Yaklaşık bir ay önce eşimin beni aldattığını öğrendim ve mahkemeye boşanma davasında sunmak için kanıtları toplamaya başladım. En son boşanmak istediğimi beni aldattığını bildiğimi söyledim. Bana bir anlık hevesle oldu ben seni seviyorum iki çocuğumuz var babasız bırakma pişmanım diye vızıldamaya başladı. Bir aydır takip ediyorum ben yakalayana kadar pişmanlık göstergesi de olmadı zaten. Ben de çocuklarımızı o kadar düşünüyorsan bir şans vermek istiyorsan o zaman açık ilişki yaşayalım evin içinde yine aile olalım dedim. Madem farklı fantezilerin var, heveslerin var benim de var dedim kabul etmedi ama boşanmakta istemiyor ne diyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAdına üzüldüm. Hayat kısa ve hızla akıyor. Onunla ömür geçmez. Bedenin ve ruhunun ihtiyaçları var. Senin gibi kadın değerini bilen erkek için şanstır ve şansım olmanı çok isterim. Benim gibi olgun ve tecrübeli erkeği arkadaş ve sevgili edinebilirsin. Güvenilir ve ketum olmak önemlidir. Oldukça arzulu, ateşli ve doyumsuz erkek olarak sana hayatın zevklerini ve özlemlerini en dorukta yaşatmak isterim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. 2 çocuk var çocuklar bizim canlarımız onlar için dünyayı yakarız onların geleceği mutluvbir aile içinde olursa başarılı olur iyi meslek sahibi olurlar onlar üniversiteye girene kadar o duruma göz yum ikiside universiteyevgirince boşalır çocukları kurtarmış olursunuz
04 Yorumla
Soran1 yılBenim dediğimi yaparsa tabii ki boşanmam sen boynuzu yesen katlanacaksın yani
- 1 yıl
Yok canım çocukların geleceğini garantiye al üniversiteye girince boşan diyorum tabiki ihanetin bedeli bosanmak wma çocuk olunca anne baba wyribcocuklar sorunlu sinirli toplumla çatışan çocuk olur. Oda en çok kadinlari etkiler onun için diyorum çocuklar için sabret diyorum sen bilirsin yinede boynonlsnmsyi kimse istemez
Soran1 yılYok ben zavallı bir kadın değilim sen affedersin
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
40Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bunu asla kabul etmeyecek ama sen delil bırakmayacak şekilde bunu yap bence en azından o çaresizliği ezikliği hissetsin. Birde bunu yapmasan bile yapmış gibi üzerine git. Bir erkeğin gururu ile oynaman ona çok ağır gelecektir. En güzel intikam bu olur bence.
113 Yorumla
Soran1 yılİster eder ister etmez ben her halükarda kazanıyorum
Soran1 yılBeni her gördüğünde acı çekecek zaten güzel bir kadınım kendi iş yerimde bile patronum bana yürüyor kendisi beş parasız kalınca kolumda yakışıklı beyleri görünce zaten acıyı çekecek
Soran1 yılEvet yarına kadar süre verdim karar versin diye
Soran1 yılYok ben çok umursamamış gibi davranıyorum daha çok üzülüyor niye üzülmedin falan diyip kızıyor hahshshs
Soran1 yılZaten normalde beni tatmin edemediğini biliyor
Soran1 yılBilemiyorum artık
Soran1 yılTabii
Gizli Üye(18-24)1 yılHaha vallaha bayağ acımasızsın adamı köşeye sıkıştırmışsın resmen ve olayı kendi avantajına çevirmişsin süpersin. oda karısını kaybetmek nasıl bir duyguymuş bakalım öğrensin.
11 Yorumla
Soran1 yılBu zekayı bi günde yapmadık 😂
1 yılPeki bunu kabul etse sen boyle bi iliski yasamaktan zevk alir misin, yoksa sadece ondan intikam almak icin mi baska erkeklerle iliskiye girersin?
