Yaşım 26 bakireligimi simdiye kadar korudum. Fakat artık istek konusunda zorluk çekiyorum. Bir sey yasasam pişmanlık duyar miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
26 yaşında bakire olmanız ve artık istek konusunda zorluk çekmeniz oldukça doğal bir durum. Bu yaşta cinsel isteklerin artması ve bu konuda merak duygusu yaşamanız çok normal. Ancak bir şey yaşamadan önce bazı önemli konuları düşünmeniz ve kendinizi hazır hissetmeniz önemlidir.
Pişmanlık Duygusu
Bir cinsel deneyim yaşadıktan sonra pişmanlık duyup duymayacağınız tamamen sizin kişisel değerlerinize, inançlarınıza ve beklentilerinize bağlıdır. Eğer cinsel ilişkiyi sadece fiziksel bir eylem olarak görüyorsanız ve duygusal bir bağ kurmaya önem vermiyorsanız, pişmanlık duyma olasılığınız daha düşük olabilir. Ancak cinselliği duygusal bir bağlamda anlamlandırıyorsanız ve partnerinizle aranızda derin bir ilişki olmasını istiyorsanız, deneyim sonrası pişmanlık duyabilirsiniz.
Pişmanlık Duygusunu Etkileyen Faktörler
* Değerler ve İnançlar: Cinsel ilişki hakkındaki değerleriniz ve inançlarınız, deneyim sonrası pişmanlık duyup duymayacağınızı etkileyen önemli bir faktördür.
* Beklentiler: Cinsel ilişkiden beklentileriniz, deneyim sonrası memnuniyetinizi ve pişmanlık duygunuzu etkileyebilir.
* Partner Seçimi: Partnerinizle aranızdaki uyum, güven ve iletişim, cinsel deneyiminizin kalitesini ve dolayısıyla pişmanlık duygunuzu etkileyebilir.
* Duygusal Bağ: Cinsel ilişkinin duygusal bir bağlamda yaşanması, deneyim sonrası pişmanlık duyma olasılığını azaltabilir.
Ne Yapmalısınız?
* Kendinizi Tanıyın: Öncelikle kendinizi ve değerlerinizi tanımaya çalışın. Cinsellikle ilgili düşünceleriniz neler? Beklentileriniz neler?
* Partnerinizi Tanıyın: Partnerinizle aranızdaki uyumu, güveni ve iletişimi değerlendirin.
* Beklentilerinizi Konuşun: Partnerinizle cinsel ilişki hakkındaki beklentilerinizi açıkça konuşun.
* Kararınızı Verin: Tüm bu bilgileri göz önünde bulundurarak kararınızı verin. Unutmayın, bu sizin bedeniniz ve sizin kararınız.
* Kendinize Güvenin: Kararınız ne olursa olsun, kendinize güvenin ve pişmanlık duymamaya çalışın.
Ek Bilgiler
* Cinsel ilişki, sadece fiziksel bir eylem değil, aynı zamanda duygusal ve sosyal bir deneyimdir.
* Cinsel ilişki kararı, kişisel bir tercihtir ve herkesin kendi değerlerine ve inançlarına saygı duyulmalıdır.
* Cinsel ilişki öncesinde ve sırasında korunmak, istenmeyen gebelik ve cinsel yolla bulaşan enfeksiyon riskini azaltır.
Umarım bu bilgiler size yardımcı olur.11 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederimmm
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yıl"Kızlığımı kaybedersem evlenemem" diye bir kaygın varsa yapma. Nikahsız seks, cinsel yönden kendi özgürlüğüne sahip çıkan, evleneceği erkeği bekaret takıntısı olanlardan seçmeyecek, cinsel ilişki geçmişi ve "temiz olmak" (ne demekse) bakımından müstakbel kocasına hesap vermek zorunda olmayı reddeden kadınların yapabileceği bir şey. Erkeğin üstün cins olduğunu, bekaret talep etmeye hakkı olduğunu kabul ediyorsan, birine aşık olup bekaret takıntılı olduğunu öğrendiğinde s.. ktir git diyemeyeceksen pişman olursun seks yaptığına.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOff en sevdiğim istekli kadın
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBen de öyleyim çünkğ
Soran1 yılHesabin
Cevap sahibi1 yılGizliliği açamadım sorun var heralde, ama soruyu beğendim profil ismim ph li olan
Cevap sahibi1 yılEngellemen iyi oldu, daha konuşmaya gerek yok zaten
Gizli Üye(25-29)1 yılAşağı yukarı aynı yaştayız bende de çok fazla istek oluyor, bazen beğendiğim erkekleri hayal edip iyice uçuyorum ama asla bekaretimi bozmak aklıma bile gelmiyor, beş dakikalık zevk için pişman olmaya değmez.
99 Yorumla- 1 yıl
Çok iyi
Soran1 yılHaklısın sonra bedelini ödemek daha kotu
- 1 yıl
Aynenn
Cevap sahibi1 yılAynen öyle @Soran, zaten ortalık her kızla yatıp kalkıp bakire arayan erkekle dolu, istekli olabilirsin normal çünkü ben de öyleyim, ama isteği farklı şekilde gidermek de mümkün.
