- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılCiddi ilişkiyi düşünen taraf kadınsa , aitlik hislerinden dolayı olur , tabiki bunun oluşmasında etkili birlikteliğin ve birbirini tamamladığını düşünmesinin etkisi büyüktür. Ciddi düşünmek isteyen taraf erkekse , bu durumda ikiye ayrılır erkek düşünceleri. Erkek toy biriyse hayatı bu kadında bulduğunu düşünür herşeyiyle beğenir ve hep devamlılık ister onun için aşk başlamıştır. Olgun bir erkek kafası varsa, kadının hem cinsellik hemde diğer yönleriyle kapsamlı bir şekilde , insana (erkeğe) yaşam enerjisi veren kadın dedirten bir kadındır ve erkek bırakmak istemez. Bu bağlamda kadın aynı düşüncelerde değilse , erkeğin bu durumu abartmaması ve zorlamaması gerekir , bu durumda ısrarcı olursa kadını kendinden soğutur.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsellik haricindeki özelliklerinin de beğeniliyor olması.
Mesela maeketten bir ürün aldın bir markaya ait ve çok beğendin. O markanın başka ürünleri de var. Onları da denemek ve iyiyse almak istemez misin? Bence herkes ister.
İşte tam da bu sebeple oluyor o düşünce 😀
İletişimi de iyiymiş, güvenilirmiş, saygılı da vs. diye gidiyor liste jdjdkd
24 Yorumla
Soran1 yılBu istekli arkadaş isteksiz arkadaşı daha da soğutur ama bu şekilde sjj
Soran1 yılAynı etki diğerinde oluşmadığı için duymazdan, görmezden geliyorsa öbürünün patlama yaşama ihtimali var mıdır? 😄
- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
s 1 yılBen soruyu ilkin baya anlamadım 🤣 nerdeyse birine, firu burada ne anlatmak istemiş diye soracaktım ki @OrganIQ olayın özetini geçmiş cjdjd
Böyle durumlarda konuyu anlamama yardımcı oluyor sağolsun xjsksjd
Senle alakalı değil firu😂 Benim zihine bazen ulaşılamıyor oluyor🤣
Çünkü diğer özelliklerini de beğeniyor. Bunu en çok bu işi profesyonel olarak yapan insanlarla evlenen insanlarda görüyoruz. Bazen sadece onu o yoldan almak istediklerini, kurtarmak istediklerini söylüyorlar. Kimisi premium üyelik kazanmak için evleniyor xksksksksks
Kimisi aşık oluyor vs. Fb sine aşık olan da var xnxkxnfdk22 Yorumla
Soran1 yılBazen beni ben de anlamıyorum olur öyle 😂
- 1 yıl
Xjsksndk
1 yılÇünkü o varsa o da olmak zorunda diye kodlanıyor. Diğer türlüsü ahlaksızlık sayılıyor malum...
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Aidiyet duygusu; kişinin kendisini diğerine güvenli bir şekilde bırakabilmesidir… Kişinin kendisini emniyette hissetmesidir. Aidiyeti bozan duygular ise; Şüphecilik, aşağılanma korkusu, elestirilme korkusu, reddedilme korkusu, zarar görme korkusudur. Aidiyet duygusu kişinin ruhsal olarak özgür hissetmesini sağlar.
20 YorumlaBazı insanlar, “ben onu öyle bir tatmin ederim ki kör kütük aşık olur bana” diye düşünüyor bence. Cinsel ilişkiye girmek dışında bir meziyetleri yok ( o da zaten içgüdüsel) o yüzden başka niyet ile iletişim kuramıyorlar. Kendi değerini düşük görüp buna da razıyım yeter ki biri olsun diye yalvaran da var. En çok da duygusal boşlukta olanlar. Ne şekilde olursa olsun nerde biraz ilgi görse oraya sorgusuz sualsiz akıyorlar.
10 YorumlaTen uyumu yakalandımı duygusal yakınlaşma kaçınılmaz oluyor. Birbirine kötü gelip birbirinden ayrılmayan insanların da başına bela bir durum bu.
12 Yorumla
Soran1 yılMantıklı
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Tekrar cani çekecek o yüzden, oda bunu biliyor. Doldur boşalt ihtiyacı. Aradığınızda kolay bulamazsınız. Bu her iki cins için de önemli garanti ye almak iyidir. Yeni kişi lere alışmak zor alistiginiz kisiye alevlenmek kolay dir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
1 yılTecrübe etmediğim konularda sallamak istemiyorum ama tanıdıkça diğer özelliklerini beğenip "bununla yaşanır" düşüncesi oluşuyor olabilir.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
1 yılBağlanma ait olma isteği.. Cinsel uyumdq varsa insqn kendini bir ilişkinin ko'larina bırakmak ister.. Sonuçta çoğu insan kendini bir ilişkide tanımak istiyor.. :))
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılAdı üstünde sadece cinsellikle kafayı bozmuş 🤨
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O tür kişilerin niyeti belli ilerisi beklenemez
10 Yorumla
1 yılBi taraf sadece cinsellik düşünüyorken diğer taraf aşık olmuştur
10 YorumlaCinsellik tabanlı bir ilişkim hiç olmadı isterim bu tip bişey hep ciddi ilişki insanıydım insanlar garip
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı.
1 yılKadının p.. iç erkek sevmesi
10 Yorumla Turkcellin çekim gücü
10 Yorumla
1 yılçünkü öyle kandıracak karşısındakini
10 Yorumla
1 yılzevk için yapılan evliliktir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 837 cevap paylaştı.
1 yılCiddi düşünülemez ki böyle biriyle
10 Yorumla
1 yılkadın seksten sonra baglanır
10 YorumlaKendini çok kaptırmıştır, aşık olmuştur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 531 cevap paylaştı.
1 yılİyi sevisiyodur
10 Yorumla
1 yılHazdir
00 YorumlaTuhaf..
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler