Cinsel Yaşam Bakire misin diye soran erkek normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Flört etmeye başlayalı 1 hafta oldu normal mi bu yaptığı Bakire misin diye soran erkek normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. normal değildir.. amacı cinselliktir 1 0 Yorumla
Mysong_ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl İlişkinin gidişatını bu sorunun cevabı belirleyecek demekki 5 1 Yorumla DallasVegas 1 yıl Ona göre mesai harcayacak demekki Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Değil tabiki, değil bir hafta, bir yil da olsa, bu soru böyle doğrudan sorulabilecek bir soru değil, aşırı itici ve kaba 1 0 Yorumla
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Amacı cinsellik olan erkeklerin yaptığı şey. 2 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Kadının cinsel geçmişine dair soru sormak ayılıktır. Ayılar ve ataerkil sığırlar bunu sorar... Sana ne a.. na kodumun çocuğu diyebilirsin. 0 1 Yorumla Banker_Bilo 1 yıl Evlenmeden önce soran erkek bile ayıdır. Hayvandır, ittir.
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Soruyor işte , ona göre devam edecek ya da etmeyecek 👍🏻 daha 1 hafta olmuş yuh yani. 😅 0 0 Yorumla
herseyi_bilen_adm054 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. Çünkü amaç belli ve sen hala konuşuyorsun 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayır konuşmuyorum ama haklı olduğunu düşünüyor ben ciddi bir ilişki istiyorum vs dedi Yorumla herseyi_bilen_adm054 1 yıl Engelle hemen daha konus. a Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evet zaman harcamaya gerek yok dürüst en azından 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kandirmiyor dürüst bir şekilde söylüyor sana ne istediğini Yorumla
Yigit2468 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sorarak hareket etmek istiyor 1 0 Yorumla
001zaman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yol ver gitsin bu tiplere 1 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bence değil. Daha ilerde belki sorabilir 1 0 Yorumla
Buraklegollas Takip Et Yoda Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Kesinlikle arkana bakmadan kaç uzaklaş 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Yol ver 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl cıddı ılıskı arıyordur 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl bı kızla 3 ay konustuk cok hoslandım sonra bakıre olmadıgını soyledı uzulerek bıtırdım bende soruyorum artık en basta Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. normal değil 0 0 Yorumla
Maaniac Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı. Hay de degil miakn 0 0 Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Normal değil 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
normal değildir.. amacı cinselliktir
İlişkinin gidişatını bu sorunun cevabı belirleyecek demekki
Ona göre mesai harcayacak demekki
Değil tabiki, değil bir hafta, bir yil da olsa, bu soru böyle doğrudan sorulabilecek bir soru değil, aşırı itici ve kaba
Amacı cinsellik olan erkeklerin yaptığı şey.
Kadının cinsel geçmişine dair soru sormak ayılıktır. Ayılar ve ataerkil sığırlar bunu sorar... Sana ne a.. na kodumun çocuğu diyebilirsin.
Evlenmeden önce soran erkek bile ayıdır. Hayvandır, ittir.
Dersinki evet 15 kişiyle yattım 50 tane bebem var bakireyim
Soruyor işte , ona göre devam edecek ya da etmeyecek 👍🏻 daha 1 hafta olmuş yuh yani. 😅
Çünkü amaç belli ve sen hala konuşuyorsun
Hayır konuşmuyorum ama haklı olduğunu düşünüyor ben ciddi bir ilişki istiyorum vs dedi
Engelle hemen daha konus. a
Evet zaman harcamaya gerek yok dürüst en azından
Kandirmiyor dürüst bir şekilde söylüyor sana ne istediğini
Elbette değil , hemen sorulacak bi soru değil bu
Sorarak hareket etmek istiyor
Yol ver gitsin bu tiplere
Bence değil. Daha ilerde belki sorabilir
Amacını belli etmiş zaten fazlasıyla.
Kesinlikle arkana bakmadan kaç uzaklaş
Amacı belli
Yol ver
Sen ne cevap verdin
cıddı ılıskı arıyordur
bı kızla 3 ay konustuk cok hoslandım sonra bakıre olmadıgını soyledı uzulerek bıtırdım bende soruyorum artık en basta
Beynin var mı diye sorsaydın sen de
Annnene sor dedin mi
normal değil
Hay de degil miakn
Normal değil
Normal değil.
Değil
Değil.
E öyle misin
Niyeti belli