Buluştuğumuzda ileri gitmeyi kabul etmediğim için bana seni anlıyorum yanlış bir şey yapmıyorsun diyenin sonra böyle demesi neden?

Bu kadar sokak ağzıyla konuşan ezik erkeğe denk gelmiş olmaktan çok utanıyorum. Sadece kıyafet üstünden elledi diye dediklerine bakın. soyunmadım da, soyunmamı istemişti yapamam dedim o zaman seni uğurluyorum dedi seni de anlıyorum yanlış bi şey yapmıyosun ama böyle olmaz demişti sonra dediğine bakın ezik

Buluştuğumuzda ileri gitmeyi kabul etmediğim için bana seni anlıyorum yanlış bir şey yapmıyorsun diyenin sonra böyle demesi neden?
Güncellemeler
1 yıl
Ben sırf Kyk yurdundan kurtulmak için ona masaj yapmayı kabul etmiştim masaja 700 tl vermişti ama masajda şeyine temasım olmamıştı şeyini görmedim de buna eskort demek ne alaka ya ve yurtta da birine anlatmıştım o da yurda yaydı yurt müdür yardımcısı bana biz yurtta eskort barındırmış oluyoruz dedi basıl unutayım bunları arkadaşlar her gün antidepresan içiyorum unutmak için ama yok