Soru sorduğuna göre yüksek ki kimseyi beğenmiyorsun 🤣 Kolay gelsin sana şimdiden +190 boyda erkeklerin %000002lik kısmını oluşturan kişileri avlamaya çalışırken
Ben erkeğin boyuyla ilgilenmiyorum benim boyum 1.65 ama 1.70 erkek de olur benim en büyük standardım yüzü. Yüzü hoşuma gitmeli. Kaşı gözü burnu çenesi beğenmeliyim.
E demek ki yine standart yüksek. Sana kolay gelsin bacım. Dilediğin erkeği aramakta, kriteri koymakta özgürsün. Sadece kriterlerin seni mutsuz bir yere götürüyor gibi. Onu işaret ettim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Buradan çok çıkar ama hpv kapabilirsin dikkat et 😆
Nerede baş belası varsa, nerede canını sıkıp hayattan bezdirecek varsa onu seversiniz. Merak etmeyin onlardan çok var çabuk bulursun.
Bedenle mi olacak sadece yoksa ruh dahil olacak mı bu misafirliğe önce ona karar ver
Ruhen olmadan olsa güzel olur. Evet ben de sevmek sevilmek istiyorum o yanım eksik ama yoruldum sevilmeden sevmekten
Gerçekten sevmediğin ve gerçekten sevilmediğin içindir lakin ruhen olmasa da olursa madem o zaman tutku aradığın araçtır
Gerçekten sevdim ama sevilmedim
Gerçekten sevdiğin için o halde mutsuz son olmuş.
Normal ama seçeceğiniz kişi güvenilir ve istediğin noktada durmasına güveneceğini biri olmali
Nasıl birisini arıyorsun ki yaz kriterlerini buradan çıkar 😅😅😅
Var olmaz mı, herkesi denememişsin. Mutlaka var.
Cik sokaga oooo mo daniko ece mece çüs de.. kim cikarsa bahtina 😆😆🤣
Yaşın genç daha. Elbette çıkar merak etme. ...
onun ıcın ılk bırıyle begendıgın tanısıcan konusucan dısarda bı kac kez yemek yıcen baktın ten uyumu saglıyorsun dıger asamaya yavas yavas gecıceksın
Önce kendi içinde nasıl vi erkek hoşuna gider onu bul sonra gerisi kolay zaten
Harika bir an olmalıı
Kaç yaşındasın peki, güzel bir kız mısın
Çok üzüldüm hocam umarım bulursun ya
Zamanla sakin ol ve arama.
Buradan bulursun
bende istiyorum güven sağlarım
Bakir lazimdir abe? Bakiremisin knk
Seks yapmıucam sadece sevişme
Ondan ne olacak yaa icine de alman lazim ya da anal yap
Ne kadar ciddisin bu çok önemli?
Ciddiyetten kastın sevgililik aramıyorum
Hayır bahsettiğinde ne kadar ciddisin?
Mesela nerede yaşadığın çok önemli
Ben sürekli sevisecek birisini aramıyorum takılıp geçmelik
Ne fark eder
Eder bazıları sülük gibi yapışıyor
Hakısın evet. Bu resmi bir sözleşme gibi bunun farkında olmayan gitsin mas. yapsın
Hey.
Kriterlerini yaz uygun olanla seviş
Kesin standartların yüksek çok
Ama ben de güzelim
Eee o zaman yalnız ve güzel kalmaya devam et. Ne kadar güzel olursan ol, standartların yüksekse erkekleri ve seksi unut. Kimseyi beğenmezsin.
Beğeneceğim bir kişi arıyorum. Benim standartım bu. Standardartım neye göre kime göre yüksek
Soru sorduğuna göre yüksek ki kimseyi beğenmiyorsun 🤣 Kolay gelsin sana şimdiden +190 boyda erkeklerin %000002lik kısmını oluşturan kişileri avlamaya çalışırken
O da denk gelirsen
Ben erkeğin boyuyla ilgilenmiyorum benim boyum 1.65 ama 1.70 erkek de olur benim en büyük standardım yüzü. Yüzü hoşuma gitmeli. Kaşı gözü burnu çenesi beğenmeliyim.
E demek ki yine standart yüksek. Sana kolay gelsin bacım. Dilediğin erkeği aramakta, kriteri koymakta özgürsün. Sadece kriterlerin seni mutsuz bir yere götürüyor gibi. Onu işaret ettim.
Standardım olmayan bir erkekle seviştim o da mutsuz etti napim yani
Neden mutsuz etti
Hoşuma gitmiyor sonuçta zevk alamadım yüzünü beğenmiyordum. En sonunda da tiksinmeme sebep oldu
Geçmiş olsun
Sağ ol
Eleme yap
Fırsat ver konuş güven sağla devamı gelir
Bunu bulman kolay
İletişim
soran mastürbasyon yetmiyor mu
Ne iş yapıyosun okuyo musun
Zamanla olır güven
Vardır illaki gözünü aç
Sağlayamazsın
Deneme yanılma o zaman