Adama alkolü ver ya da icecegine ilac koy karanlik olsun ortam onunda kafa itice guzel olsun o icine girdikten sorna biraz bekle yastigin kenarindaki jileti cikar bacagina ufak bi kesik at sorna onun aletini tut birazda kendi bolgene bulastir sorna biraz kivran tamamdir
Yecrube bacımsu ama ilaca dikkat et kesinlikle kendinde olmaması lazım anlamamalı bide diret karanlikta yapalim ilk utaniyorum de sorna kani gorunce anlar
diktir... ama gerçekten diyorum... eğer yaşın 30 üstüyse ve bu saatten sonrada pek talibin olmayacak gibiyse hayata bi yerden tutunacaksan diktir. geçmişi kapa önüne bak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Adama alkolü ver ya da icecegine ilac koy karanlik olsun ortam onunda kafa itice guzel olsun o icine girdikten sorna biraz bekle yastigin kenarindaki jileti cikar bacagina ufak bi kesik at sorna onun aletini tut birazda kendi bolgene bulastir sorna biraz kivran tamamdir
Oha abla saol
Yecrube bacımsu ama ilaca dikkat et kesinlikle kendinde olmaması lazım anlamamalı bide diret karanlikta yapalim ilk utaniyorum de sorna kani gorunce anlar
diktir... ama gerçekten diyorum... eğer yaşın 30 üstüyse ve bu saatten sonrada pek talibin olmayacak gibiyse hayata bi yerden tutunacaksan diktir. geçmişi kapa önüne bak
21 im
o zaman kabul edecekse böyle kabul etsin. o beğenmezse beğenen daha çok çıkar
Kendimi okşarken ya da bisiklet sürerken kaybettim, de.
Bisiklet ne alaka
Sele nedeniyle de bozulabiliyor.
Gerçekler acıdır o yüzden sen yol yakınken gerçeği söyle
Anlat daha önce başkasının altında inlediğini
Düzgün konuş
Ozaman küçükken düştüm falan de
Dusunce bozulurmu
Öyle diyo bazı kızlar
Aşkım yağmurlu bir gecede şimşek gel *mima çakk bozuldu diyebilirsin
Ne zamandır birlikte siniz ne zamandır seks yapmıyorsun
Eğer ilişki yaşıcaksan bakire givi davan kan gelmedi vs derse bilmiyorm de esnektir zatem vs dersin
Ne zaman dan beri böylesin
Neee
Yalan mı söyledin
Evet
Buna gerek varmıydı ki
Niye böyle yalan söyledin ki
neden onu kandırıyon
gerçeği söyle ben evlenirdim sorun etmem
Daha önce ne sıklıkta girdin ilişkiye?
Anlamaz rahat ol
Söyleyebilirsin mesela
Sesini çıkarma bakire olduğunu söyle