- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBence haklısınız zaten bu tarz içerikler eş ile beraber haber ve gönül rızası ile açık görüş ile olur asla tek taraflı olan bir şey değildir zemini sağlam ise zaten sallantı olmaz kaldı ki eşinizde sizde heves hayal olarak adım atmamışsınız bu doğrultuda çizgi belli lakin bunu ard niyete geçirmekte mutluluğu engeller istenilmeyen birşeyi yapmak doğru olmaz
02 Yorumla- 5 ay
ya ne diyim zevk aldığın cuckolda izin vermiş;senin kadar sık olmasada nadir izin verebilirsin; bu arada partner olarak en iyi olacağım;o kadar iddalıyım bull atletik;ciğerli soluksuz;temiz titiz bakımlı, ön sevişmeyi uzun tutan bir erkeğim dm değerli çift
- 5 ay
@babareis6767 umarım bulursun ve kendini geliştirme yolunda daima özgüvenli olman harika bir şey zaten bu tarz şeylerde en önemlisi doğru iletişimden geçer
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bunu zamanında tercih ettiğiniz ve kocanıza bu teklifini kabul ettiğiniz için kocanız da kendini bu konuda özgür hissediyor O yüzden yapıyor eğer aranızda ilişki devam edecekse sana saygı duymalı ve senin istemediğin bişeyi yapmamalı
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılSen ondan izin almıyorsan onun da senden izin alması gerekmez. Cuckold diye başlayan ilişkiniz açık ilişkiye dönebilir. Aslında en güzeli, ikinci erkeğin veya ikinci kadının sadece ikinizin beraber bulunduğu ortamda size katılması...
00 Yorumla
1 yılSon derece haklısın, bence sana verdiği özgürlüğün karşılığını almak istiyor gibi ama bu fantezinin tek taraflı olması gerekiyor. Açık ilişkiye dönmüş sizinki
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nasıl insanlar farklı kişilik özelliklerine sahipse, ilişkilerin de dinamikleri farklıdır ve insanların ortak kararları ile şekillenmesi uygundur. Zaten hotwife konusunda kadın daha otoriter ve kuralları belirleyici olmalıdır. Yapı geregi de genelde erkekler daha serbest, kadınlar daha tutucu olur ve eşlerini paylaşmak istemezler. Eşiniz ile ortak karar alıp sizin daha etkin rol alacağınız şekilde tasarlarsaniz, daha güzel ve mutlu bir ilişkiye dönüşebilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇözüm nedir biliyorsun değil mi. eğer cuckold ise submissive'dir. o zaman eğitime ihtiyacı var kocanın. biraz daha dominant davranman lazım ama azar azar. chastity'yi hayatına katarsan bir çok derdin çözülecektir. başka kadınlarla işi olamaz.
eğer kocanı hergün sağarsan , toplarında döl bırakmazsan başka kadına bile bakamaz.
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yıldaha fazla bilgi istersen bilgim olsun
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılhaklısın da evlilik böyle bir şey değil boşuna evlenmişsin
87 Yorumla- 1 yıl
evlilik sadakattir hani? ha evlenmeden olmuşsun ha evlenip, bir fark kalmamış ki.
- 1 yıl
Yazık kafana
- 1 yıl
İnsanı hayvandan ayıran şey her önüne gelenle olmamasıdır. Dünyanın neresinde olursanız olun evlilik sadakat demektir. İsteyen kendine göre şekillendirir ama bu yine de evliliğin ne olduğunu asla değiştiremez. O zaman soru sahibi eşini kısıtlamayacaktı ya da en baştan evlenmeyecekti.
