Cinsel Yaşam Küçük meme mi yoksa büyük meme mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 012 Benim memelerim büyük dik ve dolgunlar. Erkekler hangi tür memeyi tercih eder? Küçük meme mi yoksa büyük meme mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
evindelisi_01 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Söz konusu tercihse orta büyüklükte, dik ve iyi görünen meme tercih edilir. Fakat benim için meme öncelik değildir. 1 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Aşırı büyük değilde en azından arasını kullanabilecek kadar büyük olsa hoş olur 1 0 Yorumla
ata_00 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kucuk oldugunu soyleseydin burada hepsi kucuk severdi ahaha 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Şaka yapiyorsan eğer burayi terk ederim.Kimine göre 80 de buyuk ama bunun rakamsal karşılığı nedir? 1 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl burada misin Cevap sahibi 1 yıl Duygularimla oynama
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Boyuta takılmam. Boy ve kilo uyumun önemli bence 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Dolgun avcu doldursun yeter orta iyidir, tasmasi sart degil 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sence nasil? Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Genelde büyük severler ve seninkiler de büyük ve dikmiş listenin başında sen varsın 🔥🤌 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olsa da başımızın üstünde tutsak 😅 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Ağıza hepsini almaya çalışırcasına emmek kadar mükemmel bir zevki yaşamak lazımsa küçük olmalı 1 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Küçük meme her zaman iki taraf içinde avantajdır aklını kullanana 1 0 Yorumla
erdogan_demir Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl ben kalça seviyorum meme orta olsun ama dik olsun 2 0 Yorumla
Ferhat3460 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 1 yıl Ya büyük ve dikte olabilir küçük ve narinde her ikiside begenilir ama buyuk dik tercihhimdir 1 0 Yorumla
Alisungr Takip Et Xper 6 Yaş: 21 1 yıl Orta halli dik ama görmeden bişey diyemmem penisde öyle bişey görmeden bişey diyemezsin 1 0 Yorumla
Yigit2468 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. 75 beden benim daha çok hoşuma gidiyor 1 0 Yorumla
Maveher Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. Çok büyük ve dik olan hiç görmedim 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Seninkini tercih ederim 1 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Bir meme fetişisti olarak büyük 1 0 Yorumla
SoLiDeR Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 428 cevap paylaştı. 80 beden dik göğüsler, hastası olurum 1 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. erkekler meme sever 1 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Büyük tabiki de ama sebei var 🤷♂️🤷♂️ 1 0 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Dokunabildiğimizi seviyoruz artık. 1 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. 80b candır 85b de olabılr su damlası seklınde dık ve ucları karsıya gosterıyyo mısss 0 0 Yorumla
Kaphiedral Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% 1 yıl Büyük meme daha çekicidir sanslisin 1 1 Yorumla Kaphiedral 1 yıl Sorman hata 😃 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Erkeğe delik olsun da Memiş bir şekilde halledilir 1 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. seninki gibileri ;) 1 0 Yorumla
Savas_Melegi Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Büyük 4 2 Yorumla İstediğiniyazdm34 1 yıl Seninki? Yorumla erdogan_demir 1 yıl senin kiler büyük mü Yorumla
scarface0069 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 59% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı. Seninkiler tam sevdiğim gibi 0 0 Yorumla
GlnrByrr Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Büyük severler büyük 3 1 Yorumla DeadMansBody 1 yıl Seninki nasıl Yorumla
DeadMansBody Takip Et Xper 7 Yaş: 103 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 475 cevap paylaştı. Büyük tabiki 1 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Küçük daha çekici 1 0 Yorumla
nanofyorbizinıs Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Küçük daha güzel 1 0 Yorumla
dayan_yalnızlığım Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. Kesinlikle küçük 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Büyük 1 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Büyükmdik👍 1 0 Yorumla
Sorayımbende Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Küçük olsun lütfen 1 0 Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Orta 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Seninkileri 0 0 Yorumla
murattiii Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı. Büyük ve dik öylemi 1 1 Yorumla murattiii 1 yıl Kaç beden Yorumla
Bigboy4380 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Ne kadar büyük ama 1 1 Yorumla Bigboy4380 1 yıl bir şey sorcm Yorumla
sesigüzel44 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 624 cevap paylaştı. Orta. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Söz konusu tercihse orta büyüklükte, dik ve iyi görünen meme tercih edilir. Fakat benim için meme öncelik değildir.
Aşırı büyük değilde en azından arasını kullanabilecek kadar büyük olsa hoş olur
Kucuk oldugunu soyleseydin burada hepsi kucuk severdi ahaha
Şaka yapiyorsan eğer burayi terk ederim.
Kimine göre 80 de buyuk ama bunun rakamsal karşılığı nedir?
burada misin
Duygularimla oynama
Boyuta takılmam. Boy ve kilo uyumun önemli bence
Dolgun avcu doldursun yeter orta iyidir, tasmasi sart degil
Sence nasil?
Genelde büyük severler ve seninkiler de büyük ve dikmiş listenin başında sen varsın 🔥🤌
Olsa da başımızın üstünde tutsak 😅
Ağıza hepsini almaya çalışırcasına emmek kadar mükemmel bir zevki yaşamak lazımsa küçük olmalı
Küçük meme her zaman iki taraf içinde avantajdır aklını kullanana
ben kalça seviyorum meme orta olsun ama dik olsun
Ya büyük ve dikte olabilir küçük ve narinde her ikiside begenilir ama buyuk dik tercihhimdir
Orta halli dik ama görmeden bişey diyemmem penisde öyle bişey görmeden bişey diyemezsin
Genel fiziğiyle uyumlu olan göğüsler.
75 beden benim daha çok hoşuma gidiyor
Çok büyük ve dik olan hiç görmedim
Seninkini tercih ederim
Bir meme fetişisti olarak büyük
80 beden dik göğüsler, hastası olurum
erkekler meme sever
Büyük tabiki de ama sebei var 🤷♂️🤷♂️
Dokunabildiğimizi seviyoruz artık.
80b candır 85b de olabılr su damlası seklınde dık ve ucları karsıya gosterıyyo mısss
Büyük meme daha çekicidir sanslisin
Sorman hata 😃
Erkeğe delik olsun da Memiş bir şekilde halledilir
seninki gibileri ;)
Memenin sahibi önemli
orta büyüklük en iyisi
Büyük severim tutarken elim ve avucum dolar 😊
Büyük
Seninki?
senin kiler büyük mü
Seninkiler tam sevdiğim gibi
Büyük severler büyük