Öncelikle merhaba adamın yaşı 50 dahi olsa etkilenmen çok normal çünkü sonuç itibariyle senin İlgin karşı cinse ve onun dokunması Sana temas etmesi seni cinsel olarak dürtüyor Bu çok doğal ama adamın evli olması benim onayladığım ve tasdiklediğim bir şey değil açıkçası
31 Yorumla
Soran1 yılAma cekim olmasa etkilenir miydim her tene çekim olmaz bence en bastan adamin konusmasini sesini begendim sonra tenime dokununca daha da etkilendim
En İyi Cevaplar
1 yılNormal bir durum bu kişi senin çok hoşuna gidip sana her dokunmasinda seni yükseltip islanmana sebeb olacaktır daha da görüşmeye devam edersen onunla cinsel birliktelik dahi yaşamamak için kendini tutamazsın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Evli bir erkekten hoşlanman hiç tasdik ettiğim bir şey değil çünkü evli bir erkek sadece seni cinsellik için kullanır
20 YorumlaYaşadıklarından haz alman doğal, neticede bir erkek seni uyarmış, ama her ortamda alkol almamak gerek
012 Yorumla
Soran1 yılÇekim olmasa bu kadar etkilenir miydim ama herhangi biri dokunsa?
Soran1 yılAlkol dediysem 2 kadeh rakı ictim sarhos değildim yani benden 20 yaş büyük biri yaşlı ama ses tonu tarzı etkiledi ama öyle bi etkilenme hayranlık düzeyinde değildi
Soran1 yılDansla başladı belime koluma oturunca da yavaş yavaş ellerime dokundu yüzünde gezdirdi optu saclarımı kokladı elini belime sardı yanaktan boynuma indi öptü kokladı bacaklarima gecti sonra
Soran1 yılEvet neden sordun
Soran1 yılDetay yok iste hepsi bu
Soran1 yılHayir ben şunu anlamadım bunu herhangi biri yapsa yine etkilenir miydim yoksa onu mu istedim etkilendim de bunu çözemedim adam hala aklimda
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Alkolün etkisi olmuş sende isteklenmissin o an.. birde tenine özellikle beline dokununca sarınca etkilenmemen elde değil
08 Yorumla
Soran1 yılAynen oyle oldu belime vs dokundu ellerime boynuma sacima filan ama herhangi biri dokununca isteklenmem normal mi bu cekim oldugunu mü gösterir o kişiyle
- 1 yıl
O an çekim de diyebiliriz alkol etkisi ortam etkisi uzun zamandır yasamadigin bir duygu etkisi de
Soran1 yılEsas sebep sonda saydigin yillarca yasamayinca ozel birini bekleyip onla yasamak isteyip yasayamayinca o an durdurmadim ben de istedim cunku
- 1 yıl
İşte o sebeple etkilendin o an bırakmak istedin bir an kendini alkol asma felan hikayesi işin
Soran1 yılEvet cunku o nefes n dokunus nasil merak ettim ilkti cunku tanidigim biri de degildi yuz yüze baktigim dokunuslari da inanilmaz zarifti bi an kendimi kollarında buldum ve yadirgamadim hic asik bile olmadigim bi erkegin kokusunu icime cekmek cok keyif verdi bana inanilmazdi
- 1 yıl
Yakınlaşma ve temas baya uzun sürdu sanırım ama bu durum her isteklendigin de aklına gelecek
Soran1 yılYemek boyunca iste 2 saat belki koyun koyunaydik kokusu burnumda kulagima fısıldadığı sözcükler vs ve dedigin gibi aklimda sürekli adam da rahatlayamadi o gece devam etmedim ben ilerisi icin ama nasil unutucam hayatimda ciddi düşündüğüm biri de yok ki bunlari yasatsin bana
- 1 yıl
Konuşmak istermiisn bunları? Seni çok net anlıyorum o an söylenenler dokunuşlar temas bak cidden işini bilen erkek kadının beline tenine temas edince kadın en çok ordan etkilenir
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılNormal işte ilk ateşini böyle yaşadın genelde ilk anlamlıdır evde olsaydın titreye titreye boşalacaktın
