Cinsel Yaşam Sekste kilotlu çorap yırtılmalı mı çıkarılmalı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Siz hangisini yapıyorsunuz? Yırtmak aldıgınız zevki artıyor mu yoksa çıkarıp rahat rahat mı devam etmeyi tercih ediyorsunuz? Sekste kilotlu çorap yırtılmalı mı çıkarılmalı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Asil-Bey Takip Et FenomenMaster Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Niye yırtıyoruz yav düzgünce çıkarmak varken veya özel bölgesi açık olanlar varken 0 0 Yorumla
s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 20 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı. Çıkarılmalı, çorap pahalı😅 illa yırtacaksa parasını erkek ödesin😂🤣 3 0 Yorumla
Tanısan-seversin Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Şehvetli ve hızlı bir seks de evet yırtılır 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. O anki duruma ve hazza bağlı ama tadında olan Hard seks her zaman tatlı ve güzel gelir insana 0 0 Yorumla
isa_3200 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Ya yuh ama artık ya ne kadar cozutabiliriz dedim içinden geçtiniz modlar görmüyor mu bunu 0 0 Yorumla
Dyb_Mavs21 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Tabiki de tokatladıkran sonra yırtmak.. Sen peki çıkar mısın? 0 0 Yorumla
yaralıdavsan Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl yırtılmalı bence eşyalarını bile yırta bilecek potansiyel var canavar dönüşmem an meselesi :) 0 0 Yorumla
Dedective Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Yırtmak zevki arttırır daha sertleştirir olayıo 0 0 Yorumla
mayctime Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Ben yırtıyorum sadece onu degil birkaç şeyi daha yırtarak cıkarmak hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Her seferinde olmaz şehvetin yüksek olduğunda değişik şeyler olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sert seviyosan yirtilcak o 😊 ve heyecani farkliligi seviyomusun ne kadar uçuk düşünürsün😊 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yırtmam yenisini aldırır sonra, çıkarsınn beklerim ben Hajajakwkkwkwkd 0 0 Yorumla
cakmak35 Takip Et Yoda Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 795 cevap paylaştı. Anlık bir durumdur bazen yırtman ateşli olur bazen çıakrtman 0 0 Yorumla
Aspirin0800 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Fiyatı ucuzsa yırtılır yoksa masrafa gerek olmamalı 0 0 Yorumla
Olyon Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl Eskiden yırtılırdı enflasyon külotlu çorap fiyatlarını da vurdu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yırtılmalı ve direk oral yaparak devam edelim saatlerce yaparım içine dil atarım ve tüm zevk sularını yutarım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl O anlık gelişir yırtılır da çıkarılır da 4 1 Yorumla Engin28 1 yıl Akışına bırakmak lazım Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Çıkarılmalı ilişki ciblak keyif verir 0 0 Yorumla
electrician_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. O anki heyecana göre değişir 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bazen çıkarıp bazen yırtıyoruz. 0 0 Yorumla
YeahYes Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yırtmak Daha Tutkulu... 0 0 Yorumla
Birrgariban Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Yırtmak isterim 0 0 Yorumla
Chihuahuan Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 656 cevap paylaştı. Yırtıp hunharca parçalara ayırmalı 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. çıkmaz ya onu giyosan üstünde duracak :) 0 0 Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Senin kilotlu çorabını yırtıyorlarmı 0 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yirtilmasi 4 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Yırtarak çıkarmaz çok ateşli 0 0 Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çıkarılmalı 1 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Dişimle yırtarımmm 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yırtılır altın kural 0 0 Yorumla
Mrben34 Takip Et Yoda Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı. Moda göre değişir o 0 0 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yirtalimm 0 0 Yorumla
okan4343 Takip Et Guru Yaş: 46 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. yırtılmalı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Niye yırtıyoruz yav düzgünce çıkarmak varken veya özel bölgesi açık olanlar varken
Çıkarılmalı, çorap pahalı😅 illa yırtacaksa parasını erkek ödesin😂🤣
Şehvetli ve hızlı bir seks de evet yırtılır
O anki duruma ve hazza bağlı ama tadında olan Hard seks her zaman tatlı ve güzel gelir insana
Ya yuh ama artık ya ne kadar cozutabiliriz dedim içinden geçtiniz modlar görmüyor mu bunu
Tabiki de tokatladıkran sonra yırtmak..
Sen peki çıkar mısın?
yırtılmalı bence eşyalarını bile yırta bilecek potansiyel var canavar dönüşmem an meselesi :)
Yırtmak zevki arttırır daha sertleştirir olayıo
Ben yırtıyorum sadece onu degil birkaç şeyi daha yırtarak cıkarmak hoşuma gidiyor
Her seferinde olmaz şehvetin yüksek olduğunda değişik şeyler olabilir
Sert seviyosan yirtilcak o 😊 ve heyecani farkliligi seviyomusun ne kadar uçuk düşünürsün😊
Yırtmam yenisini aldırır sonra, çıkarsınn beklerim ben Hajajakwkkwkwkd
Anlık bir durumdur bazen yırtman ateşli olur bazen çıakrtman
Fiyatı ucuzsa yırtılır yoksa masrafa gerek olmamalı
Eskiden yırtılırdı enflasyon külotlu çorap fiyatlarını da vurdu
Yırtılmalı ve direk oral yaparak devam edelim saatlerce yaparım içine dil atarım ve tüm zevk sularını yutarım
O anlık gelişir yırtılır da çıkarılır da
Akışına bırakmak lazım
Çıkarılmalı ilişki ciblak keyif verir
O anki heyecana göre değişir
Bazen çıkarıp bazen yırtıyoruz.
Yırtmak Daha Tutkulu...
Yırtmak isterim
Ben iple bağlayıp çekiyorum.
Yırtıp hunharca parçalara ayırmalı
O anki duruma göre değişiyor
çıkmaz ya onu giyosan üstünde duracak :)
Yırtarım hiç affetmem şevk artar
Senin kilotlu çorabını yırtıyorlarmı
Çıkarılmalı giyeceklerin helak olmasına karşıyım
Yirtilmasi
Ayakta sevişirken yırtılabilir
Yırtarak çıkarmaz çok ateşli
Çıkarılmalı
Yırt gitsin 😂
Dişimle yırtarımmm
Yırtmayı seviyorum
Yırtılır altın kural
Moda göre değişir o