Sevgilim benimle nerdeyse her gün ilişkiye girmek istiyor düşünce yapısı da çok farklı, ne yapmalıyım?

4 aylık sevgiliyiz mesela evliliğin de cinsellik için zorunlu bir ihtiyaç olduğunu düşünüyor zaten yozgatlı ve düşünce yapısı hiç hoş değil ben bugün istemediğimde gülerek dedi ki ee biz evlenince de mi haftada bir ayda bir yapalım diycen dedi dedim ki evet diyemez miyim mesela benim erkeklerin olduğu herhangi bi ortama gitmemi istemiyor neden olarak dedi ki biz insanız nefis bu bi erkek gelir aklını çeler dedi o zaman kendisinin de çelinebilinir demek bu öyle iğrenç bi düşünce ki bugün hepsini söyledim bi de dininde namazında biri ama düşünce tarzı gerçekten berbat bu yaz fethiyede tatil yapmış mesela bana istemememe rağmen instasını vermişti arkadaşına anlatmış burası çok güzel kızlar cıbıl cıbıl zaten o tutuyor beni diye ama bana mini etek giymeme bile karışan biri tabi karıştırtmıyorum ayrılmalıyım değil mi

Güncellemeler
1 yıl
bu arada daha iki gün önce ilişkiye girmiştik ama artık bu kişilikte biriyle hiçbir şey yaşamak istemiyorum
Sevgilim benimle nerdeyse her gün ilişkiye girmek istiyor düşünce yapısı da çok farklı, ne yapmalıyım?