- 1 yıl
Bence dünyayı tanımıyorsunuz. İnsanların hayvanlardan sürekli ayrılmasına gerek yok ki. Hayvanlar su içiyor diye sen icmeyecek misin 😁 ayrıca tek eşli hayvanlar da çok. İnsanlar istediği zaman tek eşli olmayacaklar mi? Saçma bir örnek vermişsiniz kabul ederseniz. Önemli olan isteyenin istediği gibi yaşamasıdır
1 yılBunu bir rutin haline getirseniz aslında, haftada veya en kötü ayda bir böyle bir ilişki yaşasa, tıpkı ödül verir gibi. Üstelik kendi başına, bir gece dışarı eğlenmeye çıktığında one night stand ilişki yaşayıp dönse falan.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 795 cevap paylaştı. Yani öyle değil iş aslında ama cuckold başlayınca o da daha rahat istediğini yapmak istiyor ama sonuçta sen kendini paylaşıyorsun eşinin paylaşmasını kıskanıyor musun
12 Yorumla
1 yılKeşke bu fanteziyi seven ve yaşayan herkes sizn gibi açıkça konuşabilse belki insanlar daha anlayışlı olur
20 Yorumlaeşin cuckolddan swinger olayına geçmek istiyor sende istiyorsan onay verip yeni fanteziler deneyebilirsiniz
10 Yorumla
1 yılHaklısın iki tarafından istemesi olaydan haz alması ile doğacak bir ilişki olmalı. Öbür türlü aranızda evlilik vagi olmasi anlamsiz hale gelirdi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe güzel bir evlilik tam hayalimdeki gibi, izniniz olmadıkça başka kadınlarla olmamalı tabiki. Sonuçta evlisiniz bu konuda söz hakkınız var. Eminim siz de onun izni olmadan başka bir erkekle olmuyorsunuzdur.
16 Yorumla- 1 yıl
Eklemeniz sizde?
- 1 yıl
Evlimisiniz?
Cevap sahibi1 yılNeden sordunuz? Evlenirsem diye karıma sulanmak için mi? Böyle bir evliliğim olsa muhtemelen eşim bulur benden habersiz hallederdi
- 1 yıl
Sizden habersiz size dahamı çekici ve kışkırtıcı gelir?
Cevap sahibi1 yıl@iyi_insan_severim bilemem
- 1 yıl
Arzu isteklerinizden korkmayın bence. Bu kişiyi kötü bir insan yapmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılsen haklısın cuckold isteyen kişi o uyum sağlayan sensin bu durumda madem öyle kapatalım bu defteri artık yapmayalım de o kıvama gelir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSen kocanı paylaşırmısın başka kadınlar la eğer sen buna izin verirsen yarın da o seni paylaşmaya kalkar başkalarıyla biraz ters Bi durum bu
10 Yorumla İliskilerde beraber karar alınır seçimler buna göre olmali bir taraf istemiyorsa bunu yapmayı doğru bulmuyorum benide ekibe alın ahahaha
10 Yorumla
1 yılOna da Musade et bence yoksa aranızda rekabet sorunu çıkacak
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılGa. vatlık sadece, başka bişey değilmiş. 👍🏻 evlilik böyle bişey değil ki. Eşin de izleyip kesin mas*t** yapıyordur.. 👍🏻
122 Yorumla- 1 yıl
Boşanın bence , evlilik kurumunu kirletmeyin. Ayrı ayrı canınız ne istiyorsanız onu yapın. Dikkat etsin kocan gelenlerden biri de onu yapmasın , hatta belki yapmışlar da olabilir. Ga. vat deyip döverler de sonra hatta..
- 1 yıl
Bunlar sadece por*no filmlerde oluyor. Yurtdışında da - Türkiye de de.. eşini aldatma ondan habersiz tabii ki dğnyanın heryerinde var.. bu bir tercih çünkü , eşi kendisiyle ilgilenmiyorsa mutluluğu ondan gizli olarak dışarıda arayacak haliyle..
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
Sizde narsistlik kişilik bozukluğu olabilir. Bu sorunu yaşayan insanlar kendilerini çok üstün görüp yaşadıklarını da abartirlar. Bir defa birinin kolunu bacağını kurarsanız hukuken hapis ve yüklü tazminat cezası alırsınız ve ikinci kez yapmanız mümkün olmaz. İkincisi de elin yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanirmis diye bir atasözü var
- 1 yıl
@Baleman yok narsist değilim asla. Ama iyi korurum kendimi. Hiç acımam yani karşı tarafa , yere düşünce bırakmam hastanelik edene kadar. Karşımda ki terbiyeli olsun, insana saygı duysun o zaman canımı yesin benim. Hiç sorun yok o zaman. Ben apartmanımda hırsız yakaladım polise haber ver diye yalvardı. Komaya soktum önce , merdivenlerden yuvarlandı düştü dedim. Polisler ellerine sağlık dediler.. 👍🏻👍🏻
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
Neyse bu konuyu kapatalım artık. Site ye yorumlara dönelim. İyi günler olsun...