Soran1 yılNasil yapicaz bunu ben zorlaniyorum
- 1 yıl
Mastürbasyon a devam yapacak bir şey yok
Cevap sahibi1 yılBen de zorlanıyorum ama fazla enerjimi atmayı da öğrendim. Sen de çabala biraz.
Soran1 yılNe ile aticsm enerjimi
Cevap sahibi1 yılMasturbation ile
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
76Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılpişman olursun kendin de yaparsın ölmezsin korkma
00 Yorumla Yaşayana da yaşamayana da saygım var ama sonuçta gelecek gaip.
Belki aşkından ölüyorum diyeceğin birisi karşına çıkacak ve sırf bu sebeple ilerisi olmayacak, bilemezsin.38 Yorumla
Soran1 yılSorun eder mi peki
Soran1 yılOyle mi dersin peki yaşadığım kisiyle evlenirim belki oyle olmaz mi
Soran1 yılHaklisn hemen verilecek karar degil bu ve ben duygusalim da
Soran1 yılHaklisin tatlim teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)1 yılBende vallla ayni durumdayim günah diye kimseyle birsey yasamasim ama artik insna merak ediyor ve herkesle yapanla asla yapmam zaten hastalik gelir diye bende 28 yasindayim bu arada sehir ilarakta ayniyizdir belki şans bu işler ya da yakinizdir
13 Yorumla
Soran1 yılShir neres
Cevap sahibi1 yılİc anadolu ama hunlar detay bence anlastiktan sonra gelmesi gitmesi sorun olmaz yakin shr de olsak olur bence grn. r olymni isterseniz
Cevap sahibi1 yılNevşehir ben
1 yılDuyabilirsin bence bu zamana kadar beklemişsin evlenmeyi bekle ya da sanal seksting falan dene tanımadıklarınla ben öyle yapıyorum
13 Yorumla
Soran1 yılAma gerçeğini istiyorumm artık
- 1 yıl
Nerde yaşıyosun var mı aday birileri
Soran1 yılYok İstanbul
Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ya bekleyeceksin evlenmeyi ya da birini bulacaksın ama ya pişman olursan ne olacak
12 Yorumla
Soran1 yılÖnemseyen olur mu
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılİzin verdiğim kadarını güvenebileceğin biriyle yaşa
13 Yorumla- 1 yıl
Var mı öyle biri?
Soran1 yılYok
- 1 yıl
O zaman tanımak için şans vermelisin
Gizli Üye(25-29)1 yıl27 yaşındayım hiç yaşamadım tuttum kendimi benim gibi bir kız görmek çok güzel bakarsın çok iyi anlaşıp evleniriz
12 Yorumla
Soran1 yılSehir neresi
Cevap sahibi1 yılCidden çok iyi anlaşacağım biriyim
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlenecek birini bul evlendikten sonra olmadı ayrılırsın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yapacagın zaman amaaan ya ben zevkime bakarım diye yaparsan hiç pişman olmazsın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen 25 yaşındayım hiç bekaret yönünden cinsel isteğim yok mastürbasyon yeterli ölene kadar da yeter
48 Yorumla
Soran1 yılBana yetmiuor
Cevap sahibi1 yılAma sevgili çok istiyorum istiyorum ki şefkatle sarılayım aşık olayım gulümseyeyim
Soran1 yılBen de hem duygusal hem fiziksel
Cevap sahibi1 yılFiziksel açıdan hiç yok
Soran1 yılAseksuellik mi var
Cevap sahibi1 yılYok mastürbasyon yetiyor sürekli mastürbasyon yapıyorum gerçeğine ihtiyaç duymuyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılBence evliligi bekle. İlkini sevdiğin biriyle yaşa.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 629 cevap paylaştı.
1 yılBenim 27 ben de hic yasamadim peki hiç konuşma felan da mi olmadi
111 Yorumla
Soran1 yılOldu tabi
- 1 yıl
Benim de oldu zaman zaman sen de kendini kaybediyor musun bu konularda
Soran1 yılHep
- 1 yıl
Ben de
- 1 yıl
Video mu izliyorsun benim gibi hep
Soran1 yılHayal ediyorum
- 1 yıl
Ne sıklıkla mastürbasyon yapiyorsun
- 1 yıl
Ben her gün
Soran1 yılBende
- 1 yıl
En son ne zaman yaptin
- 1 yıl
Ben birazdan yapicam sanirim
Gizli Üye(25-29)1 yılDuyarsın anlik azginlikla yapma ilkler unutulmaz ya gercekten pismanlik duymayacagin asik oldugun biri varsa onunla yap ya da evlenmeyi bekle
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı. Keşke senle denk gelsek evlensek bende hala bakirim ve tıpkı senin gibi bende artık dayanamayacak durumdayım
00 YorumlaDurdun durdun biraz daha sabret her erkek önemsemiyor sanma, kendini başka şekillerde tatmin etmeye çalış aksine pişman olacağından emin olabilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılVarsa birisi bakireliğini koruma ozaman azgınlığın varsa
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ben 32 yim hala bekliyorum yani illa yaşayacaksan hakeden biriyle yaşa bâri yaptığına değsin 🤭
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılPismanlik duyman hayata beklentilerine gore degisir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılYaşasan olmazsın ama daha önce yaşamadığın için kesin olursun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evlenme yaşı kriz nedeniyle 35 oldu 5 yıl daha beklemen gerekir
01 Yorumla- 1 yıl
😅
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHiç pişman olmazsın, 30 yıldır deneyimliyim keşke daha önceden bunları yapsaydım diyorum, olağan üstü bir haz veriyor.