02 Yorumla
Soran1 yılAlırım nie almayayım
- 1 yıl
Bak iste sen benim hayalimdeki kizsin, ama gel gor ki hiiiic denk gelmemisiz daha once birbirimize 😂 acik iliski gercek zevkten anlayan gurmeler icindir, ve hayati muthis eglenceli hale getirir
Sen böyle bir kadın değilsin. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Çocuklarından bile utanırsın ilerde. Uyma millete akıl veren çok olur
01 Yorumla
Soran1 yılKabul etmeyecek zaten. Hiç utanacak bir durum da yok bence sonuçta aldatma olmuyor bekar kalında sanki bir ilişki kurmayacak mıyım
1 yılYani eşşekliği yapmış affetme ayrılmıyorsa da sende istediğini yap altadan her zaman şerfszdr sende fantazilerini gerçekleştir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Cok farklı ne desem bilemedim ama o iş öyle yürümez
08 Yorumla
Soran1 yılYa bu deveyi güder ya bu yerden gider
Soran1 yılHakkı yok hepsi benim
Soran1 yılİyi olsa aldatmazdı iyi biriyse ben de yapayım öz aman
Soran1 yılÇocukların tek ebeveyni ben değilim onları her halükarda gözetecek tek kişi de ben değilim. Ya işte ben de yapacağım ya da boşanacağız ilki çocuklar için daha risksiz
Geçmiş olsun öyle zor olur ya açık ilişki kulağa hoş gelsede yaşlar kac
020 Yorumla
Soran1 yılZor olmaz bence adam yapıyor zaten. 28 ben 32 o
Soran1 yılDışarda işimizi görücez evin içinde yine aile
Soran1 yılAffetme şansım yok ben hayır kurumu değilim. Ya ben de gider aynı haltı yerim ya da boşanırız mallarını alırım
Soran1 yılİşine gelmezse boşarım
Soran1 yılKonuşmak istemiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı.
1 yılYani açık ilişki derken sen istediğinle o istediğiyle takılacak ve ilişkinizde devammımedecek
09 Yorumla
Soran1 yılEvet çok düşünüyor ya çocukları sözde
- 1 yıl
Hmm kendisi nasıl aldattı seni yani sadece konuşmamı ilişkimi olmuş yaşlar kaç kaç yıllık evlilik detay vermek istermisin
Soran1 yılİş arkadaşı ile
- 1 yıl
Neler yaşamış
Soran1 yılYatma kalkma
- 1 yıl
Ewlimi kadın
Soran1 yılBilmiyorum umrumda da değil
- 1 yıl
Üzücü kanka olup knsmak istermisin
- 1 yıl
Kanka?
1 yılmadem boşanmıyor sende gizli olarak dışarda bul başkasını al hevesini
00 YorumlaTebrik ediyorum seni güçlü net kadınların sayısı artsada güzelleşse ortalık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılO zaman sende onun gobi yapacaksin gizli. Bunu deneyimlemek ister misin?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Çok zor yaa 😏. Üzüldüm senin adına 😞. Aldatınca değerli oldun desene
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılFantezinmi var yoksa bosanabilmek icinmi böyle dedin
04 Yorumla
Soran1 yılGörsün bakalım diye
Cevap sahibi1 yılYaparmisin peki
Cevap sahibi1 yıl?
Cevap sahibi1 yılGünaydın
Gizli Üye(30-35)1 yılMahkeme dinlemez hemen bosar seni sende istek ve arzularina kavusursun
02 Yorumla
Soran1 yılİnşallah boşar iki üç ayrı nafaka alırım
Cevap sahibi1 yılIkimiz ezeriz nafakayi 🤪
Gizli Üye(30-35)1 yılGrup vs mi fantazin var? Evdekini tutup bir erki yağda bir eli balda olsun istiyor
00 Yorumla
1 yılGüzel cevap vermişsin
10 Yorumla
1 yılBence sen haklisin, biraz anlayisli olmak zorunda
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılsende bırıyle aldat saklmada delılerı sac ortalıga oda gorsun baklım nedıcek
