Dagy pozisyonunda yaparken biraz sert yapiyordum kız bir anda dizi acımış yerini değiştirirken kalça aşagi düşünce alet arkaya gömüldü kız bir hafta acıdı diye söyledi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Utanç verici mıdır bilemiyorum bir keresinde ilişki anında tam bosalirken burnum kanamaya başlamıştı ve yüzüne birkaç damla kan gelmişti bir yandan bosalirken bir yandan ikimiz de kan yatağa akmasın diye ugrasmistik
Kız domalmıştı sonra tam yalayacakken eğildim bi gaz çıkardı anlatamam. Gabar dağındaki doğalgaz yüzüme patladı gibi. Utanması gereken oydu ama umrunda bile olmadı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Dagy pozisyonunda yaparken biraz sert yapiyordum kız bir anda dizi acımış yerini değiştirirken kalça aşagi düşünce alet arkaya gömüldü kız bir hafta acıdı diye söyledi
Utanç verici mıdır bilemiyorum bir keresinde ilişki anında tam bosalirken burnum kanamaya başlamıştı ve yüzüne birkaç damla kan gelmişti bir yandan bosalirken bir yandan ikimiz de kan yatağa akmasın diye ugrasmistik
Bakireliğini bozulmuş mfşdğwpeekföşsldls
Yok yav bakire değil benim burnum kanadı
Espri yapıyorum
Pardon ilk başta doğru okumadım evet burnumun bakireliği gitti sanırsam😀
Ama kötü bir durumdu hem alttan geliyordum hem üstten😀😃nasıl aynı anda oldu anlamadım
Aynen kizligi gitmiş yatak kan olmuş😂😂
@Hadiiyani yapacak bir şey yok her genc burnun basina gelebilir😃
Kız öyle ateşli ve sevişiyorduki elindeyken boşaldım böylesine daha denk gelemedim ama sonrasında acısını çıkardım 😀
Sağlam dikeni bulana kadar Bulunmaz hint Kumaşısın Terzi arayışında Başarılar
Bugün bir birliktelik yaşadım ve süperdi ama o kişi kariyer istiyor işinde ilerlemek istiyor
Bunu senin söylemen lazımdı 😀 bu terslikte bir iş var Sen baskın taraf ol ben senin yerine çocukta yaparım kariyerde de
Bir kaç yıl önceydi bir partnerimin ablası odayı bastı utandım ama bende katılmak istiyorum diyince geçti😂
Katıldımı
@Esra2345678 evet
Kötğ olmuş
@Esra2345678 neden kötü olsunki
Kız domalmıştı sonra tam yalayacakken eğildim bi gaz çıkardı anlatamam. Gabar dağındaki doğalgaz yüzüme patladı gibi. Utanması gereken oydu ama umrunda bile olmadı
Hiçbir şey.. her sevişmem çok güzel geçmiştir 😂
Partnerimin en yakın arkadaşı bizi izlemiş ama ben iş bittikten sonra söyledi yerin dibine girdim
Kramp girdi ya bacağıma bosalirkeb anasik * bağırarak yere yattim
Fermuarımı açık unutmuştum kızın biri epey bakınca jeton anca düştü kızda çok gülmüştü
Annesine yakalandik
Çok olan bir durum
Oldu benimkini görünce çok ürktü 💋👣
girmesi için çok uğraşmıştım
Bir türlü boşalamadığım rezil bir anım var
erken boşladığım zaman utanıyorum
Hiç sevilmedim ki peki sen
Bir kaç şey oldu tabi.
Kuzenimle sevişiyorduk annem basmıştı 😅
Otelde temizlik servisi odaya dalmıştı
Yok olmadı. her şey güzel
Oldu ne yazık kii