Cinsel Yaşam Yataktan çıkasım gelmiyor özellikle kış aylarında benim gibi olan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Canım sıcacık yumuşak yatağım 😂😂 Güncellemeler1 yıl Güncel Yataktan çıkasım gelmiyor özellikle kış aylarında benim gibi olan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. Bu ara uyanınca çok oyalanıp çıkıyorum yataktan 0 15 Yorumla Soran 1 yıl İşte şu an hiç çıkasım yok benim Yorumla İzmirliPrenses00 1 yıl Hayat dışarıda mecbur çıkılıyor Yorumla Soran 1 yıl Bugün çıkmıycam canım çok sıkkın Yorumla İzmirliPrenses00 1 yıl Sen bilirsin Yorumla Soran 1 yıl Sen çıktın mı dışarı Yorumla İzmirliPrenses00 1 yıl Yataktan çıkalı 4 saati geçti Yorumla Soran 1 yıl Çok olmuş 😅😅 Yorumla İzmirliPrenses00 1 yıl Evet yapmam gereken çok şey var Yorumla Soran 1 yıl Kolay gelsin ne gibi Yorumla İzmirliPrenses00 1 yıl Önce spor ilke güne başlama sonra duş kahve kahvaltı sonra tez için araştırma makale çevrisi falan sonra da babamın ofisine geçip varsa oradaki işleri halledip akşama doğdu dostlarla buluşma Yorumla Soran 1 yıl Ne güzel dolu dolu bir gün Yorumla İzmirliPrenses00 1 yıl O yüzden çıkmak zorunda kalıyor insan neyse ben teze döner ✌️ Yorumla Soran 1 yıl Hangi bölümde yüksek lisans yapıyorsun Yorumla İzmirliPrenses00 1 yıl Elektrik elektronik mühendisliği Yorumla Soran 1 yıl İlginçmiş 😅😅 Yorumla
u UykucuHilal Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı. Ben mecbur çıkıyorum, babama kahvaltı hazırlıyorum 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Ama sonra tekrar yatmıyor musun Yorumla u UykucuHilal 1 yıl Yatıyorum şu an yattım mesela Yorumla Soran 1 yıl Çok güzel değil mi sıcacık ve yumuşacık hiç çıkıp bir şey yapasım gelmiyor benu Yorumla Soran 1 yıl Benim* Yorumla u UykucuHilal 1 yıl Haha keyfini çıkar Yorumla Soran 1 yıl Çıkarıyorum da bir süre sonra sıkılıyorum 🤦🏻♂️ Yorumla u UykucuHilal 1 yıl O zaman sohbet edecek birilerini bul Yorumla Soran 1 yıl O zaman seni seçtim Pikachu 😂😂 Yorumla
ela_ya Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Evet kalkmıycam aksama kadar.. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ben de öyle düşünüyorum 😅
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yazın da çıkasım gelmiyor 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Sen de mi yatakcısın benim gibi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Uyumayı seviyorum, biraz tembelim de ayıptır söylemesi Yorumla Soran 1 yıl Hala yatakta mısın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Birazdan uyurum belki, hem soğuk hem de uykum geliyo yavaştan Yorumla Soran 1 yıl Gizliden çıksana Yorumla Soran 1 yıl Uyudun mu yoksa Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Enkazsın ddiye yoeumladım 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok alaka Yorumla Soran 1 yıl Boş konuşuyorsun diye yorumladım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Boş olmaktan iyidir senin gibi Yorumla Soran 1 yıl Boş olduğumu kim söyledi bugün kendime izin verdim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bu ara uyanınca çok oyalanıp çıkıyorum yataktan
İşte şu an hiç çıkasım yok benim
Hayat dışarıda mecbur çıkılıyor
Bugün çıkmıycam canım çok sıkkın
Sen bilirsin
Sen çıktın mı dışarı
Yataktan çıkalı 4 saati geçti
Çok olmuş 😅😅
Evet yapmam gereken çok şey var
Kolay gelsin ne gibi
Önce spor ilke güne başlama sonra duş kahve kahvaltı sonra tez için araştırma makale çevrisi falan sonra da babamın ofisine geçip varsa oradaki işleri halledip akşama doğdu dostlarla buluşma
Ne güzel dolu dolu bir gün
O yüzden çıkmak zorunda kalıyor insan neyse ben teze döner ✌️
Hangi bölümde yüksek lisans yapıyorsun
Elektrik elektronik mühendisliği
İlginçmiş 😅😅
Ben mecbur çıkıyorum, babama kahvaltı hazırlıyorum
Ama sonra tekrar yatmıyor musun
Yatıyorum şu an yattım mesela
Çok güzel değil mi sıcacık ve yumuşacık hiç çıkıp bir şey yapasım gelmiyor benu
Benim*
Haha keyfini çıkar
Çıkarıyorum da bir süre sonra sıkılıyorum 🤦🏻♂️