Cinsel Yaşam Seks sırasında istekli olmamak neden olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Sks yapmadan önce çok istekli oluyorum ve sulanıyorum. Ama skss esnasında okadar istekli olmuyorum ve boşalamıyorum nedenn? Seks sırasında istekli olmamak neden olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Başta istekli oluyorsan partnerin yumuşak yaparsa seni yüksek tempoya çıkaramıyor olabilir bence biraz tempolu yaparsa sorun duzelir 0 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Partnerin ile aranda olan çekim yüzünden olabilir... Onu tam anlamıyla istemiyor olabilirsin ya da o senin doğru noktalarına dokunmuyor olabilir 0 0 Yorumla
RolanddDeschainn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Zihinsel olarak iyi hazırlanıp bence fiziksel olarak kendini veremiyorsun. Partnerinle alakalı olabilir mi? 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bu partnerinle alakalı bişey senin bi kabahatin yok 🤭 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yani ben ilk defa yaşıyorum böyle bir şey. Acaba bende mi sorun diye düşünüyorum Yorumla HeadSh0t 1 yıl Bence seninle alakası yok bu partnerinle alakalı Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. senin zevk alacagın pozisyonları bilmiyor olabilir mi 0 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. hayaller paris, gerçekler türkiye olduğu için mi. 0 0 Yorumla
MySensizlik Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. Karşındakinde İş yok senin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ya sorun bendeyse Yorumla MySensizlik 1 yıl Bugüne kadar ilişkiye girip de boşaltmadığım kadın yok benim cinsellikle boşalmıyorsa dilimle boşaltırım ama yine de boşaltırım Yorumla
Selçuk006035 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seks yaptığın kişiyi değiştiriyormusun 0 0 Yorumla
Scmustafa Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl O zaman partner isteklerini karşılamıyo 0 0 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Karşındaki ile alakalı muhtemelen. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Aradığını bulamadığın için 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bana daha çok odaklanamıyorum gibi geliyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O esnada demekki hevesin isteğin kaçıyor hayal ettiğin gibi olmuyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Odaklanamıyor olabilir misin? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet olabilir nasıl aşabilirim bunu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kaliteli ön sevişme aceleye getirmeden. Partnerinle bütünlüğü sağlamalısın Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Önsevişmede iyi uyarılmıyorsun bence 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. odaklanamadığın içindir neden olcak 0 0 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sende sorun yok 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Eminmisin Galatali66 1 yıl Aynen başka partnerde uçarsın
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Partner 0 0 Yorumla
Mrben34 Takip Et Yoda Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı. Partnerinle uyumun yoktur 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Erkegi degistir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Partnerinde iş yok 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben olsam öyle bir boşaltırım ki seni rahatlatırım ki Yorumla
BigHard22cm Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Deneyimsizsin 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Evet ilk defa yaşıyorum. Ama aylar oldu yani hala aynı Yorumla BigHard22cm 1 yıl Peki partnerin ve senin libidon nasil Yorumla BigHard22cm 1 yıl Bunu sen degistirirsin Yorumla BigHard22cm 1 yıl Partnerin deneyimlimi Yorumla Soran 1 yıl Yani her an sevişebiliriz her an sks yapabiliriz ikimizde, deneyimli o evet Yorumla BigHard22cm 1 yıl taktık verebılırım Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Partner değiş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Başta istekli oluyorsan partnerin yumuşak yaparsa seni yüksek tempoya çıkaramıyor olabilir bence biraz tempolu yaparsa sorun duzelir
Partnerin ile aranda olan çekim yüzünden olabilir... Onu tam anlamıyla istemiyor olabilirsin ya da o senin doğru noktalarına dokunmuyor olabilir
Zihinsel olarak iyi hazırlanıp bence fiziksel olarak kendini veremiyorsun. Partnerinle alakalı olabilir mi?
Bu partnerinle alakalı bişey senin bi kabahatin yok 🤭
Yani ben ilk defa yaşıyorum böyle bir şey. Acaba bende mi sorun diye düşünüyorum
Bence seninle alakası yok bu partnerinle alakalı
senin zevk alacagın pozisyonları bilmiyor olabilir mi
ya iyi bi partnerin yok ya da zevk almaya çalışmıyorsun
hayaller paris, gerçekler türkiye olduğu için mi.
Karşındakinde İş yok senin
Ya sorun bendeyse
Bugüne kadar ilişkiye girip de boşaltmadığım kadın yok benim cinsellikle boşalmıyorsa dilimle boşaltırım ama yine de boşaltırım
Seks yaptığın kişiyi değiştiriyormusun
Hayal ettiğini yaşatmadığı için
Özel ilgi göstermek gerek sana
O zaman partner isteklerini karşılamıyo
Karşındaki ile alakalı muhtemelen.
Aradığını bulamadığın için
Bana daha çok odaklanamıyorum gibi geliyor
O esnada demekki hevesin isteğin kaçıyor hayal ettiğin gibi olmuyor
Odaklanamıyor olabilir misin?
Evet olabilir nasıl aşabilirim bunu
Kaliteli ön sevişme aceleye getirmeden. Partnerinle bütünlüğü sağlamalısın
Önsevişmede iyi uyarılmıyorsun bence