Yoksa bu KS'dakilere has bir şey mi? Ben anlamadım 🤷🏻♀️
Ha bu arada cinsel olarak birşeyleri dillendirmede geri planda değilim kesinlikle bu beni kötü kadın mi yapar jdjdjdjns
Yoksa bu KS'dakilere has bir şey mi? Ben anlamadım 🤷🏻♀️
Ha bu arada cinsel olarak birşeyleri dillendirmede geri planda değilim kesinlikle bu beni kötü kadın mi yapar jdjdjdjns
İnsan neden bunu dillendirmek zorunda hisseder onu da ben anlamıyorum. İhtiyaçtır ya da değildir ihtiyaç olarak gören ihtiyacını giderir geçer. Hani diyelim burada dillendirdin başka yerde dillendirdin ne geçecek eline ya erkek ol dillendir ne geçecek eline boş muhabbetden öteye gitmez. Sanıyorsan erkek ortamında sürekli cinsellik konuşuluyor öyle bisey yok. Bizim ortamlarda maç muhabbeti gırgır muhabbeti dönüyor genelde. Bel altı espri yapılır ama bu da tam cinsellik manasında degil
Dillendirme derken cinsel olarak hiç konuşanı görmedim cinselliğe öcü muamelesi yapıyorlar
Ben kadınların çok fazla kendilerini bastırdıklarını düşünüyorum demek istediğim her erkekle yapsınlar değil en azından cinsel birliktelik yaşadığı veya eşiyle isteklerini rahatça konuşmalı bir şeyleri yaptırmaya yapmaya açık olmalı. Mesela ben karşımdaki kadından çok şey beklerim çok şey de yaparım. Çok farklı güzel fantezilerim var ve karşımdaki kadının boşlayım bitsin kafasında olması bana zevk vermiyor. