büyük ihtimalle kabul eder veya yok dersen ısrar eder edersin bir şekilde halledersin artık
- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılOnu beş yıldızlı bir otele atabilirsin
00 Yorumla
1 yılAynen benide hamilemnirskir bu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem