Erkekler sevdiğini mi arzular sevmediğini mi? Ve sevgilisi olan bi erkek başka bi kızı çok yoğun arzulayabilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Cinsel çekimin sevgiyle direk bağlantısı olduğuna inanmıyorum. Bu sadece sosyal hayatın getirdiği bir dayatma gibi düşünülebilir. İnsanlar hiç duygusal bağ kurmadıkları insanlarla da cinsel ilişkiye giriyor. Bu doğru olmasaydı, bu işin mesleği de olmazdı. Ancak, bir insanın önüne gelen herkesle, canının istediğiyle ilişkiye girmesi de kaotik bir ortam yaratır. Bunu yapanlar yok mu? Var tabi. Çift olarak yapanları da biliyorum. Buna "yanlış" diyebilir misiniz? Derseniz, bu da yanlış olur. Ahlaki değerleri bizler oluştururuz. Ama, bir insanın yaptığı bir davranış bir başkasını etkilemiyorsa, buna yanlış diyemezsiniz. Bu bir seçimdir. Arzulamanın illa sevgiyle ilintilendirilmesini doğru bulmuyorum. Sevdiğini de arzulayabilir. Sevmediğini de. Seksi ve çekici bir insan görünce onu arzulamanız, ona sevgi duygusuyla yaklaştığınız anlamına gelmez. Konu tamamen seksle alakalıdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılsevdiğim kadını arzularım. sevmediğimi niye arzulayım. ama sapık olan herkesi arzular. sevgilisi varken başkasını arzulayan karaktersizdir sevgilisini de sevmiyordur zaten
01 Yorumla
Soran1 yılUzun süreli sevgilisiyle ciddi düşünen birinin başkasına olan davranışlarını gördüm öyle böyle arzulamak değil yani kim olsa anlar 10 yaşındaki çocuk bile. Peki bunu neye yormalıyız. Arzuladığı kızı sevdiğine mi yoksa sevgilisini sevmediğine mi?
Şöyle ki iki duygu da normalde aynı kişiye karşı hizmet etmeye yöneliktir. Sevdiğini arzularsın, arzuladığını seversin. Ama araya arzunun tanımını kendi içinde farklı yapan, cinselliği sevgiyle ayrı tutan hastalığa meyilli düşünceler girince bu sağlıklı yönelim köreliyor. Aslında sevgilisi olan birinin başkasını arzulaması bir tür algı bozulmasından kaynaklı. Kişiler buna kılıf bulsa da farkında olmadıklarından dolayı böyledir (kılıf bulma sebepleriyse içlerinde varlığından haberleri olmayan suçluluk hissidir) ama olayın gerçek tarafı anlattığım gibi.
33 Yorumla
Soran1 yılNe güzel yazmışsınız
Soran1 yılEstağfurullah mutlu ettiysem ne mutlu bana
Erkekler sevdiğini de sevmediğini de arzulayabilir. Tonla esc'ye giden var. Sanalda gördüklerini, hatta görmediklerini bile arzulayan var. Nefes almamız yeterli bazıları için..
Sevgilisi olan bir erkek başka birini arzuluyorsa sevgilisini yeterince sevmiyor demektir. Sevseydi bu olmazdı.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
18Cevap
1 yılerkek bu herşeyi her an arzulayabilir. sağı solu belli olmaz. sen her yerde eğilme yine de işini garantiye al.
06 Yorumla
Soran1 yıl37 yaşındasın. Boşa geçmiş bi ömür...
- 1 yıl
vay be. ne kadar da haddini bilen bir yorum. mükemmel
Soran1 yılSenin yazdığına ithafen yazdım. Çok kabaca ve çirkefçe
- 1 yıl
problem yok. 1 cümleden ve fikirden tüm insanlığın ömrüne, yıllarına, gerekliliğine vesaire ahkamlarda bulunmaya devam edebilirsin. müthiş bir özellik bu.
