Bunuda senin ve onun sana yaklaşımı hissettirdiklerinden ogrenebilirsin yani ön yargı olarak bakmak yerine hislerinle duygularinla hareket ederek zaten bu duruma vakıf olabilirsin
Yaşın reelse dul dul bayana bu ülkede cinsel birliktelik için yaklaşırlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Öyle bir erkek yok cinsellik vaadetmezsen erkek yanına bile uğramaz
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Hep cinsellik için mi varlar? 15 yıldır eşiyle ayrı yaşayan, ama eşinin mesajlarına baktığında yoğun duygular hisseden erkek sevmiyor mudur? Yıllardır cinsellik aralarında olmamasına rağmen.
Onu bilemem, sorularda yorum yapan pembelilerin basit cevaplarına bile bir sürü beğeni geliyor farkında değil misin, genel olarak erkekler cinsellik için ölürler
Birkere erkek senle diyalog içindeyse elektrik var diyebiliriz bu elektriği amacına uygun olarak yönlendirmek senin elindedir tabiki amacın biraz gönül eğlendirmek ise ona verilmesi kolay birlikte birseyler yaşamaksa oda kolay, evliliğe evirmeninde biraz zorluğu olabilir
anlasılır da zamanla olur hal ve hareketlerinden olur ama bi matematigi yok yani sorarak veya test ederek anlasılması zordur. zaman icinde olusur o güven o anlayış
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sevgibgorduysen ailende daha iyi anlarsın
Sadece sana değil diğer insanlara olan davranışlarına bak insanlara garsona vb diger
Bunu ilişki içindeki kişiden başkası anlayamaz açıkçası sadece den anlayabilirsin
Doğru
Soru nasıl anlaşılacağı
Bunuda senin ve onun sana yaklaşımı hissettirdiklerinden ogrenebilirsin yani ön yargı olarak bakmak yerine hislerinle duygularinla hareket ederek zaten bu duruma vakıf olabilirsin
Bazen hisler kilit nokta olamıyor.
Ama en etkili durumda bu
?
Yani en etkili durum senin hislerin demek istedim
Sana kendini değerli hissettiyorsa her fırsatta o konulara girmiyorsa gerçekten seviyordur
Yaşın reelse dul dul bayana bu ülkede cinsel birliktelik için yaklaşırlar
Öyle bir erkek yok cinsellik vaadetmezsen erkek yanına bile uğramaz
Hep cinsellik için mi varlar?
15 yıldır eşiyle ayrı yaşayan, ama eşinin mesajlarına baktığında yoğun duygular hisseden erkek sevmiyor mudur?
Yıllardır cinsellik aralarında olmamasına rağmen.
Onu bilemem, sorularda yorum yapan pembelilerin basit cevaplarına bile bir sürü beğeni geliyor farkında değil misin, genel olarak erkekler cinsellik için ölürler
Ben de fiziki olarak ayrı olan bu kadar yıl, cinsellik bile olmadan nasıl hala sevebiliyor?
Hımmms sevilmedıkkı ne bilek
Diyalog kurup ciddi olup olmadigivsorulmali
Ne konuda ciddi
İlişki sonunda evlilik gibi
Neden?
Evlenmek zorunda mıyız?
Ciddiyet demek evlilik midir?
Birkere erkek senle diyalog içindeyse elektrik var diyebiliriz bu elektriği amacına uygun olarak yönlendirmek senin elindedir tabiki amacın biraz gönül eğlendirmek ise ona verilmesi kolay birlikte birseyler yaşamaksa oda kolay, evliliğe evirmeninde biraz zorluğu olabilir
Neden evleniyoruz? Onu sordum. Oynaşmak için bir arada değilim. Her şey için bir aradayim. Hiç kimseyle evlenmek zorunda değilim.
O zaman buna aciksan zevkli eğlenceli arada ilişkide olacak bir yaşam için erkekler olumlu bakar
Sevdiğim erkekle birlikte evlenmeden yaşamak istiyorum.
Aslında oda bir düşünce ona bağımlı sorumlu kalmadan birliktelik olabilir
Evlilik bağımlı olmak değildir ki. Aksine evli olmadan sevenin sevdiğinin yanında olup olmamasına bakılmalıdır.
Öyle olunca gerçek dost olur
Yani?
Evlenmeyince cinsellik olamıyor mu?
Olur beden olmasın iki tarafta isterse yapariz kimsede bir şey diyemez
hiç o konuları açma sonra tavrıni izle
Ben birine beni seviyor musun demem.
deme bana nie sert yapıyon yenge xd
Demem
Sadece cinsellik konuşmuyosa
Bu yeterli mi peki
Bence yeterli
bahsini acmıyosa yani oyle bi konu icin yaklasmıyo demektir de sevdigini anlamak bence zor iş
Hiç anlasilamaz mi
anlasılır da zamanla olur hal ve hareketlerinden olur ama bi matematigi yok yani sorarak veya test ederek anlasılması zordur. zaman icinde olusur o güven o anlayış
Hiç bilmiyorum
Cinsellik yapıyorsanız ciddi düşünmez erkek
Dedim ya cinsellik isterse ciddi düşünmüyordur
Evde bulusma
Doğru 5 sene buluştuk ama istemedi yapmadın
Yapmadım
Yani evde bulusmazsa adam vazgecmezse nieti belli olur
Evde günlerce beraber de kaldık
anlayamazsın
Sebep
sebebi yok
Kötü