Lazer ile sonuna gelmeden tüyler oluyor ayrıca koku yapıyor permatik iğrenç hem karar ma yapıyor hemde sazlık gibi duruyor ama ağda dümdüz tertemiz yapıyor, erkekler siz ne dusunuyor sunuz.

Lazer ile sonuna gelmeden tüyler oluyor ayrıca koku yapıyor permatik iğrenç hem karar ma yapıyor hemde sazlık gibi duruyor ama ağda dümdüz tertemiz yapıyor, erkekler siz ne dusunuyor sunuz.
Ağda en temizi oluyor gerçekten. Kaymak gibi oluyor. Jilet ile alındığın da ağza batıyor açıkçası. Ama bazı kadınların gerçekten saç gibi çıkıyor bide kararmış oluyor.
Ağda dan kökleri kalinlasiyor hemde karartıyor, ağza batar git gelde de rahatsız eder yani sert bir cilt teması sonuçta. Lazer dede sonuna gelene kadar çok temiz olmuyor yani vajina nemli olduğu icin uzun sürüyor zaten bitmesi, iç kısımlar da falan oluyor, kalıyor yani
Cevap
23Cevap
Sonuna gelmeden tuyler oluyor derken. Koku nasıl yapiyor ve kararma konusunda da tam tersini duydum hep yani ilk defa duyuyom bu dediklerini sende mi etki etmedi bilmiyom ki Şu an neyle aliyorsun hic lazere gittin mi
Kol altında çok terleme yaptığı için ter bezlerine zarar veriyor Buda daha çok terleme ve koku yapiyor mus
Kararma esmerler de açılma beyaz lar karşıma yapıyor tersine yni
Kararma
Sen beyazmisin o zaman. Acaba herkeste mi oyle olacak bende yapsam oldugundan daha cok kararamaz heralde ajshsh
Evet ağda ile tertemiz olurda biz sizide düşünüyoruz jiletle almayada kabuluz aslında lazer en iyisi ben bir hafta trafoda razıyım
Benim karımda zaten az tüy vardı onu da lazerle yok etti ve bence süper oldu. Koku vs ne hiç bilmiyorum
Lazer en temizi olur sabırla beklersen tabi ama tabi ağda da iyi
Ama o süreçte ilişkiye girerken rahatsız olunur çünkü kalıyor bide ter bezlerine zarar verdiği için daha fazla terleme ve koku yapıyor, ağda da oral da rahat yapiliyor
Evet :-) oralsız asla
Sizin için en ağrısızı ve en iyisi nasılsa öyle. Biz bir türlü idare ederiz :)
Oral varsa ağda...
Deme öyle canım istiyor. Ben yapmayı çok seviyorum. Parmakları saçlarımda dolaşsın. Bütün vücudunda dudaklarım parmaklarım gezinsin isterim.
Einsteinın o meşhur fotosu gibi kendimizi görelimde neyle olduğu farketmez
Kesinlikle katılıyorum kaymak gibi olmalı ki daha rahat kaymak için
Bence lazer de cok iyi seanslar bitene kadar idare edilebilir :) o kadar da sorun etmem ben acikcasi. Sen agda ile mi yapiyorsun? Cok aciyor mu?
Dün canımdan can çıktı awk ağdası
Haha biraz öyle ama tertemiz oluyor
Ya önerceğin ağda var mı aldım ama yetmedi ya da ilk kez kullandığım için
Sesu en iyisi
Ben kuaföre aldırıyorum canım daha temiz oluyor
Denedin mi sen onu
Dene bence
kesinlikle özellikle sürtünme esnasında daha güzel bir kayma etkisi oluyor yalama esnasında en azından kötü bir gelişme olmuyor
Daha sağlıklı ağda lazerde lekeler gözüküyor
Demek istediğim buydu kıl kökleri gıcık şekilde görünüyor
Ağda güzel ya, temiz hemde kararma yapmiyor
En temizi ağda. Pürüssüz bir vajina oluyor
Kesinlikle güzelde alırım
Agda mis, gerisi dedgin gibi katiliyorum
Pürüzsüz olsun lütfen
Lazer bence net mükemmel hissediliyor
Ağda önermiyorum ben.
Kuaför ağda yaparken etkilenmk...
Yok sapık değilim sfsf
Ağda olur ama erkek arkada yapacak daha zevkli