Soran1 yılKusura bakma ben hayatım boyunca böyle bi terbiyesizlik yapmadım yapanları da hep kınadım. Bu platform kötü olabilir ama ben kendimce anonim olarak merak ettiğim şeyleri sormak için burdayım. Senin iğrenç düşüncelerin ve fikirlerini duymak için değil.
- 1 yıl
ok
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılErkek sevdiği kadına da çok yüksek cinsel arzu hissedebilir. Kadının da, erkeğin de sevdiği biri varken bir başkasını arzulaması gayet mümkün... Eyleme geçip geçmediği önemli.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Karakteri düzgün birisi sadece sevdiğini arzular gözü disarda olmaz.
00 YorumlaErkekler sevdiğini arzular. Sevdiğini ister başkasıyla olmak istemez en azından ben öyle düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKadınlar bir erkeğe güvensinler onunla sabah akşam seks yapmak isterler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Sevmediği birini daha çok arzular
06 Yorumla
Soran1 yılBu devirde evlenmemek en iyisi
Soran1 yılBen zaten aldatmayan erkek bulacağımı hiç sanmıyorum o yüzden evlilik hiç düşünmüyorum
Soran1 yılEvlilik sevgililik gibi değil 7 sülalen duyuyor sonra çocuk vardır belki yapılmış masraflar var ama aldatılma var ortada mecbur boşanıyorsun yine 7 sülalen duyuyor sevgililik olsa ayrılırsın olur biter
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılErkekler herkesi arzulayabilir
04 Yorumla
Soran1 yılÇok iğrenç bir şey bu arada iyice soğudum sağ ol
- 1 yıl
Doğanın kanunu gibi bir şey oldu artık bu
Soran1 yılÖyle bir şey yok siz normalleştiriyorsunuz beyninize öyle kodlanıyor
- 1 yıl
Öyle kodlanmıyor bu engel olabileceğin bir şey olmuyor çoğu zaman maalesef
Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. Sevdiğini daha bir başka arzular insan...
010 Yorumla
Soran1 yılCiddi düşündüğü ve sevgilisi olan bir erkeğin, bir kızı nasıl arzuladığını görüyorum şimdi bu sevgilisini sevmiyor da diğer kızı mı seviyor?
Soran1 yılBeni değil iş ortamı ve iş arkadaşımı arzuluyor
Soran1 yılGöz görüyor gözü geç sözleri yetiyor onu da geç his bile yetiyor
Soran1 yılSürekli konuşma ve temas çabası halinde. Ara sıra gel diyor kız anlamıyor hiç. Ama bi keresinde oturuyoruz çocuk sandalyede kendini biraz aşağı doğru kaydırıp dizini kızın bacağına değdirdi kız geri çekildi bi daha değdirdi kız tekrar geri çekti kendini 3 kere üst üste yaptı bunu. Kız biraz saf ben de kötü olurum diye bir şey söylemek istemiyorum.
Soran1 yılHayır ben mecbur kalmadıkça muhatap bile olmuyorum
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tabiki sevdiğini arzular
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılArzulamak sevgiyle alakası yok kesinliklee
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılSevdiğini şehetle sevmediğini de gözüyle
00 Yorumla
1 yılAz mış sorular
00 YorumlaHoşuna giden her kadını arzular erkek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılgüzel olan tüm hatunları arzular
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen bulursun arkadaşlarınla birlikte.
01 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
Gizli Üye(45 üstü)1 yılOhhh ya keşke olsa
64 Yorumla
Soran1 yılNe olsa keşke
Cevap sahibi1 yılErko
1 yılYaşamasin kardeşim sadık olsun
05 Yorumla
Soran1 yılKim yaşamasın anlamadım abi
- 1 yıl
Sevgilisi eşi olan erkek başka bir kadinla
Soran1 yılHee anladım haklısın
- 1 yıl
Olması gereken bu aslinda
Soran1 yılKesinlikle
Gizli Üye(25-29)1 yılArzulayabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılTabiki sevdiğini
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım