Ben mesela kilom yüzünden eleştirildim hep ondan dolayı boşandıktan sonra kendimi ispat psikolojisi ile hareket ettim arkadaşım da öyle. Onlara yaşattıklarını yaşamak istedik bir nevi. İki zenciyle grup yapıp, videoyu onlara atıp sizden iyisini bulduk dediğimiz bile oldu. Övünmek için söylemiyorum bence de çok acizceydi ama kadınlığımıza çok ağır geldi intikam hissi nefsimizi iyice körükledi
Bir de intikam almak için yaptık vs ama yalan da yok siyahiler bu işte baya iyiymiş onu gördük. Hani nefsimizin de etkisi yoktu diyemem haz aldık baya bundan sonra utansak da. Ertesi gün tüm gün kalkamadık ayağa 😅
Sen bizim gibi değilsin maşallah sana ya Allah da yaşatmasın. Hani şey oldu bir an arkadaşıma baktım o an, şalını siyah bir erkek çözüyor onun. Dedim biz ne yapıyoruz amaa işte o aldatıldığımı öğrendiğim an gözümün önüne geldi durmadım bilerek
Hahah valla yemesi çok zevkliydi ama tatlı tatlı diyemem. Bir tık darbeli matkap parodisi gibiydi. Cinselliğin ritmi ile kalçaların şaklamasından ertesi gün komşu geldi dün gece kavga mı ettiniz ne yaptınız bir saat diye 😄
Pişman değiliz de buruk gibiyiz ya. Kısa zaman önce kapalı, iyi aile kadını portresindeydik. Şimdi ikimizin de sevgilisi siyahi ve onlardan aşşırı haz alıyoruz pişman da olmuyoruz. O burkuyor içi neydik ne olduk diye
Muhtemelen sen de kapalısın. E açılın o zaman diyeceksin ama hem kapalı olmak huzur veriyor, hem buna alıştık, hem de bir günahtan yatıyoruz bari diğerinden yatmayalım diyoruz şahsen kapalı olmayı seviyorum ben
Yıprattı çok ama şu an 4 aydır bu ssvgililerimiz ile birlikteyiz ve baya toparlandık mental olarak çok daha ferah hissediyorum kendimi ilaç gibi geliyor bana
Mesela geçen üzgündüm çok. Beni yemeğe çıkardı. Eğlendirdi. Gece afedersin çatır çatır s*kti. Belki boşanma kadar travmaya sokacak bir olaydan Sorunsuz çıktım sayesinde
Sevgili olduk seksle başlasak da ilişkimize. İlk sekse kadar herhangi biriydiler. Biz herhalde bir daha görmezler bizi dedik. Geldiler bir hafta kaldılar bizde e tabi seks için geldiler o bir hafta boyunca. Biz dedik herhalde daha yazmazlar. Bana yazdı mesela yemeğe gidelim vs. Gittik ettik. Çiçek vs alıyor bana. Arkadaşımınki de onu sinemaya, yemeklere çıkarmaya başladı. Sevgili olduk açıkcası adını da koyduk
yok yelkenleri salmadım ama mutlu hissettiriyor bana. Hani türlü romantik jestleri yetmese sert bir seks yapıyor benimle derdim tasam kalmıyor. Baktı o da yetmiyor alıyor gezdiriyor 😅
Zayif kadin her zaman guzeldir bence genc gosterir ama kilonun olmasi seni cirkin yapmaz bunun bilincinde ol zenciler iri oluyor o yuzden onemsememis olabilir
Kızlar Ne Diyor
Mütesettür olunca günahdan kurtuluyor musunuz. Bunun kapalılığınızla alakası yok. Günah işlemişsiniz insan olarak.
Bence doğal
Of değil mi ya
Evet lezbiyensiniz
lez değil de erkekler ile
Basitsiniz o halde bedeninizin bir degeri yok
Nasıl yani
Rahat durmadiginiza gore
duramıyoruz maalesef 😅
Nefs sizin elinizde
dertleşelim mi? Özelden
Ben evliyim😂😂😂😂 sizden degilim hshshs
Allah mesut etsin bacım sadece aldatılarak boşandık biz
Ben mesela kilom yüzünden eleştirildim hep ondan dolayı boşandıktan sonra kendimi ispat psikolojisi ile hareket ettim arkadaşım da öyle. Onlara yaşattıklarını yaşamak istedik bir nevi. İki zenciyle grup yapıp, videoyu onlara atıp sizden iyisini bulduk dediğimiz bile oldu. Övünmek için söylemiyorum bence de çok acizceydi ama kadınlığımıza çok ağır geldi intikam hissi nefsimizi iyice körükledi
durum bu şekilde kusura bakma kafanı şişirdiysem
Kac senelik evliydiniz
Amin tesekkur ederim allah isteyen herkese nasip etsin
Yaptığınız çok yanlış, yine olan size olmuş neticede yine s* kadin oluyor..:(
Ben beş arkadaşım 7 yıl
Yaptığımız doğru değil evet ama inanılmaz intikam hissi tatmini yaşattı
Bana aynisi yapilsa kurtulduguma dua ederdim tam tersi
Bir de intikam almak için yaptık vs ama yalan da yok siyahiler bu işte baya iyiymiş onu gördük. Hani nefsimizin de etkisi yoktu diyemem haz aldık baya bundan sonra utansak da. Ertesi gün tüm gün kalkamadık ayağa 😅
Amin canım valla
Tatlı tatlı yemenin acı acı osurması olur diyoruz biz ona:)
