4 yıldır tanışıyoruz ama 3 aydır sevgiliyiz. Ancak son birkaç haftadır benim içime girmek istediğini söylüyor ama ben olmaz diyorum tatlılık yapıyor ikna etmeye çalışıyor Oral seks yapıyoruz ikimiz de goth takılıyoruz dışarıda gördüğünüz coupleler gibi sayılırız ilişkiye girsek hardcore olur ve aşırı iyi olur bunu biliyorum oral seksimiz bile sert ve zevkli geçiyor. Ama istemiyorum birbirimizi seviyoruz ama ben ona verirsem -yani kızlar bilir- değerim düşsün istemiyorum beni daha çok istesin ulaşılmaz görsün istiyorum olsa gerçekten çok zevkli olur neden diye soruyor ama bunu ona söyleyemem tabiki ne diyebilirim neden diye sorduğunda (onu kırmadan)?
Sevgilimle cinsellik istemiyorum, onu kırmadan nasıl söylerim?
Cinsellik yemek uyku kadar normal ve bir ihtiyaç. Seni değersiz görecekse bir tane deliğe girdi diye değil de oral yaptığında çoktan değersiz görmüştü. Yaşın küçükse bu düşüncelerin ne kadar saçma olduğunu anlayamayabilirsin belki ama cinsellik normaldir. Sırf bu yüzden yapmayı istemiyorsan saçma bir sebep. Ama 18 den küçükseniz (herkes yaşını doğru girmiyor) bence yapmayın çünkü o yaşlarda biraz daha fazla risk oluyor yine de sen bilirsin.
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
En güzel cevap buydu sanırım 18 yaşındayım o ise 19 yaşında ama daha önce de böyle deneyimim oldu bıraktı bu yüzden biraz temkinli yaklaşıyorum bu duruma ama dediğin gibi oral yaptığımızda da değersiz görebilirdi değil mi haklısın. Oralden sonra daha fazla arzulamaya başladı
Yani eğer cinsellik hakkında fikirlerini görüşlerini sorduysan ve dedikleriyle çelişen bir şey yoksa yapıp yapmamayı düşünebilirsin. Bence biraz daha zaman geçmeli çünkü aşırı ısrar ediyorsa sırf bunun için seni aldatıp aldatmayacağına bakmak lazım bence. Durduk yere soğuk yapıp mesafe koyarsa zaten başkasını bulduğunu anlayabilirsin.
Cinsel ilişkiye girdiğinde gözündeki değerinin düşeceğini düşündüğün bir erkekle beraber olman hata... Ona yeteri kadar güvenmiyorsun demek bu... Yok, güvenim tam dediğin halde onunla seka yapmaktan kaçınıyorsan da bu hiç hoş bir strateji değil.