Cinsel Yaşam Libidonun fazla yüksek olması zararlı mı? snaçkır0 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Libidonun fazla yüksek olması zararlı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. zararlı değildir. 0 0 Yorumla
x-CiciKız-x Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Zararlı tabi. Sonra burada kuduyolar. Abazaus 😂. D 3 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Şu an regl oluyorum hem de aşırı istekliyim bazen çok zorluyor insanı 6 13 Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Kaç dm gelecek bu sorudan sonra ben 12 15 arası Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Zatı_dehb seninle beraber oldu o kadar Yorumla Zatı_dehb 1 yıl İfşa etti beni Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Ben sapık olduğumu saklıyorum 2 yıldır geldin herkese acikladin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Zatı_dehb oh olsun sen de bana artistlik yapma bi daha Yorumla snaçkır0 1 yıl Sapık olduğunu bilmek güzel fakat övünür gibi bir halin var rahatsın neden? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Zatı_dehb beni reddetme gibi bi şansın yok sapıko 😆 sana hayal dünyanda başarılar Yorumla Zatı_dehb 1 yıl @Yunusemre1143 hoş geldin o zaman kanak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @snackir0 di mi pişkinliği de ayrı sinir bozucu Yorumla Yunusemre1143 1 yıl Hoş bulduk cümleten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yorumu tamamen kaldırır mısın soran Yorumla snaçkır0 1 yıl Bacım kaldıramıyorum işte sorun orada o özellik bitmiş bende Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Like atıyorlar bildirim gelip duruyor ya Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hiç de değil. Bu her yaş grubunda var. Bi kere yapınca hep isteniyor. Yapmasab bile meraktan çıldırıyor insan nasıl bir his duygu diye. 0 0 Yorumla
Hilmi_Can Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Degil sadece başına bela alma çıktıklarında dikkat et 0 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Aslında partnerin var ise zararlı değil lakin partnerin yok ise mastürbasyona devamke 0 0 Yorumla
Zatı_dehb Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Dehb bağlı dopamin tolarsim çok düşük bu yüzden hipersexuelite var. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Neden zararlı olsun tersine keyifli 0 0 Yorumla
emreistanbulll Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı. hiçte değil daha tutkulu daha ateşli olunuyor 0 0 Yorumla
Onurrr42 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır bence zararlı değil 0 0 Yorumla
Delioğlaaan Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. Sosyal yaşamını etkiliyor mu? 0 0 Yorumla
Yunusemre1143 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Gece olunca herkes libido dolu oluyor 0 0 Yorumla
CanBurakDerler Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Ben zararını görmedim henüz 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Normal sorun yok 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kontrolden çıkıyorsan evet 0 0 Yorumla
Wanteronee Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. Evett aklin hep sekste olur 😀 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Değil 0 0 Yorumla
jeezzyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Neden zararlı olsun 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Niye zararı olsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
zararlı değildir.
Zararlı tabi. Sonra burada kuduyolar. Abazaus 😂. D
Şu an regl oluyorum hem de aşırı istekliyim bazen çok zorluyor insanı
Kaç dm gelecek bu sorudan sonra ben 12 15 arası
@Zatı_dehb seninle beraber oldu o kadar
İfşa etti beni
Ben sapık olduğumu saklıyorum 2 yıldır geldin herkese acikladin
@Zatı_dehb oh olsun sen de bana artistlik yapma bi daha
Sapık olduğunu bilmek güzel fakat övünür gibi bir halin var rahatsın neden?
@Zatı_dehb beni reddetme gibi bi şansın yok sapıko 😆 sana hayal dünyanda başarılar
@Yunusemre1143 hoş geldin o zaman kanak
@snackir0 di mi pişkinliği de ayrı sinir bozucu
Hoş bulduk cümleten
Yorumu tamamen kaldırır mısın soran
Bacım kaldıramıyorum işte sorun orada o özellik bitmiş bende
Like atıyorlar bildirim gelip duruyor ya
Hiç de değil. Bu her yaş grubunda var. Bi kere yapınca hep isteniyor. Yapmasab bile meraktan çıldırıyor insan nasıl bir his duygu diye.
Degil sadece başına bela alma çıktıklarında dikkat et
Aslında partnerin var ise zararlı değil lakin partnerin yok ise mastürbasyona devamke
Dehb bağlı dopamin tolarsim çok düşük bu yüzden hipersexuelite var.
Neden zararlı olsun tersine keyifli
hiçte değil daha tutkulu daha ateşli olunuyor
Hayır bence zararlı değil
Sosyal yaşamını etkiliyor mu?
Değil benim hep öyle💋💋👣👣
Hicde zararı yok faydası var
Gece olunca herkes libido dolu oluyor
Ben zararını görmedim henüz
Normal sorun yok
Her şeyin fazlası zarar
Dengeli olması ideal
Kontrolden çıkıyorsan evet