Dun reglim bittigi icin bugun dus aldim. Dus esnasinda banyo hortumu ile mastürbasyon yaptim, cok derine yapmadim. Daha sonra azicik kan gordum. Endiseliyim. Bekaretimin bozulup bozulmadigini nasil anlarim?
Lutfen sacmalamayin
Dun reglim bittigi icin bugun dus aldim. Dus esnasinda banyo hortumu ile mastürbasyon yaptim, cok derine yapmadim. Daha sonra azicik kan gordum. Endiseliyim. Bekaretimin bozulup bozulmadigini nasil anlarim?
Lutfen sacmalamayin
Duş başlığı riski ucundan az bir şeyse sorun olmaz yine ilişkide kan gelir. Burada öyle biri bozuldu deyip durumu mastürbasyon yaptım kanadı diyor çocuk ilişkiye giriyor kan geliyor kız doğrusunu söylemesine rağmen suratını eğip gerdek sabahı bir karış suratla ise gitti diye anlattı
Abo doktora giderek anca ya da bacaklarini ayir ordan bak
Bacaklarini ayirip bakinca nasil anlasilir bilmiyorum, zar nasil bir sey onu bile bilmiyorum
bebişim internette var zarlı ve zarsız olan vajna diye biraz arat sorna bacaklarına ayır bak
Cok tesekkur ederim
Cevap
25Cevap
Gormeden bakmadan incelemeden bir şey diyemem tekrar mastürbasyon yap bir obje ya da parmağını kulan eğer rahat giderse bozulmuştur gitmeyip kan gelirse yeni bozuyorsundur🥰
Evet bozulmuş olabilir kızlık zarırının esnekliği ile alakalı bu ana zaten az bir kan gelir pırtı gibi
Ciddi misiniz
bozuldugunu sanmam doktor muayenesi ile anlarsın
fazla zorlamışsan deforme olmuştur bozulmamıştır merak etme
Merhaba, bu bekareti bozmaz, gelen küçük kanama regl sonrası son kalıntılardir
Regliniz yakın mı
Kızlık zarı konusunda yardımcı olurum az çok bilirim dilerseniz yardımcı olurum
Duş tutmanı önermem mastürbasyon için zaten de dediğin kan adet kalıntısıdır
Regl in yaklaşmış olma ihtimali var mı peki
Olumadiniz mi yazdigimi, dun bitti
Okumadiniz*
O zaman dün bitmemiş olma ihtimali var mı diye sorayım
Hayir bitmisti
Tahriş oldugu icin de kan gelmiş olabilir bi kaç damla gibiyse.
Evet cok az geldi
Bence bişey olmamıştır. Ama yine de evlenmeden önce bu durumu karşı tarafa söyle, olurda ilk gece kan gelmezse inanması daha zor olur.
Peki tesekkur ederim
Rica ederim, umarım bir sorun yaşamazsın ve karşındaki de anlayışla karşılar. Geçmiş olsun yine de.
öyle bozulan bir şey değil o zaten sorun yok
Emin misiniz
Kızlık zarı (himen), kadınların vajinal açıklıklarını kısmen ya da tamamen örten ince bir doku parçasıdır. Ancak, kızlık zarı her kadında aynı şekilde bulunmaz ve farklı şekil, boyut ve esnekliklere sahip olabilir. Ayrıca, kızlık zarının varlığı, bir kadının cinsel deneyimine dair güvenilir bir gösterge değildir. Bazı kadınlar doğuştan hiç kızlık zarı bulundurmayabilirken, bazılarında bu zar doğumdan sonra bile zamanla açılabilir ya da esnek olabilir.
Ayrıca, kızlık zarının yırtılması, cinsel ilişki sırasında, spor yaparken, veya diğer fiziksel aktivitelerle de gerçekleşebilir. Kızlık zarı hakkında sıkça karşılaşılan mitler ve yanlış anlamalar vardır. Gerçekten de kızlık zarının durumu, bir kişinin cinsel geçmişini ya da karakterini belirlemez.
😶🌫️
Tesekkur ederim
Anlamadim
Banyo hortumu az olmuş insaat hortumu bulamadın mı
Lutfen dalga gecme..
Su an gercekten cok kotu hissediyorum, bozulup bozulmadigindan emin bile degilim
Zedelendi tekrar yapma
yok bozulmamıştır. kibar davran o tatlı şeye ama.
Tahriştir o bozulmamış
Tahris olunca kan geliyor mu
Tesekkur ederim
Hortumu içine soktun mu üstten mi yaptın
Ustten, surtmek gibi yaptim
Hiçbir şey olmaz korkma
Tesekkur ederim..
Doktora gittin mi
Bozulmuş evet geçmiş olsun
Kız ne alaka
Bilmiyorum cok kotuyum, ya bozulduysa diye cok kotu hissediyorum
Zedelemissindir normal
Çünkü yavaş yavaş yapmissindir tek hamlede içine aldıysan olabilir ama yavaş yaptıysan zedelenir korkma
Icime bir sey almadim, surtmek gibi yaptim
Ozaman hiç bise olmaz korkma, sadece dikkat et o zevk esnasında islaklikla içine girebilir
Tahriş olmustur
Cok zorlamadim ama yine de tahris olmasi mumkun mu
Tesekkur ederim, yorumunuz biraz beni rahatlatti
Kanama bu Gunde oldu mu
Hayir dun bitmis gibiydi bende bugun dus aldim
Aci yanma var mı
Hayir yok
sanayiye git baktır
Sacmalamayin kismini akil edememis gibisin
belki saçmalamak geliyor içimden ciddi cevap olarak şunu söyleyeyim mastürbasyon ile bozulması imkansız
Sacmalamak gelebilir tabii ama konu benim icin ozel oldugundan, kotu hissediyorum.
Kıyamam ya. Zarın köşesi yırtılmıştır.
Libido fena
Nekadsr girdin icine
İçine mi girdi ki
Anlayamazsın
fazla sert davranmadıysan bozulmamıştır
Hayir sert yapmadim, cok kotu hissediyorum
Bozulmaz
Bozulmaz rest
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?