Sizce evleneceğimiz birine karşı en çok hangisinin olmasına dikkat etmeliyiz? Cinsel çekim olupta karakteri berbat olan biriyle mi yoksa cinsel çekimin o kadarda olmadığı ama karakteri düzgün biriyle mi olmalıyız? Kafam çok karışık lütfen fikirlerinize ihtiyacım var?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ikisi bir butun ama cekim evlendikten sonra eskisi gibi olmuyor sevgi baki
Mesela cinselligi onunla çok hayal edemiyorum tutku yok içimde biliyorum sadece hayatımı birleştirecegim birisi gibi çok güzel konuşuyoruz her şeyden ama cinsel durtulerim pik seviyesine çıkmıyor onunla konuşurken kafam çok karışık gerçekten şans vermeli miyim
Ama bir yandan da cinsel çekim hissetigim biriyle evlenilmez bunu da biliyorum bu zamana kadar cinsel çekim hissetigim 1 kişi bile düzgün karaktere sahip değildi
Ya cekim bisey yasamadigin veya o toplara girmedigin icindir anlasamadigin biri ile istedigi kadar cinsel cekimin olsun o isi yapsin gelmez evlilik ciddi bir olay erkekler icin evet cinsellik onemli ama onun harici anlasamadigin sürece o evlilik maalesef uzun sürmez
Karakteri. Cinselliği başka kişilerle de yapabilirim
Mesela cinselligi onunla çok hayal edemiyorum tutku yok içimde biliyorum sadece hayatımı birleştirecegim birisi gibi çok güzel konuşuyoruz her şeyden ama cinsel durtulerim pik seviyesine çıkmıyor onunla konuşurken kafam çok karışık gerçekten şans vermeli miyim
Cinsel çekim her türlü olur
Nasıl her türlü
Libido yükselince cinsel çekim her türlü olur
Öyle tabi de mesela bir jnsani görmeden bile hayal edebilirim tutkuyla konuştuğum kişiye karşı bu durum söz konusu değil şu an. Yüz yüze hiç gelmedik bu arada sadece görüntülü görüştük 2 kere
Canım evlilik dediğin zaten 2 sene sonra asker arkadaşlığı oluyor o yüzden cinsellik sorun olmaz mantıklı ol sadece
Karekter karekter yoksa bitmiştir
Her ikiside olmalı bence
Konuştuğum biri var karakteri düzgün , kendini geliştirmiş birisi ama cinsel çekimim yüzde 50 lerde falan hani bana sahip olmasını hayal edemiyorum şu an sadece görüntülü görüştük 2 kere onun dışında hep yazisiyoruz. Kafam çok karışık sizce şans vermeli miyim?
İlerleyen zamanlsrda cinselliği yeter doyurur beni diyorsan olabilir
Ama bir yandan da cinsel çekim hissetigim biriyle evlenilmez bunu da biliyorum bu zamana kadar cinsel çekim hissetigim 1 kişi bile düzgün karaktere sahip değildi
Neden evlenilmesin
İkisi de mühim
İkidide önemli
Vala ten uyumu yok ise ki dokunmadan zor ve sende birşeyler teriklemiyorsa uzun zaman ya da kısa zaman sonra bitiyor saygı bile kalmıyor
Aslında yanılıyorsun cinsel cekimi güçlü olanda katakterli olur
İyi de dokunmasına karşı bişey demiyorum ki bende isterim sadece demek istediğim tutku yok beni alıp götürmüyor ama böyle biri de beni üzer biliyorum. Henüz bir şey yaşamadık kendisiyle
Benim hissettiklerim hiç karakterli çıkmadı o yüzden artık korkuyorum
İşte bende onu diyomm zamanla oda olmayacak
Karaktrden kastıb ne mesela
Mesela konuştuğumuz şeyleri unutmaması, değer vermesi, saygili, kendinden emin,
Karaktersiz olanlar nasıl peki
Bana kötü davranan , saygı duymayan, sevginin ne olduğunu bilmeyen, kendini geliştirmemis birisi sadece beni çocuk yapmaktan ibaret gören ve cinsellikten ibaret gören birisi
He işte seni tetikleyen şey bu :-)
Tetiklemek derken
Cekimi oluşturan şey
Sağlıklı bir his mi bu sence bu beni üzer işte ben bunu biliyorum
He o zaman başka şeylere odaklan
Bana hak verdin hdjsjsj
Ya tabiki hak veriyorum :-) ama evliliğin %60 cinsellik o yüzden diyorum he ilişkide ilk saygı önemli sonrası geliyor o ayrı bir şey
Ya ben cinsellikle ilgili bişey hissetmiyorum demiyorum ki sadece tutku yok böyle hani o deli düşünceler olur ya insanda tanımadan bile hislerinin olduğu o tutku yok.
İnşallah olur diyorumm 😅
Hayırlısı inşallah bakalim
İnşş sonra kurumaaa 😅