1 yıllık bir ilişkim var, güzel de gidiyor. Sevgilim anlayışlı, romantik, duygusal biri. Onu seviyorum. Ama daha sert, dik duruşlu ve kararlı olmasını da isterdim. Ondan önce de tanıdığım ve anlaştığım bir arkadaşım var, sevgilim de tanıyor onu. Tam da tarif ettiğim gibi biri. Sert, korumacı, kararlı biri ve hep çekici geldi bu yüzden bana. Ama bana ilgi göstermediği için onunla ilişki yaşamadık ve şuanki sevgilimle tanıştım. Ama geçen aylarda o arkadaşımla bi mekanda karşılaştık muhabbet ettik ardından sarhoş olduğum için beni eve bıraktı. O gece birlikte olduk. Tekrarı olmaz sanıyordum ama oldu. Yaptığım için vicdan azabı çekiyordum. Ama yapmadan da duramıyordum. Yatakta sevgilimden çok daha iyiydi. Zevkten bağırıyordum resmen, kendimi kadın gibi hissediyordum. Bu durum 2-3 ay boyunca devam etti ve artık bitirmeye karar verdim bir daha o adamla görüşmüycem. Ama bu olandan sevgilimin haberi olmalı mı olmamalı mı ona karar veremedim.
Güncellemeler
1 yıl
Sevgilim yumuşak huylu biri onu seviyorum ama sert olduğu için o arkadaşım da çok çekici geldi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Aylarca başka biriyle yatıp 2 kişi idare edip şimdi sorguluyormusun burdan bakınca çok sahtekarca gözüküyor da
Ne alaka
Yazdıklarını oku alakasını anlarsın yani bitiricem görüşmicem hikayesi tutmamış sen diğerini bitir seni bağırtanla devam et
Devam edemiyorum onunla
Niye çok mu sert geliyor
Hayır o ciddi ilişki istemiyor
Sende zaten ciddi ilişki yaşamıyorsun biri canım diye aldatılıyor diğeride yatıp geçiyor
Ciddi ilişki istiyorum
Şu anlattıklarından sonra mı inandırıcı gelmiyor kusura bakma daha sert olanı bulsan onada ilgi duyar gibisim
Sana kendini kadın gibi hissettireni seçmen daha iyi... Yoksa bir daha, bir daha aldatırsın.
Kev.. aşe ruhlu kadınlar duygusal açlığı yumuşak huylu, sakin, duygusal adamlarla giderirken, vajinal açlığı, cinsel tatmin açlığını p.. iç erkeklerle giderirler, nedense bunların eşzamanlı yaşanmasından da pişmanlık veya suçluluk duymazlar... Çok ilginçsiniz ya... Aldatmaya cesaretin var, ama eldeki romantik enayiyi kaybetmeye cesaretin yok ki ona "başkasıyla s.. ikiştim, beni inletti, çok zevk aldım" diyemiyorsun.
Senin kafan mı güzel bu durumdan haberi olursa kan dökülür sen iyi misin 😆
Yok öyle biri değil sevgilim
Ayrılır en fazla
Anladım yumuşak biri o zaman sen bilirsin
Evet
Sen yatakta iyi olan bir erkek istiyorsun takılmak istiyorsun çocuk yatakta kötü ise neden zamanını meşgul ediyorsun
Tek istediğim yatak değil
Nasıl yatak değil saçmalama yatak değilse neden yataktaki iyi olana Can atıyorsun
O zaten çekici ve yatakta da çok iyi
Kanka sen bonzai içiyorsun bence ciddi ilişki istiyorum diyorsun iki üç kişiyle yatıp kalkıyorsun ben çözemedim seni alkol mü aldın Ne yaptın
Ne alakası var
Yok kanka sen ne dediğini ne istediğini bilmiyorsun doğrusu yanlışı nedir ondan bile haberin yok o yüzden sarhoşmusun diye sordum senin kafan bir dünya 😄
Böyle şeyler son dönemde kızlarda çok arttı ya. Sadık kalmak istemiyorsan ilişki yapmamalısın
Bence söylemelisiniz... Sebebini de anlatın ama...
Ne.
Okuduğun gibi işte.
Şu s. okuk vicdanlara da hayret ediyorum
Çok ayıp ediyorlar
Ne yapmak istiyorsan onu yap
Konuş belki cckld a ikna edersin
Kimi
Sevgilini ikna edebilirsin belki
Arkadaşım da böyle diyo. Biraz yumuşak biri ama sanmıyorum kabul edeceğini
Emin olma cckld çok yaygın bir arzu yeterki size güvensin ve süreci doğru yönet
Nasıl yani
Buradan daha net yazamam üzgünüm