Cinsel Yaşam Yükseldiğiniz en garip şeyler neler? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Ben biri bana iltifat edince (kocam) Yükseldiğiniz en garip şeyler neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Biz iltifat etsek ayni etki olur mu, olumlu etki bizide etkiler 0 0 Yorumla
HzFloki Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 95% 1 yıl Karşılıklı konuşurken göz bebeklerime odaklanılması. 0 0 Yorumla
Carpediem0707 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 405 cevap paylaştı. Soru En garip... Ama herkes sıradan olanları söylemiş 0 0 Yorumla
Psikoavukatt Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Kocan harici iltifat edem olursa 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bilmem ki karşı cinsten olmadı dah Yorumla Psikoavukatt 1 yıl Deneyelim mi :) Yorumla
HerrAlfonso Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Keyif alınca hatunun göz hareketleri 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Tatli yapinca karim :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Söylenmez kdkdkdkdkd 5 3 Yorumla Sosyopsikopatadam6 1 yıl Niye Yorumla Soran 1 yıl De kız ne olacak Yorumla dayan_yalnızlığım 1 yıl Kulagima fısılda kimse duymasın Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Erkek poposu 4 56 Yorumla Soran 1 yıl Popo sevilmez mi bee Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dimi heleki sporcu popus Yorumla Soran 1 yıl Off off Yorumla Carpediem0707 1 yıl G. te sahip çıkalım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Carpediem0707 hahaha Yorumla Carpediem0707 1 yıl Merak ediyorum ama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Carpediem0707 neyi Yorumla Carpediem0707 1 yıl Poponun niye sizi çektiğini Yorumla Soran 1 yıl Erkeklerde popodan etkilenmiyor mu Yorumla Donjuanlardan1donsuz 1 yıl Ne anlıyonuz götmuzden 🙄😁 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Donjuanlardan1donsuz siz ne anliyorsaniz Yorumla Donjuanlardan1donsuz 1 yıl :)). Aynısı değildir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Donjuanlardan1donsuz değilde olsun güzel bence Yorumla Donjuanlardan1donsuz 1 yıl Ne güzel götümuz mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Donjuanlardan1donsuz he Yorumla Esra2345678 1 yıl Yuh iğrenç değilmi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Esra2345678 hayır knk Yorumla Soran 1 yıl Bence hiçde değil Yorumla Esra2345678 1 yıl Peki sevgilinin pıposu mu Yorumla Soran 1 yıl Ben kocamın poposunu seviyorum şahsen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Esra2345678 kimse yok şu an djdnnd Yorumla Carpediem0707 1 yıl Vay be 😂 Yorumla Esra2345678 1 yıl Normal tüm erkeklere mi yükseliyon Yorumla Soran 1 yıl Tüm erkeklere yükselmez yaa kadar da yoklukta değildir Yorumla Carpediem0707 1 yıl Dikkatle izliyorum yorumları 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır tabiki begendigim birine dikkat ederim sadece spk değiliz oğlum kendinize gelin Yorumla Donjuanlardan1donsuz 1 yıl Vay be ne popo varmış bizde Yorumla Donjuanlardan1donsuz 1 yıl Olsa yapışkan yani gote:)) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Donjuanlardan1donsuz Of silin şu soruma pişman ettiniz benii Yorumla Donjuanlardan1donsuz 1 yıl Konuş konuş şmdi pişman ol Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Donjuanlardan1donsuz mesaj uzadı ve seninle diyaloğa girmek istemiyorum soru sahibi bayandi ona göre yazdım siz sazan gibi atladiniz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Carpediem0707 bende onu diyorum ama beyfendi gitmiyor Yorumla Carpediem0707 1 yıl Yüzsüz Yorumla Donjuanlardan1donsuz 1 yıl Saçma. Mesaj değil. Uzadıysa sizden ötürü kızlar konuştu. Biz birinde suçlu olduk. Neyim var da istemiyon bi ben yokum burada Atlanmıcak gibi de değil Yorumla Soran 1 yıl Kardeşim zorlamasana ya sen harbiden nasıl sohbete müdahale ettin Yorumla Donjuanlardan1donsuz 1 yıl Kim gitmiyor ya Yorumla Donjuanlardan1donsuz 1 yıl Kıme diyon sn soran Yorumla Soran 1 yıl Azcık utanman olsa yazmazdın şu an Yorumla Carpediem0707 1 yıl Beni surdan bı çıkartın ya Yorumla Donjuanlardan1donsuz 1 yıl 😂😂ne sacmalıyonhz siz be ne utanması ne diyorsunuz utanacak ne yapmışm. Yorumla Soran 1 yıl Hâlâ inatla yazıyor ya 😅 Yorumla Carpediem0707 1 yıl Nasıl çıkacağım burdan Yorumla Donjuanlardan1donsuz 1 yıl Susun be çirkef popocukızlar Yorumla Donjuanlardan1donsuz 1 yıl Ne dediğinizi bilmiyorsunuz Yorumla Soran 1 yıl 😅😅 az ötede ağla ağlıyorsan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Carpediem0707 bende gitmek istiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Donjuanlardan1donsuz terbiyesizzzz git surdannn Yorumla Donjuanlardan1donsuz 1 yıl Carpeee de az kardeşim değil Yorumla Carpediem0707 1 yıl Engelledim yine bildirim geliyor. La nere düştüm ben Yorumla Donjuanlardan1donsuz 1 yıl Aynen ötede ağlayın popo diye Yorumla Donjuanlardan1donsuz 1 yıl 😂ne terbiyesizliğimi gördün şapşal Yorumla Soran 1 yıl Sazan gibi iki kızın sohbetine atlamak yeterince terbiyesizlik bence Yorumla Donjuanlardan1donsuz 1 yıl Bi susun be ne popocu kızlarsınnz Yorumla Donjuanlardan1donsuz 1 yıl Ikı kız sohbet mi ettı :)) e carpeeediyem de terbiyesiz o zaman. Herkese acık. Özel sohbet de değil ayrıca Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Donjuanlardan1donsuz adam senin gibi uzatmadijjjj Yorumla Donjuanlardan1donsuz 1 yıl Tabi tabi Yorumla
Smihasli Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 684 cevap paylaştı. Kadın göğüsleri 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ne iltifatı 0 0 Yorumla
məmùrbəýý Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Başka birisi 0 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İnce siyah çorap 0 0 Yorumla
sesigüzel44 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 624 cevap paylaştı. Evli misin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kadın kadına 1 1 Yorumla HzFloki 1 yıl Yogamına ya yoruma neden gif atamıyoruz dhsjjsjs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Biz iltifat etsek ayni etki olur mu, olumlu etki bizide etkiler
Karşılıklı konuşurken göz bebeklerime odaklanılması.
Sıradan şeylere yükseliyorum bir de grup hayal edince
Gozleriyle soycak gibi bakinca
Soru En garip... Ama herkes sıradan olanları söylemiş
Kocan harici iltifat edem olursa
Bilmem ki karşı cinsten olmadı dah
Deneyelim mi :)
hemen üstüne mi atlıyorsun
Keyif alınca hatunun göz hareketleri
Tatli yapinca karim :)
Sevdiğim adamın herhangi bir resmi
Ben de edeyim iltifat
Cinsl soru soran gizlikıza dermiişim:))
Söylenmez kdkdkdkdkd
Niye
De kız ne olacak
Kulagima fısılda kimse duymasın
Erkek poposu
Popo sevilmez mi bee
Dimi heleki sporcu popus
Off off
G. te sahip çıkalım
@Carpediem0707 hahaha
Merak ediyorum ama
@Carpediem0707 neyi
Poponun niye sizi çektiğini
Erkeklerde popodan etkilenmiyor mu
Ne anlıyonuz götmuzden 🙄😁
@Donjuanlardan1donsuz siz ne anliyorsaniz
:)). Aynısı değildir
@Donjuanlardan1donsuz değilde olsun güzel bence
Ne güzel götümuz mu
@Donjuanlardan1donsuz he
Yuh iğrenç değilmi
@Esra2345678 hayır knk
Bence hiçde değil
Peki sevgilinin pıposu mu
Ben kocamın poposunu seviyorum şahsen
@Esra2345678 kimse yok şu an djdnnd
Vay be 😂
Normal tüm erkeklere mi yükseliyon
Tüm erkeklere yükselmez yaa kadar da yoklukta değildir
Dikkatle izliyorum yorumları 😂
Hayır tabiki begendigim birine dikkat ederim sadece spk değiliz oğlum kendinize gelin
Vay be ne popo varmış bizde
Olsa yapışkan yani gote:))
@Donjuanlardan1donsuz Of silin şu soruma pişman ettiniz benii
Konuş konuş şmdi pişman ol
@Donjuanlardan1donsuz mesaj uzadı ve seninle diyaloğa girmek istemiyorum soru sahibi bayandi ona göre yazdım siz sazan gibi atladiniz
@Carpediem0707 bende onu diyorum ama beyfendi gitmiyor
Yüzsüz
Saçma. Mesaj değil. Uzadıysa sizden ötürü kızlar konuştu. Biz birinde suçlu olduk. Neyim var da istemiyon bi ben yokum burada
Atlanmıcak gibi de değil
Kardeşim zorlamasana ya sen harbiden nasıl sohbete müdahale ettin
Kim gitmiyor ya
Kıme diyon sn soran
Azcık utanman olsa yazmazdın şu an
Beni surdan bı çıkartın ya
😂😂ne sacmalıyonhz siz be ne utanması ne diyorsunuz utanacak ne yapmışm.
Hâlâ inatla yazıyor ya 😅
Nasıl çıkacağım burdan
Susun be çirkef popocukızlar
Ne dediğinizi bilmiyorsunuz
😅😅 az ötede ağla ağlıyorsan
@Carpediem0707 bende gitmek istiyorum
@Donjuanlardan1donsuz terbiyesizzzz git surdannn
Carpeee de az kardeşim değil
Engelledim yine bildirim geliyor. La nere düştüm ben
Aynen ötede ağlayın popo diye
😂ne terbiyesizliğimi gördün şapşal
Sazan gibi iki kızın sohbetine atlamak yeterince terbiyesizlik bence
Bi susun be ne popocu kızlarsınnz
Ikı kız sohbet mi ettı :)) e carpeeediyem de terbiyesiz o zaman. Herkese acık. Özel sohbet de değil ayrıca
@Donjuanlardan1donsuz adam senin gibi uzatmadijjjj
Tabi tabi
Kadın göğüsleri
Ne iltifatı
El ve ayak
Ne tür fiziki mi manevi iltifatlar mı?
Başka birisi
Araba
İnce siyah çorap
böylemi yukseliyorsun
Parterimin ciddi manada kendini bana teslim etmesi
Ojeli çıplak ayaklar