Cinsel Yaşam Erkekler kızların kucağına yatmaktan neden hoşlanırlar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Sevgilim kucağımda göğüsümde yatmayi sever bu normal mi geylikle alakasi yoktur dimi Güncellemeler1 yıl Sarilalim gogusunde uyutursun diyor gey degildir dimi Erkekler kızların kucağına yatmaktan neden hoşlanırlar? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
banaordanbiolmeca Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 98% 1 yıl ya senin göğsüne yatıyorsa ne alakası olabilir kiyakın erkek kankasının göğsüne yatsa bile samimiyetten denmeli benceek olarak sorunu cevaplayayım: ben şahsen sevgilim olsaydı kokusunu almak ve daha yakın olmak için yapardım 0 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. hic rastlamadım bende tam tersine kucagıma almayı severim 0 0 Yorumla
sormayageldimmmm Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Sence gey olsa senin mi kucağına yatar? 4 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. vardır biz alfa erkeklerler genelde yatırırız 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Max 12 cmdir Yorumla Borsa_Kaplanıı 1 yıl benim mi Yorumla Soran 1 yıl Tamda senin Yorumla Borsa_Kaplanıı 1 yıl evet küçük Yorumla Soran 1 yıl Ne kadar Yorumla Borsa_Kaplanıı 1 yıl 15 Yorumla Soran 1 yıl 15 kucuk mu ak Yorumla Borsa_Kaplanıı 1 yıl öyle Yorumla Soran 1 yıl Kullanma oyleyse Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Eger asiksa. mukemmel. bi his bu 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yani gey degil kesin alakasi yok? Yorumla Soran 1 yıl Sevkat bekliyor Yorumla AnkaradaBirYalniz 1 yıl Olabilir saglam bi seksten sonra bnde cok seviyorum gogsunde yatmayi Yorumla
OzkannK Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Gaylikle nasıl alakası olsun sen kızsın? 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Ne bileyim ak Yorumla OzkannK 1 yıl E arada bir mantık yoksa nasıl gay olsun Yorumla Soran 1 yıl Sevkat bekliyor Yorumla OzkannK 1 yıl Sevdiği kızdan beklemesi normal değil mi Yorumla Soran 1 yıl Ne bileyim akk Yorumla OzkannK 1 yıl Küfür etmeden dur 2dk ya Yorumla Soran 1 yıl Olmazz Yorumla OzkannK 1 yıl Olur olur Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yok canım sarılıp yatmak güzel zevkli olur 0 0 Yorumla
ata_00 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sadece gogusdur umarim 0 0 Yorumla
Maskiba41 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Biraz minnos seninki demek ki 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı. Seri katil olabilir. 0 0 Yorumla
Murattt23 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 30% 1 yıl Sevdiği için senden vazgeçmem diyor yani 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Göğüsler büyük mü senin 😂 0 3 Yorumla gönlü-kırık 1 yıl Motorsan normal 😂 Yorumla gönlü-kırık 1 yıl Seks de dene bi gay mı bakalım mal sağlam mı 😂😂😂 Yorumla gönlü-kırık 1 yıl Motorun bozulsun emi 😂 Yorumla
Ahmetemre1903 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Ne alaka gay lik la mq 😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Emin misin Yorumla Ahmetemre1903 1 yıl Tabi ki erkeler şefkat ister manitasinin memelerinde uyumak ister manitasi onu sevsin ister Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Dizine mi yatıyo 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kucak Yorumla Cefternal 1 yıl Hımm değişik Yorumla
Kmlparistanbul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Seviyoruz be kral 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Şevkati sever 0 0 Yorumla
horniboi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Alakası yok 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla horniboi 1 yıl O sıcaklıkta yastık olması fena Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
ya senin göğsüne yatıyorsa ne alakası olabilir ki
yakın erkek kankasının göğsüne yatsa bile samimiyetten denmeli bence
ek olarak sorunu cevaplayayım: ben şahsen sevgilim olsaydı kokusunu almak ve daha yakın olmak için yapardım
hic rastlamadım bende tam tersine kucagıma almayı severim
Sence gey olsa senin mi kucağına yatar?
vardır biz alfa erkeklerler genelde yatırırız
Max 12 cmdir
benim mi
Tamda senin
evet küçük
Ne kadar
15
15 kucuk mu ak
öyle
Kullanma oyleyse
Eger asiksa. mukemmel. bi his bu
Yani gey degil kesin alakasi yok?
Sevkat bekliyor
Olabilir saglam bi seksten sonra bnde cok seviyorum gogsunde yatmayi
Gaylikle nasıl alakası olsun sen kızsın?
Ne bileyim ak
E arada bir mantık yoksa nasıl gay olsun
Sevkat bekliyor
Sevdiği kızdan beklemesi normal değil mi
Ne bileyim akk
Küfür etmeden dur 2dk ya
Olmazz
Olur olur
Yok canım sarılıp yatmak güzel zevkli olur
Sadece gogusdur umarim
Biraz minnos seninki demek ki
Yok tabiiki , çok güzel bir his
Seri katil olabilir.
Sevdiği için senden vazgeçmem diyor yani
Göğüsler büyük mü senin 😂
Motorsan normal 😂
Seks de dene bi gay mı bakalım mal sağlam mı 😂😂😂
Motorun bozulsun emi 😂
Ne alaka gay lik la mq 😂
Emin misin
Tabi ki erkeler şefkat ister manitasinin memelerinde uyumak ister manitasi onu sevsin ister
Dizine mi yatıyo
Kucak
Hımm değişik
Seviyoruz be kral
Şevkati sever
Yumuşak seviyoruz
Alakası yok
Neden
O sıcaklıkta yastık olması fena
Ya ne alaka