03 Yorumla
Soran1 yılBakireyim ama sordu ben de oyleyim dedim
- 1 yıl
Olsun ilk güzel yaşanmalı neyse ki oral yapmamış güzel yapılmalı Kadıköy’e takılıyorsan inş denk geliriz 🙄🙄🙄
- 1 yıl
Sanada güncel
1 yılAteş bacayı sarmış normal kim dokunsa aynını yaşarsın
09 Yorumla
Soran1 yılBegenmedigim biri dahi olsa mi normalde asla izin vermezdim ama bu sefer ben de durdurmadim boynuma kadar indi optu kokladi ben de onu
- 1 yıl
Evet aynen öyle alkolde varmış zaten
Soran1 yıl2 kadeh ictim fazla degil
- 1 yıl
Ee sen ne merak ediyosun tam olarak anlamadım 😄
Soran1 yılKendimi evlilik icin sakliyodum hep boyle seyleri de ama fazla bisi yasamasam da bunkar oldu sucluluk diymali miyim
- 1 yıl
Hayır be nolcak bida yaşamazsın olur biter gayet normal
Soran1 yılGorusmuyoruz zaten hicbir sekilde
- 1 yıl
Olağan bir durum çok kafaya takma
- 1 yıl
Senin çok hoşuna gitmiş bidaha istiyosun dimi
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılAlkolün etkisiyle sende etkilenmissin hosuna gitmiş yani
02 Yorumla
Soran1 yılYa tuhaf olan tanimadgim 20 yaş büyük biri dans ederken yavas yavas basladi sonra ellerimden tuttu optu kokladi yuzum boynumdan devam etti ileri de gitmedik zaten
Soran1 yılNormalde asla elini bile tutamam tanimadigim birinin nasil izin verdim onu da anlayamadim
Gizli Üye(30-35)1 yılAlkolün etkisiyle ve önceden yapmadıysan anlık durumlar böyle zevk verir kişi çokta fark etmiyor sana hükmetmesi de hoşuna gşitmiş
09 Yorumla
Soran1 yılEvet kesinlikle elini kolunu nereye koyacak nasil da iyi biliyordu tum erkekler boyle mi zevk verir mi
Cevap sahibi1 yılHerkes değil tecrübeli olanlar bilir açıkçası o an herkes ne yapacağını bilemeyebilir ama anlık olmasınında etkisiyle böyle zevk almışsın bana denk gelseydin keşke bi 😅😅😅
Soran1 yılErekte oldu ama orada biraktim sonra nasil hissetmistir sence aklinda kalmis miyimdir boşalmadi çünkü
Cevap sahibi1 yılElbette kalmışsındır seninle yatmanın hayalini kurmuştur o an ama bu durumdan etkilenip ona karşı yoğun şeyler hissedersen tekrarı olmasını istersin
Soran1 yılYok Şu an aklımla düşünüyorum tekrarı olmamalı. O da iletişime gecmedi zaten tekrar
Cevap sahibi1 yılDaha neler sorardım da yorumlarda milleti kudurtmaya gerek yok 😅
Soran1 yılNasil yani
Cevap sahibi1 yıl?
Cevap sahibi1 yılNe oldu cevaplar etkili olmadı sanırım 😅
Gizli Üye(30-35)1 yılTek sebep hiç yapmamis olman ilkler cok heyecanlidir unutulmaz adamin bi özelliği yok yani kafan karısmasın
01 Yorumla
Soran1 yılİste ben de bunu merak ediyordum
Cinsel Yaşam konusunda 749 cevap paylaştı. O an için evet baya normal çünkü adranalin yüksek bide birebir temas var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAlkol , istek , libido ve tecrübe bir araya gelince öyle hissetmen gayet normal. ne kadar ileri gittiniz. Olay nerede yaşandı. ?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılElektrik çarpmış gibi olursun hafiften. O an çok önemli iletişimde.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Alkol olunca bilinçaltı ortaya çıkıyor gayet normal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Canın çekmiş beğendiğin biride normal
09 Yorumla
Soran1 yıl50 yasindaki adami niye begendim onu da anlayamadım ama hala aklimda
Soran1 yılAdam onu begendigimi anlamis midir
Soran1 yılGençlik asisi ne tam olarak
Soran1 yılKisa sure biseyler derken?
