Cinsel Yaşam Sizce öpüşmek, sevişmenin seyrini mi belirler? ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Sizce öpüşmek, sevişmenin seyrini mi belirler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. belirleyebilir evet 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Valla ıslak, tutkulu, dillerin dans ettiği bir Fransız öpüşmesinin nereye gideceği belli olmaz... 0 0 Yorumla
s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 20 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı. Sevişmeyi başlatır😂 1 0 Yorumla
Mysong_ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Durumu ağırlaştırır 😄 0 2 Yorumla ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ 1 yıl Niye kız Mysong_ 1 yıl Sevişmeden uyumak isteyenler için dedim
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinselliğe bir adım başlatılmasidir 0 0 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Belirlemekten ziyade etkiliyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Hızını ve seviyesini diyebiliriz 0 4 Yorumla ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ 1 yıl Hmm güzel evet bencede Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bazen nereye doğru gideceğinide belirler Yorumla ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ 1 yıl Ne gibi mesela Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nereyi ve nasıl öptüğüne göre değişir Yorumla
Natsu1906 Takip Et Bilge Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. Dokunuşlarla birlikte evet 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gidiş yönünü belirler evet 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet belirler 0 0 Yorumla
Fetih2024 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tabiki 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. tabiki belirler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
belirleyebilir evet
Valla ıslak, tutkulu, dillerin dans ettiği bir Fransız öpüşmesinin nereye gideceği belli olmaz...
Seyrin başlangıcı, devamı, tamamı ve bitimidir
Sevişmeyi başlatır😂
Kapıyı aralar.
Durumu ağırlaştırır 😄
Niye kız
Sevişmeden uyumak isteyenler için dedim
İki dilin teması kıvılcımdir
Cinselliğe bir adım başlatılmasidir
eğer öpüyorsan seviyorsun demektir
Sevişmeyi başlatır genelde
Belirlemekten ziyade etkiliyor.
Başlatır mesela