00 Yorumla Merhaba, ne kadar süredir evlisiniz?
016 Yorumla
Soran1 yıl4 senedir
- 1 yıl
4 yilda6bu şekle gelmiş bir evlilik, birbirinizi daha fazla yormanin anlamı nedir inan çözemiyorum, eşin madem başkalarıyla yaşamak, ilişkiye girmek istiyor ne diye boşanmak istemez garip, güven bir kere kayboldu aranızda, onun aldatması sendeki güveni, senin açık ilişki isteyip, benimde fantazilerim, isteklerim var cümlen ondaki güveni yerle bir etmiştir,
Soran1 yılAdamda güven ne arar zaten, ç. Hem aldatacak hem çocukları bahane edip boşanmayacak oh oldu
Soran1 yılAslında ben o hareketi yaptığı an soğudum çok afedersiniz o saatten sonra tüm dünyayı şey yapsa çokta umrumda olmaz. Benim teklifim daha çok onu çaresiz bir duruma sokmak içindi
Soran1 yılYoo değilim açacağım davayı
Soran1 yılAlem arkamda durur herkese de cevabını verebilecek fenalığım var zaten ama olan ona olacak çünkü tüm malları benim üzerimde artı aldattığına dair kanıtlarım var avukatım liseden beri arkadaşım kendisi İstanbul’un en iyilerinden. Tazminat iştirak nafakası ve nafaka alabileceğimi düşünüyoruz şu anda
Soran1 yılMalların kimin üzerinde olduğunun bir önemli var çünkü devlete borcu olduğu için mallarından olmamak için üzerime yaptı ve evlilik öncesinde sahipmişim gibi gösterdi :))
Soran1 yılHer halükarda kazandım yani
Soran1 yılTabii ki ama onun da düzelebileceğini düşünüyorum
1 yılSizin hayat bitmiş mk
02 Yorumla
Soran1 yılHayat bitti
- 1 yıl
Kess
1 yılO adam senden kendi ayrılacak izle gör
07 Yorumla
Soran1 yılAyrılsın bakalım ortada deliller var iki çocuk var hem iştirak hem nafaka ödeyecek en iyi avukatlardan biri benim yakın arkadaşım
- 1 yıl
Aldatilmaktansa bunu tercih eder emin ol. hele boşanmayı erteleyip nafaka muhabbetinin sınırlandırılacağı zamana denk getirirse gör sen. Ama sana tavsiyem sen onun seviyesine düşme. İntikam alacaksan git boşan kendi adını kirletme
Soran1 yılKabul etmeyeceğini biliyorum zaten o halde zaten vakit kaybetmeden açacağım davamı. Kendisi mallarını benim üzerime yaptı devlete borcu olduğu için ve hepsini evlilik öncesi gösterdi bakalım ne olacak :))
- 1 yıl
Kendi topuğuna sikmis ahhahahahahaha
Soran1 yılValla aldatılıp benim kadar avantajlı olan kadın yoktur. Şimdi kafada matematik yapıyor ahahahah
- 1 yıl
Ama bana kalırsa sen açık ilişkiden vazgec direk boşa abla. İntikam alacam diye kendini lekeleme bence inan onun seviyesine inmeye değmez
Soran1 yılZaten kabul etmeyecek
1 yılSende aynısını yap canım
00 YorumlaEn güzeli ayrılmak tecrübe ile sabit.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ya kabul edecek ya boşanacak karar onun yani 🤭🤭
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYaşlar kaç ne kadarlık evlisiniz
015 Yorumla
Soran1 yıl4 senedir evliyiz 28 ve 32
Cevap sahibi1 yılPeki seni tatmin edebiliyor muydu ki gitti aldattı
Soran1 yılBeni pek edemiyordu
Cevap sahibi1 yılEvdekini doyurdun dışarısı kaldı deseydin. Sen bu açık ilişkinin üstüne git hem belki o doyurur beni de. Var mı aklında birisi
Soran1 yılOlmaz mı
Cevap sahibi1 yılKim peki? Neden o
Cevap sahibi1 yılSen de yarım kalıp mastürbasyon ile doyanlardansın dimi
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılPeki hayal ettiğin birisi var mı o an
Soran1 yılElbette
Cevap sahibi1 yılNasıl hissediyorsun peki kocan dışında bi erkeği seni becerirken hayal ederken
Cevap sahibi1 yılAma kabul etse evliliğiniz bambaşka yere evrilir kadınlığını tekrar hissedersin
Soran1 yılOlan oldu artık
Cevap sahibi1 yılSenden yana da olsun mastürbasyonla nereye kadar. Ne zaman seks yaptığını hatırlıyor musun
Cevap sahibi1 yılNaptın
1 yılİntikamın güzelmiş 😄
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSen de istediğin birinle olacaksın yani
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı.