- 1 yıl
Hukuk öyle bir elini kolunu bağlıyor ki insanın denk gelirsen anlarsın. Uzaklaştırma verirler yakınından gecenezsin, geçersen hemen cezaevi ve para cezası. Ödemem desen üzerine kayıtlı herşeyi, banka hesapların da dahil otomatik bloke ediyor. Ben hep derim keşke bana biri saldirsa da bı 7-8 sene çalışmadan geezsem diye ama cikmiyo karsima
- 1 yıl
- 1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılHaklı olduğun zaman geçmiş bence artık içerisinde bulunduğun durum her ikiniz içinde eşit gibi , bu ilişkiye başlarken sonuçlarının bu olacağı belli aslında ama bence idare etmek zorundasın gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHaklısınız. Cuckold değil de açık ilişki istiyor demekki. Ben de cuckoldum. Bazen canım çekiyor farklı kadınlar ama eşim asla kabul etmez
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Eşin başkalarıyla senin üzerinden ilişki yaşamak için o tür ilişkiyi tercih etmiş, onun hoşuna sende değil baskalarinda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı.
1 yılO kocaya ne yapsan haklısın. Seni bu hallere düşürmüş. Ne yapsan haklısın. İzin miszin de verme.
01 Yorumla Abla enişteyi nerden buldun? 😅
113 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHaklısın tabi ki. Cuckold demek eşini paylaşmak demek. Başka kadınlarla olmak demek değil.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Haklisiniz ama cuckold iliski yasamaniz , bagimsiz yasamak olunca cok da kizmaman lazim.
00 YorumlaYani eşin cuckold sınırı aşıp açık ilişkiye başlamış bence sakıncalı
00 Yorumla
1 yılNe evliliği ya bitmiş resmen seni istemiyor nedemek baska. Kadınlara gitmek sen manyak ısın kormüsün
00 YorumlaHaksızsın bence duygulara yer yok. Madem bu yola çıktınız.
00 YorumlaEvlisiniz başka insanlarla ilişkiye girmeyin
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. 😂😂
00 Yorumla
1 yılPartner olarak size iyi bir arkadaş olarak katılmak isterim bully um.
gayet anlayıslı temiz titiz biriyim. Dmden yazarsanız arkadaslık etmek isterim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı.
1 yılKocanın isteğini kırmayıp yapman güzel bir şey o da aynı şekilde sana ve kararlarına saygılı olmalı.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı.
10 ayyani haklı olduğun yerler var, seni ikna etmiş olabilir ama artık sende durumun bir parçasısın, yni sizi ortak yapar, ama dediğin gibi senin iznin olmadan yapmaması lzım, htta senin istediğinde yapması gereken bir durum
01 Yorumla- 10 ay
senin bikasıyla zaman geçirmene ne diyecek acaba,?
Gizli Üye(18-24)1 yılYani haklisin desen bile en basta bile bu islere girmeyecektin yuz buldu iste boyle musade edince ilk sefer..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılErkeğin dişisini sunması çok hoş değil cinsel yetersizlik durumu var mı bilmiyorum ama bana itici geliyor
00 Yorumla Helak olacaz mk sizlerin yüzünden
İyi insanların kötü yola götürmeyin de ne b. ok yerseniz yiyin kendi aranızda00 Yorumlaböyle durumlar yaşanabilir bence arada
41 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sende bakasın veriyon mu t3k eşin mi veriyor
02 YorumlaEn son ne zaman cucklld yaptınız
00 YorumlaHaksızsın çünkü sen zevk alıyorsun
00 YorumlaTrolsün gerçek olsan tavsiye verirdim
00 YorumlaAllah sizi bildiği gini yapsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılBence haksızsın hem de yerden göğe kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHaklısın izin verdikce yapsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıliyi kurgu
42 Yorumla
Cevap sahibi1 yılhe tamam kurgu degilmiş.
ulaşabilirsiniz bana
00 Yorumla
11 ayPartnerileri neye göre seçiyorsunuz?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
11 ayEvet
00 Yorumla
1 yılhaklısın biz birbirimize saygı duyarız mesela
00 YorumlaBize denk gelmez böyle çift
00 Yorumla
1 yılhaklısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Haklısın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 405 cevap paylaştı.
1 yılGerçekten etkilndgin oluyormu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı. Haklısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ciddi misiniz ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ay00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHaksizsin 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Sen mutlu musun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDoğru söylüyorsun
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTek erkek arayışınız var mı
Haksızsın ver gitsin