Aldatılıyor muyum?

25 yasindayim ve 4 yillik ciddi bir iliskim var birnirimize sonsuz guvenip sayariz oda bende sağlıklı bir ilişkimiz oldğunuda düşünüyordum şu zamana kadar ama 2 gun once normalde asla yapmam ama telefonundan kendime cekildiğimiz fotograflari atarken anonim bir chat uygulumasindsn bildirim geldi o sirada bakamayacagim icin gece uyumasini bekledim ve baktim kendimi yanlis gördüğüm ya da yanlis anladigima dair avutuyordum ama kizlarla cinsel sohbetler açık çıplak fotoğraflar paylaştığını yakaladim başımdan asagi kaynar sular döküldü asla beklemezdim hastalığında bile bana bakan adam aldatmis beni ne olur yardimci olun dikir verin gururuma yediremiyorum ama cokta üzülüyorum yaza evlenecektik simdi herseyim darman duman oldu kafamda kizlara yazdigi seylerde asiri müstehcen şeylerdi fantezi turevli seyler bdsm gibi bugun konuyu acmaya calisayim dedim ama yok ne diye bilirimki neden beni aldattinmi ne yapmaliyim nolur fikir verin cocukligim ilk goz agrim askimdi o benim tedavimde bile basimda uyumustu oysaki kedimi sehrin diger ucuna veterinere goturmustu benjm icin ne yapacagim simdi

Aldatılıyor muyum?