Misal geçmişte eşcinsel ilişkide bulunmuş, birçok kişiyle yatmış
Geçmişi beni ilgilendirmez, sorun değil
Önemserim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Misal geçmişte eşcinsel ilişkide bulunmuş, birçok kişiyle yatmış
Benim için geçmiş karakteri ve sadakati anlamak açısından önemli. Asıl mesele bence geçmişin bugünü nasıl etkilediğidir. Eğer geçmişteki şeyler güveni ve ilişkiyi sarsmayacaksa, çok da önemli olmayabilir. Ama seni rahatsız eden bir şey varsa, göz ardı etmek de zor olabilir.
Geçmişte sadakatsizlik yapmış biri ile birlikte olmak şstemem. Sevdiği kişilerle birlikte olmuş olması ise sorun değil. Burada da önemli olan birlikte olduğu jişiler ile yüz yüze gelmemeliyiz ve bizim hayatımızı etkilememelidir. Diğer yandan sadakatinden şüphe olmaması gerekir. Bunlara aykırılık yoksa herkesin geçmişindeki ilişkiler kimseyi ilgilendirmez.
Cevap
16Cevap
Yok ya ne önemli olacak bizde ga-vatı zaten :) Önemli tabı o guruptan bu guruba koşan kadından olur mu hıç :)
Başkası ile yatması önemli değil ama mahallelide tren yapmış olmasın🤦♂️🤦♂️ eşcinsel ilişki yapmasın yaaa
Evleneceğim kişide eşcinsellik varsa ben takılmam. Hatta erkeklerin tamamına yakını takılmaz. Çünkü, biz lezbiyenliği pek aldatma olarak saymıyoruz 🥰🥰
Herkesle beraber olan yürüyen hepatit a biriyle beraber de olmim yani hakkım
Önemli ben iffetimi korudugum gibi karşımdaki kadınında iffetli olmasını isterim.
İnsan başkasının giydiği ayakkabıyı bile giymek istemez. burada bahsi geçen cinsi münasebet.
Ben de biseksüelim aslında bu sebeple de merak ediyorum. Yorumlar pek olumlu değil ama benim için sorun olmazdı
eğer biri ile bir yola çıkacaksam geçmişine değil geleceği benim için önemli
Geçmişi beni ilgilendirmez ama belli bir sınırım da var elbet
Eşcinsel ise sorun olmaz ya hatta grup bile telif edebilirim hahaha 2 kız bir erkek
çok abartılı şeyler yoksa önemli değil
Kişisine göre muamele yaparım
Önemli tabi kimse bir motorla evlenmek istemez
istemem öyle kişiyi evlilik olarak
Kızlarin durumu daha farkli erkeklerden kizsa olur
önemli değil
Önemsiz.
Bana fark etmez rahat ve geniş biriyim zaten
Önemsiz
@Cebeufuk detayı okumadım 😄
gecmısıne baglı
Beraber olurum