Sen bizim gibi değilsin maşallah sana ya Allah da yaşatmasın. Hani şey oldu bir an arkadaşıma baktım o an, şalını siyah bir erkek çözüyor onun. Dedim biz ne yapıyoruz amaa işte o aldatıldığımı öğrendiğim an gözümün önüne geldi durmadım bilerek
Aynen öyle allah yaşatmasın
Hahah valla yemesi çok zevkliydi ama tatlı tatlı diyemem. Bir tık darbeli matkap parodisi gibiydi. Cinselliğin ritmi ile kalçaların şaklamasından ertesi gün komşu geldi dün gece kavga mı ettiniz ne yaptınız bir saat diye 😄
Sizin olana iyi bakın yol geçen hanı yapmayın:( ondan 1 tane daha yok
Ya aktifiz derken sabit kişilerle görüşüyoruz. O siyahiler geliyor arada. Başka görüştüğümüz yok. Onlardan da sağlık testi aldık ilk seferden önce 😅
Teşekkür ederim bacım valla durum bu intikam hissi, yüksek haz, Yüksek kıskanma... Geldiğimiz nokta da bu
Esc musunuz
Psikolojik destek alsaydiniz bu duruma gelmezdiniz hicbi sey kendinizden kiymetli degil ama zaten pismanda degilsiniz neticede
Esc değil ya sevgili olduk onlarla gibi sinemaya gideriz yemeğe gideriz. Eğleniriz. Seks de bonusu işin
O halde hakkınızda hayırlısı olsun
Pişman değiliz de buruk gibiyiz ya. Kısa zaman önce kapalı, iyi aile kadını portresindeydik. Şimdi ikimizin de sevgilisi siyahi ve onlardan aşşırı haz alıyoruz pişman da olmuyoruz. O burkuyor içi neydik ne olduk diye
Boşanmak büyük bir yıkım. Bu travmayı atlamak için yas tutmak yerine hiçe saymaya çalışmışsınız ama bu sizi daha da yıpratır
Muhtemelen sen de kapalısın. E açılın o zaman diyeceksin ama hem kapalı olmak huzur veriyor, hem buna alıştık, hem de bir günahtan yatıyoruz bari diğerinden yatmayalım diyoruz şahsen kapalı olmayı seviyorum ben
Ben açığım. 1.5 senelik evliyim
Yıprattı çok ama şu an 4 aydır bu ssvgililerimiz ile birlikteyiz ve baya toparlandık mental olarak çok daha ferah hissediyorum kendimi ilaç gibi geliyor bana
O kişiler sevgiliniz mi herhangi biri mi
Mesela geçen üzgündüm çok. Beni yemeğe çıkardı. Eğlendirdi. Gece afedersin çatır çatır s*kti. Belki boşanma kadar travmaya sokacak bir olaydan Sorunsuz çıktım sayesinde
Daha dur, yenisin.
Sevgili olduk seksle başlasak da ilişkimize. İlk sekse kadar herhangi biriydiler. Biz herhalde bir daha görmezler bizi dedik. Geldiler bir hafta kaldılar bizde e tabi seks için geldiler o bir hafta boyunca. Biz dedik herhalde daha yazmazlar. Bana yazdı mesela yemeğe gidelim vs. Gittik ettik. Çiçek vs alıyor bana. Arkadaşımınki de onu sinemaya, yemeklere çıkarmaya başladı. Sevgili olduk açıkcası adını da koyduk
yok yelkenleri salmadım ama mutlu hissettiriyor bana. Hani türlü romantik jestleri yetmese sert bir seks yapıyor benimle derdim tasam kalmıyor. Baktı o da yetmiyor alıyor gezdiriyor 😅
Ne bileyim anlattıkça anlatasım geliyor 😅
Allah akil fikir versin
Amin
@Dılanurbrfn profilim bu sitede çok mu kiloluyum sence
Kilonuz var evet ama yuzunuz guzele benziyor. Yasiniz kac? Bu kadar sknti yapmayin sizi seven her halinizle sever sevgi cok kutsal bir sey.
27 yaşımdayım
İşte bu sevgilim beğeniyor bu halimi zaten siyahiler hafif kilolu bayan seviyormuş öyle dedi
Bir de kilonun bana yakıştığını söylerler ama bilemedim siz ne düşünüyorsunuz
Zayif kadin her zaman guzeldir bence genc gosterir ama kilonun olmasi seni cirkin yapmaz bunun bilincinde ol zenciler iri oluyor o yuzden onemsememis olabilir
Esin ile tanisirken boyle miydin yoksa evlendikten sonra mi? Evlenmeden oncede kilon var ise sonradan sikayet etmesi bosa
En baştan beri böyleydim doğup büyüdüğüm çevrede afedersin gotlu gobekli memeli kadın olmak kadınsı ve feminen sayılır
Ya afedersin de kendisi sevişirken kocaman gotume iltifatlar diziyordu. O bahane aradı kendi kendine uydurdu sonra
Olabilir cunku en basta da boyle imissin
Böyleydim hatta yumuşacık olmamı severdi
Güzel bir kadın mıyım peki sence
Olan olmus dert etmeyin
Şu an gayet iyiyim ya. Arkadaşım da iyi şükür. O da bu sitede takılıyor beraber aynı anda sardık buraya 😄
Arkadasiniz uyelik ismi bilindik mi burada bi kac zenci var umarim onlar degildir
@bediat Arkadaşım.. Buradan değil zenciler bizimkiler. Benzeriz bedişle fizik ve yüz olarak 😄
Bu arada burada zenci olduğunu ilk defa duydum
Iki uc abazavar
ha yok yok bedia ile biz burada kafa dağıtırız o kadar
Anladim iyi bakalim
Öyle makara burada istersen onunla da tanış. Hahah eğlenceli insanlarız bence
Büyük başarı