Tabi karşılıklı olacak ve seveceksiniz.00 Yorumla
1 yılçok bozdum yaşayanlar niye bu zamana kadar beklemişim dedi hep
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı. Zaten biraz daha yapmasan artık istek de kalmayacak djsjsjs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSana kalmış bir şey bu ben de 27 yaşındayım ben de yapmadım hiç artık yapmak istiyorum
12 Yorumla
Soran1 yılYaa ne yapicaz
Cevap sahibi1 yılValla bilmiyorum yapacak birini bulsam hemen yapacağım ama bulamadım henüz:)
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılYaptıgım tapacagın kiminle nasıl yapacago a bağlı
12 Yorumla
Soran1 yılÖnemsemeyen olur mu
- 1 yıl
Önemsemeuenle olmaz ama seni seni önemsiyecek her açıdan düzgün tenmizkaliteli bildirimle sanalda olsa bişe yaşa konuş
Güzel bir oral seks seni idare edebilir
13 Yorumla
Soran1 yılEvet
kesinlikle o kadar sabrettin gerdeğe kadar bekle
110 Yorumla
Soran1 yılAma. zor dayanıyorum
Soran1 yılYetmiyor
Soran1 yılSürtünme de olur
Soran1 yılEvet
Soran1 yılKilotla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenmek için düzgün bir insan ara o zaman yani sorduğun soruya bak şimdi bu söylediğimi yapman lazım
00 Yorumlaistekli kadin cok severim hem de benden yasca buyuk harika olur
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYüzeysel şeyler yaşayabilirsin
12 Yorumla
Soran1 yılEvett ama temiz erkek istiyorum. hastalik falan olmayan
Cevap sahibi1 yılE tabii ki. Güvenebileceğin biriyle olur. Nelerden zevk alırsın?
1 yılçok pişman olursun kardeşim yapma sakın kendni kocana sakla bir de tahrikli videoaşr izlememeye çalış onlar beynini etkiliyor erkekler bunu iyi bilir
00 Yorumla
1 yılDuyarsın evlenmeyeceksen senin bileceğin bir durum ama
02 Yorumla
Soran1 yılEvlikik istiyorum
- 1 yıl
Anladım o halde ilkini bekle bence
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılEvlenmeyi bekle bence
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılYaşadığın kişiye bağlı
10 Yorumla
1 yılAşırı zevk alırsın artık mastürbasyon kesmez
10 Yorumlaİstersen bakire kalabilirsin ama farklı tatmin yollarıbi öğrenebilirim istersen
00 Yorumla
1 yılBence yapma evlenince yap ama diğer türlü ben sana yardımcı olurum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılbence evlencegım adama sakla orada patlasın kanlar her şey
00 Yorumla
1 yılBen 13 yaşımda kayb etdim pek önemi yok yani
32 Yorumla- 1 yıl
Sen geç kalmışsın
Ne yaparsan yap pişman olacaksin
03 Yorumla
Soran1 yılNiye ki. artik erkekler önemsemiyor diyorlar
1 yılKızlık önemli değil ben 16 yaşımda verdim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
1 yılZannetmiyorum pişman olacağını
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYapma bak bir kere yapsan gitti
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKiminle yaşadığına bağlı olarak değişir cevap
10 Yorumla
1 yılBu yaşa kadar neden bekledin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılKeyfine bak tadını çıkar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bunun cevabi sende bizde değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Yaşadığın kişiye göre değişir bence
00 YorumlaBence evliliği bekle
01 YorumlaBu senin ne kadar özel biri olduğuna bağlıdır.
00 Yorumla
1 yılDuyabilirsin kişiye bağlı olarak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı.
1 yılNerede yaşıyorsun sen ve neden evlenmiyon
00 Yorumla Pişman olursun yüzeysel yaşa evlenene kadar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKız kıza yap bence çok daha güvenli ve zevkli
02 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 629 cevap paylaştı.
1 yılBişey dediğin be kadar bişey :pp
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılSanmam pişman olmazsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYapma çok pişman olursun
02 Yorumla
Soran1 yılNeden olurum
Cevap sahibi1 yılburada olmaz ban yerim
Gizli Üye(25-29)1 yılGeri diktirirsin ne olacak
10 Yorumla
1 yılO kadar zaman korunuşsun çok pişman olursun
10 Yorumla
1 yılDeğişir
10 Yorumla- Devamını Gör (26)