1 yılSen de intikamını al
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılVaybe
02 Yorumla
Soran1 yılNe diyosun şimdi
- 1 yıl
Yani bana göre değil
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılYaşlar kaç
05 Yorumla
Soran1 yıl28 ben 32 o
- 1 yıl
Açık ilişki de ciddi misin 😂
Soran1 yılYes
- 1 yıl
Senin de niyetin var 😂
- 1 yıl
Bahane ariyomuşsun 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı.
1 yılAçık ilişki ne
05 Yorumla
Soran1 yılHerkes istediği ile takılacak ama ev içinde aile
- 1 yıl
Bu ne saçma bişey ya sen dışarda kocanın bildiği halde bi erkekle yatıcan kovan sen bildiğin halde bi kızla yatıcak ama hala karı koca olcanız ve onunlada yatıcan
- 1 yıl
Bumu doğru mu anladım
Soran1 yılO zaten yapıyor bunu, sadece gizlice yapmaya çalışıyor. Sözde o çocuklarımızı düşünüyormuş ailemiz dağılmasın diyor sanki ben aldatmışım gibi. Empati yapması için böyle bir teklifle geldim ya kabul eder ya boşarım
- 1 yıl
Knk zaten dinende böyle bişi olmaz kafayı yemeyin kendinize gelin önüne gelen seks yapıyo bu ne ya o kadar mı azdı bu millet evlenin ni ondan sonra o adamda seni aldatmaya devam etcek boşa ve düzgün birini bul onla evlen derim
Farklı bi yol biliyorum
00 Yorumla
1 yılAyrıl tabikide
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılBoynuzla onu gitsin
00 Yorumla Bull bul kendine, sen yaparken o izlesin
00 Yorumla
1 yılAklında biri var mı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Boşa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılSende gizli yap
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılArayış var mı
02 Yorumla
Soran1 yılNe arayışı kadınım ben pencereden seslensem bulurum
Cevap sahibi1 yılEe buldun mu
Gizli Üye(25-29)1 yılSen kızgınlıkla mi söyledin bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYani giren çıkan belli olmasnmı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAçık ilişki derken
025 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEvet yorumlardan anladım adamın kafasına sıksan daha iyi ama hakkeden hakkettigini vericeksin
Soran1 yılBunu halletti
Soran1 yılHaketti
Cevap sahibi1 yılSenin gibi bi kadını nasıl aldatır burdan anladım senin nasıl oldugunu
Soran1 yılNeymişim
Cevap sahibi1 yılSen özgüveni yüksek akıllı bi kadınsın
Soran1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim sen bidaha hayatta durmassın onla aynı evde
Cevap sahibi1 yılSen yine yuvanı yıkma ilk aldatmasıysa
Soran1 yılSen öyle yaparsın
Cevap sahibi1 yılTamam kızma hemen sen güçlü bi kadınsın
Cevap sahibi1 yılSende psikoloukta var kesersin sen o adamı
Soran1 yılYok daha neler
Cevap sahibi1 yılÇok zoruna gitmiş senin gibi özgüveni yüksek başarılı bi kadına bunun yapılması gözünü tamamen karartmışsın sen
Cevap sahibi1 yılÜzülme dogruların kaderidir yalnızlık kargalar sürüyle kartallar ise yalnız uçarmış
Cevap sahibi1 yılYa açık ilişkiyi kabul edip 2 tane zenciyle eve gelirse napican peki
Soran1 yılAçık ilişki öyle olmuyor yalnız
Cevap sahibi1 yılŞaka yaptım intikamını 10 sene geçsede alırsın sen ordan
Cevap sahibi1 yılYa açık ilişki teklif ettiginde sana bi tokat atarsa napican
Cevap sahibi1 yılSen seksi bi kadınsın sana nasıl yapar
Soran1 yılSen de git işine ya kafan mı güzel
Cevap sahibi1 yılSeni sevdim gerçekten harbi kadınsın sen kocan dümenciymiş seni hakketmemiş hiç nasıl yakaladın aldattıgını
Cevap sahibi1 yılZaten seni tatminde edemiyormuş sen aldattınmı peki onu hiç
Cevap sahibi1 yılBeni kullanabilirsin gencim yakısıklıyım
Cevap sahibi1 yılMerak ettim eşinin cevabı ne oldu açık ilişkiye
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim beni aldattı açık ilişki istiyorum kabul etmiyor ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler