Abazalıkla değil de normal düşüncelerinizle yorum yaparsanız sevinirim. Ben en son 5 yıl önce doğum yaptım 2 hamilelik geçirdim ve şişip inen göbeğimin buna yakın bi görüntüsü oluştu bacaklarım belim göğsüm falan gayet düzgün ama alt karında pörsümüş bi görüntü var. 2 yıl önce boşandım yeni bi ilişkim var fakat sırf bu durum yüzünden sevişmekten kaçıyorum ya da ışığı kapatarak devam etmeyi düşünüyorum. Erkekler birlikte olduğunuz her kadının vücudu kusursuz ve mükemmel mi oluyor çok merak ediyorum bu görüntü sizi seksten soğutur mu? : (
Kuzum bunu soru cevapla anlayamazsın ki. Erkekler pek düşünmüyor böyle ihtimalleri sorunca da ay kötüymüş diyor. Onların lafına kalsaydık en az 2 posta olurdu her seks faslı.
1
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Ama genel olarak bi fikre ihtiyacım var görüştüğüm kişiye açıkça soramıyorum çünkü
Güzelim çekinme ve ona sor bence. Bunları konuşmak çok önemli. Benim de vücudum kilo alımından kaynaklı inanılmaz çatlak dolu kanyon oldu neredeyse, hep konuşuyorum soruyorum rahatlatıyor beni. Belli mi olur belki senin için çare olmaya bile çalışır. Genel fikir olumsuz olabilir ama bu fikri belirten kimse seni reddetmedi. O yüzden gerçekçi değil.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Bedensel özgüvensizlikleri veya bedenimize dair düşüncelerimizi paylaşmak seks hayatına da renk getirir, dikkate almanızı çok isterim bunu yaşayan biri olarak.
Burada yağ alma liposuction filan çok üst deriyi gerecekler sadece. 3 - 5 ayrı genel cerrahiden ayrı ayrı fiyatlar almalısınız 200 bin çok yüksek bir fiyat bu operasyon için.
fb olan erkek nefes alsa yeter kafasında olur takilma o zaman. düzgün bir iliski yaşayan insan gelecsk düşünür. 25 ken 31 yaşında birisiyle iliskim vardi. ayrilma nedenim buydu. cocugu olmasa evlenmeye bile giderdi. oyle bir iliskiydi. benden sonra da kapmislardir heralde
pek sıkıntı yoktu. balik etliydi. o vücudu da seviyorum zaten. onun doğum falan isleri oncelerden olduğundan oyle izlik bir sey de yoktu. 31 32 yaşında 8 e giden cocuk düşün 🤣
yok bea. benim hayatim kaçırdığım şansları gördükten sonra aklima başıma getirmekle geçti. ondan sonra hayatıma tam aradigim gibi birisi girdi. ama istemediği bir sey yaptım. o da yanlis anladi. iliski bitti. su an da islere güçlere odaklandim onj unutmak icin. onlar da rayina girdi. simdiyse sadece işten ibaret olan hayatimi daha bi katlanilir, zevk alınabilir hale getirmeye çalışıyorum. cunku eski sevgilimi hayatimin merkezine koymuştum. o gidince sudan çıkmış balığa döndüm. bu da başka bi hatam. sonradan aklim başıma geliyo hep boyle