Soran1 yılHeee. anladimm o anda çok güzel oldugumu soyledi sence gercek midir azginlikla cirkin bi kadina da guzelsin der mi erkek
Soran1 yılNasil tahmin ettin neye dayanarak ☺️
- Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı.
1 yılCiddi misin olay bunla kaldı mı
05 Yorumla
Soran1 yılEvet neden kalmasin eve gecelim dedi kabul etmedim israr etmedi
- 1 yıl
Anladım peki hoşuna gittii mi
Soran1 yılHem de nasil 2 hafta oluyo ama hala aklimda o koku ve dokunuş normal mi? Bide ilk oldugu icin mi etkilendim bu kadar adam mi tecrubeliydi anlayamadim
- 1 yıl
Değilik olmuşsun çok mu okşadı peki seni
- 1 yıl
Ok
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İhtiyacın varmış o dokunuşlara bence.
05 Yorumla
Soran1 yılGaliba evet yillarin birikmisligi ama adam tanidigim biri degildi ve benden 20 yaş büyük kibar biriydi bence cok tecrubeliydi veya ben tecrübesizim
Soran1 yıl29 yil kadar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılEvet normal isteklenmen
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. kesinlikle değil hemen bir doktora danış...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı.
1 yılKonusma devam ediyormu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 531 cevap paylaştı.
1 yılNormal, kimseyle yakinlasmadiysan
00 Yorumla Normal her kadın dokunulmaktan zevk alir
00 Yorumla
1 yılTam olarak nerene dokundu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. Dokundu derken nasıl bir dokunmak bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Gayet normal icinde birikmiş olsa gerekki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. olur öyle şeler yoklukta 😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılBundan zevk alman normal ama etik değil
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 795 cevap paylaştı. Bunun devamı gelirrr
04 Yorumla
Soran1 yılGelmez görüşmüyoruz reddettim devamını istemedim
Soran1 yılCirkin bu kadin olsam yine dokunur muydu cok begendigini soyledi beni ama gercek mi yalan mi ne bileyim
Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Tanımadıgın rastgele biri miydi
02 Yorumla
Soran1 yılEvet ben de buna sasiriyorum cok keyif aldım normalde hissetmeden yapamam mesafeli biriyimdir
Gizli Üye(25-29)1 yılCok normal cekim var demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok isteklisin ama sen alev alev
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEtek altından okşadı mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılEvet
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılOlabilir oda seni çekiyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılNormal bir durum.
08 Yorumla- 1 yıl
Erkeğin evli olması senin sorunun değil...
- 1 yıl
Adamın karısına sadakat yükümlülüğü olan sen değilsin...
Soran1 yılKarimi seviyorum sana yalan söylemicem dedi bana hem ben kendime yakıştıramam metres olmayı
- 1 yıl
Metres olmak, böyle anlık heyecanlarla ilgili değil...
Soran1 yılNeyle alakalı peki
- 1 yıl
Metres dediğin kadın ile evliliğe paralel, ayrı bir hayat yaşanır çünkü
Soran1 yılBana da dedi sevgililerim oluyo benim diye
Soran1 yılBide beraber tatile gideriz dedi ama yalan mı bilmiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılNormal.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Canın istemiş
00 Yorumla
1 yılBoğa kadınısın normaldir knk
00 Yorumla
1 yılNormal dokunmak her kadının hoşuna gider
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Zamanın geldi
00 YorumlaNormal
01 Yorumla
1 yılNormal
00 Yorumla
1 yılYas kac senjn normal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDokundu derken
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılNasıl dokundu mesela?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıldemekki bak her seyin bir ilki vardir islandin mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNerene dokundu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. nerene dokundu
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım