Ne yapmam gerekiyor?

1 yıllık bir ilişkim var, güzel de gidiyor. Sevgilim anlayışlı, romantik, duygusal biri. Onu seviyorum. Ama daha sert, dik duruşlu ve kararlı olmasını da isterdim. Ondan önce de tanıdığım ve anlaştığım bir arkadaşım var, sevgilim de tanıyor onu. Tam da tarif ettiğim gibi biri. Sert, korumacı, kararlı biri ve hep çekici geldi bu yüzden bana. Ama bana ilgi göstermediği için onunla ilişki yaşamadık ve şuanki sevgilimle tanıştım. Ama geçen aylarda o arkadaşımla bi mekanda karşılaştık muhabbet ettik ardından sarhoş olduğum için beni eve bıraktı. O gece birlikte olduk. Tekrarı olmaz sanıyordum ama oldu. Yaptığım için vicdan azabı çekiyordum. Ama yapmadan da duramıyordum. Yatakta sevgilimden çok daha iyiydi. Zevkten bağırıyordum resmen, kendimi kadın gibi hissediyordum. Bu durum 2-3 ay boyunca devam etti ve artık bitirmeye karar verdim bir daha o adamla görüşmüycem. Ama bu olandan sevgilimin haberi olmalı mı olmamalı mı ona karar veremedim.
Güncellemeler
1 yıl
Sevgilim yumuşak huylu biri onu seviyorum ama sert olduğu için o arkadaşım da çok çekici geldi
Ne yapmam gerekiyor?