Cinsel Yaşam Sarışın erkeklerin penisi pembe midir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Pembe midir gerçekten? Güncellemeler1 yıl Avrupalı sarışınların pembedir ama belki Sarışın erkeklerin penisi pembe midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Esmer beyaz tenlilerinde pembe ondanmi istiyon 0 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bence alakası yok penis ten renginden değilde ilk gençlik teki bakimdan alır rengini 0 0 Yorumla
Rijit Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Benim pembe ama ben bayağı beyaz tenli biriyim ondan galiba. Sarışın değilim 0 0 Yorumla
VuR-KaN Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. yok onlarınki genelde argb oluyo yani sürekli renk değişiyo otomatik. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl dışı değilde kafası pembe olur :D eline alıp sıkarsan da kıpkırmızı olur :D 0 0 Yorumla
2001amircan Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 40% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Vücut rengindedir 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Demekki ben esmer olduğum için... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sarışınlar cevap yazın 3 1 Yorumla Heyyyyyyyyy36 1 yıl Ben kumral biriyim aslında başlarda pembe değildi ama sonradan sadece bambu baksır ve maatürbasyonu kremle yapınca pembeleşti. Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Rengi mi büyüklüğü yapısı mı önemli 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Renk önemli Cevap sahibi 1 yıl Renk ne kızdakinde nede erkektekinde ne önem taşıyor anlamıyorum Aranan en son özellik bence Cevap sahibi 1 yıl Sen sanırım çok özel olduğun gibi oldukça seçici bir kızsın Senden yorum almak isterdim
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Açık renk olanlar var sarışın olmayıp 0 0 Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Pembe penis mi olur ya 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Olur niye olmasın Yorumla Hepyek42 1 yıl Baş kismini diyosan o ayrı ama obur yerleri olmaz Yorumla
murattiii Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 564 cevap paylaştı. Pembe penisi nerde gördün sen 0 0 Yorumla
Zatı_dehb Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Bune lan yarildimmmm 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Niye yarıldın? Pembe pipi sevemez miyim? Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Seversin tabi hep erkekler pembe kuki arayacak değiller ya. Yorumla
yeneramacevikolmayan Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Utandım 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Pembe mi gerçekten? Yorumla yeneramacevikolmayan 1 yıl Bunun saç rengiyle alakası yok. Ten rengiyle de alakası yok. Çok merak ediyorsan sana şu tüyoyu verebilirim, erkeklerin penisinin rengi dudaklarının rengiyle aynıdır. Ya da ona yakındır 😃 Yorumla Soran 1 yıl Ay valla Allah razı olsun. Bundan sonra bu taktiği uygulayacağım. Yorumla
Pool34 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben kumralim ama penisim bembeyaz 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Götü pembe 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
ssezzerss Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. yok mor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Pembemi seviyorsun 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Evett Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Diğer sorudami sana ait dokusu testisleri merak ediyorsun sanırım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Böyle avucuna baksana şimdi pembe elinde hayal et Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Napiyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Böyle yorumları okudum biri yarıldım diyor sanki kız kötü bişey demiş gibi hiç muhatap olma oylesiyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Esmer beyaz tenlilerinde pembe ondanmi istiyon
Bence alakası yok penis ten renginden değilde ilk gençlik teki bakimdan alır rengini
Benim pembe ama ben bayağı beyaz tenli biriyim ondan galiba. Sarışın değilim
yok onlarınki genelde argb oluyo yani sürekli renk değişiyo otomatik.
dışı değilde kafası pembe olur :D eline alıp sıkarsan da kıpkırmızı olur :D
Yok be pembe penis mi olur 😂😂😂
Hahahjx bunu hiç düşünmemiştim
Zeki Müren de bizi görecek mi
Benim ki evet pespembe
Vücut rengindedir
Benimki esmer bitter çikolata
Demekki ben esmer olduğum için...
Sarışın değilim onun için bilmiyorum
Çizgifilmde mi gördün 😅
Sarışınlar cevap yazın
Ben kumral biriyim aslında başlarda pembe değildi ama sonradan sadece bambu baksır ve maatürbasyonu kremle yapınca pembeleşti.
Rengi mi büyüklüğü yapısı mı önemli
Renk önemli
Renk ne kızdakinde nede erkektekinde ne önem taşıyor anlamıyorum
Aranan en son özellik bence
Sen sanırım çok özel olduğun gibi oldukça seçici bir kızsın
Senden yorum almak isterdim
Açık renk olanlar var sarışın olmayıp
Pembe penis mi olur ya
Olur niye olmasın
Baş kismini diyosan o ayrı ama obur yerleri olmaz
Kumralım ve benim ki pembe
esmerim ama kafası pembe
Pembe penisi nerde gördün sen
Bune lan yarildimmmm
Niye yarıldın? Pembe pipi sevemez miyim?
Seversin tabi hep erkekler pembe kuki arayacak değiller ya.
Utandım
Pembe mi gerçekten?
Bunun saç rengiyle alakası yok. Ten rengiyle de alakası yok. Çok merak ediyorsan sana şu tüyoyu verebilirim, erkeklerin penisinin rengi dudaklarının rengiyle aynıdır. Ya da ona yakındır 😃
Ay valla Allah razı olsun. Bundan sonra bu taktiği uygulayacağım.
Hasiktr erkekler pembe misiniz aksgsuhxgx
Ben kumralim ama penisim bembeyaz
Ne alaka
Benim tenim kumral
Penisim. pembe
Götü pembe
Beyaz oluyor
Evet
yok mor
Ben sarı değilim ama benimkide pembe
Yok beyazdır heralde
Benimki pembe büyük kalın
Beyaz oluyor
Pembemi seviyorsun
Evett
Diğer sorudami sana ait dokusu testisleri merak ediyorsun sanırım
Böyle avucuna baksana şimdi pembe elinde hayal et
Napiyorsun
Böyle yorumları okudum biri yarıldım diyor sanki kız kötü bişey demiş gibi hiç muhatap olma oylesiyle
Benim pembe