Güncellemeler
1 yıl
Ben duygusal biriyim böyle şeylere gelemem. Eğer niyeti cinsellik ise engelleyeceğim. Çok yakışıklı olması ve iyi anlaşmamız bile önemsiz kalıyor
Spor salonunda biriyle tanıştım 1 aydır haftada 6 kez falan mesaj atıyor instadan ve beraber spor yapmak istiyor 1 kez yaptık onun dışında karşılaşınca da beraber yaptığımız hareketler oldu sohbet de ettik ama onun dışında düzenli bir iletişim sağlamıyor hep arabasıyla bırakmak için ısrar ediyor karşılaştığımızda (evlerimiz yakın). Ama daha bir kahve bile teklif etmemişken bugün 14 şubatta beni dizi izlemeye evine çağırdı bende gitmedim niyetini anlayamadığım için.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aynı okuldan filan mı tanıdığın yoksa spor salonundan mı tanıştığın biri
Niyetinin cinsellik olduğu belli değil mi sencede başka hiç cinsel yöne çekici hareketleri vb oldu mu eve çağırmak dışında
Sporda tanıştım bide zaten kuzenimin arkadaşı
Yazdığın diğer yorumu şimdi gördüm yani bu sayılır mı bilmiyorum ama ikimiz de tıp okuyoruz aynı okulda ve aynı hastanede stajyeriz şu an orada da sürekli nöbetini değiştirip benimle aynı saate yazdırıyor bitek bu. Hareketi var ama zaten 1 aydır tanıyorum staja başladığımdan beri
Neden diğer yorumlara sonradan cevap vermeyip benim yorumuma görmedim diye cevap yazdın ki
Sen görmedin diye değil ben senin yazdığın şeyi görmemişim kardeşim kafan mı güzel. Sadece ilk yazdığını görmüştüm. Diğer yorumlara cevap verdim zaten hepsine
Çok yakışıklıysa ver gitsin ne olucak. Bu dünyaya bi daha mı geleceksin. Ben çok güzel kız olunca kendimi tutmuyorum.
Duygusal biriyim bana zevk vermez bu tarz ilişkiler yani sevmediğim doğru düzgün tanımadığım birinin bana dokunması bir şey ifade etmiyor
Libidom duygusallığa bağlıysa o zaman bilemem
Niyetini anlayamadığın mı. Hormonlar tavan yapmış, ne bekliyorsun ki :)
Gitmediğin iyi olmuş gibi :D
Sence masum mu?
Değil bence de
Seks istiyor. Çok net.
Çok olsa çakardı
Nasıl anlamadım
Yani seks yapardınız nolucak
Olmaz
Hem oynaş hem verme nası mantık anlamadım
Oynaştığımı nerden çıkardın pardon? Sadece tanıştık ve sohbet ettik sporda zaman geçirdik aramızda en ufak temas olmadı bilip bilmeden nasıl böyle iğrenç konuşabiliyorsunuz?
Sadece tanıştık sohbet ettik spor yaptık yedik içtik zaman geçirdik diye altın kaplama şeyimi vericem manasına gelmez de 🤣🤣🤣🤣
bnce masum değil
Cinsellik
Cinsellik