Sıkıldım ayrılalım diyen bir erkek olabilir mi😂?

Hayır bir de ondan ayrılıp nasıl bir kadına gitmeyi bekliyor onu merak ediyorum😂
Attan inip eşeğe biner herhalde🤣
Sıkıldım ayrılalım diyen bir erkek olabilir mi😂?

Hayır bir de ondan ayrılıp nasıl bir kadına gitmeyi bekliyor onu merak ediyorum😂
Attan inip eşeğe biner herhalde🤣
Vardır ve çoktur 😂
Attan inip eşeğe binmek gibi düşünülmesi bile bir sebep olabilir jdjdkd
Sadece cinsellik, güzellik, işve ve cilve vs. olarak bakıyorsunuz. Yani erkeğin kalbine giden yol yataktan geçer diyorsunuz. Abazanuslar için böyledir de belki. Fakat normalde değildir 😀
Pek çok aldatılan kadın fark eder ki adamın onu aldattığı kadın ondan daha çirkindir. Hatta belki fakirdir, vasıfsızdır odur budur şudur. Herkes şaşırır ya bu adam bu kadında ne buldu acaba diye?
Evdeki de benim gibi bir kadını nasıl istemedi der.
Fakat adamın ve aslında her insanın sitediği konuşmak, dinlemek, anlamak, anlaşılmaktır. İnsanın sosyal bir canlı unutan her erkek veya kadın kaybeder.
Bu sitede bile evli kadınlar evdeki erkek ile iletişim kuramadığı için, dinlenilmedikleri için, anlaşılmadıkları için buradalar 😂
Mevzuyu yanlış değerlendiriyorsunuz.
Valla esra eroldaki örneklere bakarsak adamın tamamen aldatası geldiği için aldatıyor şimdi öyle tipler de var gül gibi karısı var dışarıdaki kerhane gel pisi pisi aslanım yapıyor adamda gidiyor ckdkksdm
Katılıyorum fjfjvj
Vardır eğer bir kadın mesela gösterdiği tek şey ilişki içinde seks ve arzuları ise adam belli bir yerden sonra sıkılırdı bu kadın bana hiç duygu vermiyor bir şey vermiyor istediği tek şey seks acaba beni kullanıyor mu triplerine girer görmediğimiz şey değil djdjjd bazı erkekler sadece ama seks için kullanılmayı hak ediyor😂
Dini imanı cinsellik olan sıkılmaz elbette. Ama her şey cinsellik değil. Yani eninde sonunda sıkılabilir. Ha bu arada cinselliğe düşkün biri de ne kadar libidosu yüksek bir kadınla olursa olsun onun gözü doymaz başka kadınlara kayar.
Cevap
45Cevap
Sıkılabilir. Zeka yoksa mesela ya da karakter yoksa sıkılır. Her şey alımlı ya da libidosu yüksek olmak değil.
Vardır vardır 😂
Bal yiyen baldan bıkarmış sjj
Köprünün altından çok sular akar, rüzgârın yönü değişir libidolu ve alımlı kadın dış kapının mandalı oluverir bir bakmışsın..
Sıkıldım, ayrılalım demez de gözünün üstünde kaşın var der mesela ahaha
Çocukken bal yemeyi çok severdim, kaşık kaşık yerdim😂
Şimdi hiç canım çekmiyor xksjs
Yav her şey libido ve alım mı Allah aşkına, daha değerli vazgeçmemek için daha bağımlılık halleri var. Örneğin libidolu alımlı ama zekası kıt @ptal saptal düşüncesiz saygısız m@l gibi kadının libidosunu napıcak? Elbette sırf libido severlerde var onlara abazan diyoruz😄
Siz kova burcununun yükseleni akrep versiyonuna denk gelmemişsiniz :D
Çünkü ben terazi burcunun akrep yükselenli versiyonuna denk geldim o da benim🤔
O hiçbir şey :D
Ben, her şey libido değil ki. Muhabbeti olacak espri anlayışımız uyuşacak, aynı filmlere gülecek ohoo
Derdi cinsellik olan biri tapar önünde diz çöker. Sevdiği kadın böyleyse yine diz çöker ama sevmediği bir kadınsa eninde sonunda sıkılır. Başka kadınlara kayar gözü.
İşte çoğu hanımefendi bu durumda kaybediyor erkegi bu şekilde elinde tutabilecegini düşünmesi oluyor herkes vazgeçilemez değildir zor olan vardır ama vardır
öyle bi erkek warsa net şudur 😂😂
Benim hoşuma gider asla sıkılmam ki 😅 istekli kadın iyidir
Bazıları doyumsuzluktan sıkılabilir. Farklılık arayabilir, bilemedim.
İstekli karşı cins insana hayatın zevkini yaşatır
Bir kadından sıkılmamayı sağlayacak şey, yüksek libido ve alımlı olması değil ki...
Her zamanda o konular konuşulmaz yeri zamanı vardır
Hayir hayatta sikilmam attan inip eşeğe binmem keşke öyle libidosu yuksek birini bulsam🥰
Her şeyin libido ve alım olmadığını bir erkek pat diye bırakınca anlıyorsunuz 😂
Bahsettiklerinin hiçbiri, kimseyi kimseye ebedi bağlamaz..
Lobıdosu dusun olanlar ya da kuşu ötmeyenler sıkılır 😂
Cinsellik her şey değildir bugün değilse bile bi gün sıkılır
Sıkıldım diyen bir süre sonra ben naptım diye kafasını taşlara vurur
Cinsellik çok şey ama her şey değil. Niye sıkılmayasın
En güzel kadinlarin eşleri sevgilileri bile onlardan sikilabiliyor. İnsan abzen degisiklik arıyor.
Vardır bacım vardır nckdmdm
Süresiz bağlanma için bu dediklerin az.
Bu da olur erkekler herşeyden sıkılıyo
Var böyle canım erkekler.
Sogutan başka şey olmalı…
beyni yoksa tahammul etmek zor olur
hayat boyu devam edecek mi sandın
Olur olmaz yerde ister belki ondan sıkılır😉😉
Gayler; e biz kalkalim o zaman. 😂
Korkan olur da sıkılan sanmam
Vardır illa ki ama boş bence ben siklmsm mesela 😁
Ah ah bende tam tersi biriyim