Cinsel Yaşam İlk defa arka denedik ama olmadı, millet nasıl yapıyor? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 220 İlk defa arka denedik ama olmadı, millet nasıl yapıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 22 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Vajinismus vakası 3 16 Yorumla electrician_ 1 yıl Soruyu tam okumalısın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @electrician_ okudum Yorumla electrician_ 1 yıl Farklı imiş dimi 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @electrician_ yo değil ucu hafif girdi diyor vajinismus işte Yorumla electrician_ 1 yıl Oraya değil arkaya denemişler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @electrician_ 😂 arkayı atlamışım ben vajinismus olduğumdan direkt kendi sorunuma odaklanmışım Yorumla electrician_ 1 yıl 😂 orayı denemişler sende vajinismus mu var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @electrician_ evet Yorumla electrician_ 1 yıl Yeni mi evlendin devam ediyor mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @electrician_ evli değilim ki ve evet devam ediyor Yorumla electrician_ 1 yıl Hım anladım bende yeni evlendin zannettim denemelere devam ediyor musun peki Yorumla sadececevap00 1 yıl Vajinısmus da ilk önce psikolojik olarak kendini onarman lazım sonra da tedavi alabilirsin Sağlıkçıyım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @sadececevap00 tedavi oldum yine yapamıyorum Yorumla electrician_ 1 yıl Terapi mi gördün Yorumla sadececevap00 1 yıl Bana ulaşırsan ben sana yardımcı olayım bu konuda Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @sadececevap00 nasıl Yorumla
Kenank07 Takip Et Guru Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 941 cevap paylaştı. En azından evliymissiniz 🤣🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Eşinin ilki sen misin? Fazla acemi gibi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet ilkiyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zaman ondan bu kadar acemi. Önce alıştırması lazımdı. Sonra müptelası olacaksın Yorumla
leylanindunyasi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Kocan istiyorsa mecbur katlanacaksın acıya 3 1 Yorumla Soran 1 yıl Haram zaten ne mecburiyeti? Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Vardır bi hayır 0 0 Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nasıl olmadi 3 1 Yorumla bekray_006 1 yıl işi bilen biri ile yapsa :D Yorumla
Serkan3207 Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Baire kızlarla güzel oluyor 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Günah zaten denemeyin merak edecek nesi var 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Krem ya da kaydırıcı kullanın. 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Onun bile yolu yordamı var 0 0 Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok uğraşman lazım 1 0 Yorumla
yvz4141 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı. Özel kıremleri var 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. İşi bilen yapmalı 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Canın çok mu yandı 0 0 Yorumla
Dr_Han Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Oyunu doğru oynayın 0 0 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Lpsyon alin 0 0 Yorumla
Bigboysxx Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Evet lisede yapıyorlar sen nasıl alamadın 0 1 Yorumla Bigboysxx 1 yıl Direkt mi sokuyo yoksa yardımcı şeyler kullanıyor musunuz Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Acele etmeyin olur 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yazık lo 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Anal plug kullan 0 0 Yorumla
Carpediem0707 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. İlkinde öyle oluyor. 0 0 Yorumla
sesigüzel44 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 624 cevap paylaştı. Onlar follos olmuş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
Vajinismus vakası
Soruyu tam okumalısın
@electrician_ okudum
Farklı imiş dimi 😂
@electrician_ yo değil ucu hafif girdi diyor vajinismus işte
Oraya değil arkaya denemişler
@electrician_ 😂 arkayı atlamışım ben vajinismus olduğumdan direkt kendi sorunuma odaklanmışım
😂 orayı denemişler sende vajinismus mu var
@electrician_ evet
Yeni mi evlendin devam ediyor mu
@electrician_ evli değilim ki ve evet devam ediyor
Hım anladım bende yeni evlendin zannettim denemelere devam ediyor musun peki
Vajinısmus da ilk önce psikolojik olarak kendini onarman lazım sonra da tedavi alabilirsin
Sağlıkçıyım
@sadececevap00 tedavi oldum yine yapamıyorum
Terapi mi gördün
Bana ulaşırsan ben sana yardımcı olayım bu konuda
@sadececevap00 nasıl
En azından evliymissiniz 🤣🤣
Eşinin ilki sen misin? Fazla acemi gibi
Evet ilkiyim
O zaman ondan bu kadar acemi. Önce alıştırması lazımdı. Sonra müptelası olacaksın
Kocan istiyorsa mecbur katlanacaksın acıya
Haram zaten ne mecburiyeti?
Vardır bi hayır
Öğrenip tekrar deneyin
Başı daha girmez ağlarsın dayanamazsin
İlk seferde öyle olmaz zaten
milletteki şans kimsede yok
Nasıl olmadi
işi bilen biri ile yapsa :D
Baire kızlarla güzel oluyor
Günah zaten denemeyin merak edecek nesi var
Krem ya da kaydırıcı kullanın.