Güncellemeler
1 yıl
Bugün güzellik salonuna gitmem lazımdı randevum vardı izin vermedi her dakika yatakta olmamı istiyor
Güncellemeler
1 yıl
Geç evlendi diye mi acaba böyle acısını benden çıkarıyor anlamadım
Kocam sürekli istiyor bu akşam yapmadım diye bana trip attı konuşmuyor evlendim diye her dakika sklmek zorunda mıyım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
boşanın bence siz haklısınız
İster tabi adam napsın sokakta mı bulsun yapsın ne enteresan insanlarsınız ya ondan sonra da dışarı gidince de aldattı oluyor değil mi vermiyceksen neden evlendin o zaman
Evliliğin %90 ı cinsellik zaten adam seninle kara kaşın kara gözün içinmi evlendi sanıyosun hdjxndjdjd
Napalım evlendik diye hep yatakta mı olalım hiç kalkmayalım mı tatlım ya bilmediğin işlere burnunu sokma
Adam o işin muptelasi olmuş duramiyor demekki işi gucu yok mu
fark etmez iş yeri yakında zaten işe gitmeden önce beni uyandırıyor yapmak için sonra yemek saatinde ev yakın oldugu için yine geliyor akşam yine değişen birsey yok hergün hep böyle günümüz
Gir cik mi uzun mu devam ddiyor esininki hastaliga donuşmuş
Henüz çocuk yok
Bu ortamda olmamasi mucizee
Karşılıklı anlayış içinde yapmak gerekir illskide silmek zorunda değilsin
seninle seks yaparken ona yaşattıkların cok azdırıyor hergun o tadı istiyor demekki
Adamı nasıl az dıran bir vücudun varsa artık doyamiyor
Millet bulamaz sende şikayet ediyosun
fark etmez iş yeri yakında zaten işe gitmeden önce beni uyandırıyor yapmak için sonra yemek saatinde ev yakın oldugu için yine geliyor akşam yine değişen birsey yok hergün hep böyle günümüz
Sık sık ama kısa sürüyor sende sıkılmışsın heycanı kalmamış demekki
Neyse ben uyuyiyim sabah yine ister kalkmam gerek
Uyumadan ver sabah rahat et
Az öncede soruldu evlenmeseydin :D :D
Haklısın yaptık bir hata hergün sklyoruz
iyi yönünden bak :D
adam işini garantiye alıyor belli ki :D :D
Anlatmak istersen dinlerim abla konun kalkıyor hep
Sinir olmaya başladım artık kendime zaman ayıramıyorum anlamıyor
Sıkıntıymış ya
Bugün güzellik salonuna gitmem lazımdı randevum vardı izin vermedi her dakika yatakta olmamı istiyor
İçini dökmek istiyorsun sanırım
Senin ag ben adam ol adam jajajassjs
sende o kadar çekici olmasaydın😀😀
valla güzellik ha
Yani bilemedim simdi bekarım
Boşandın mı?
@TheBadfella3 hayir
Anladım ama soran ablanın başı belada
@TheBadfella3 haklısın yaptım bir hata hergün sklyoruz
Abla haklısın sen bu konuda. Allah yardımcın olsun. Çalışmiyor mu eşiniz? Tamam biz de erkeğiz yükseliyoruz bazen ama meşgalelerimiz var iş kariyer vs gibi
@TheBadfella3 fark etmez iş yeri yakında zaten işe gitmeden önce beni uyandırıyor yapmak için sonra yemek saatinde ev yakın oldugu için yine geliyor akşam yine değişen birsey yok hergün hep böyle günümüz
Ohoo abla senin evlilik sıkıntı
@TheBadfella3 evet dışarı bile çıkamıyorum
Altı üstü 2 dakika sık dişini bir şey olmaz
SJFSJGDYKDJGD ay affet çok güldüm
Aşırısı Zarar aslında
Saçın kurusun istemiyor
Kötü bir durum bu. İleride ayrılık sebebi olur
Hayır tabiki sende istemelisin
Senn
Sen haklısın 💅🏻
Şap at yemeklerine
Nr kadar oldu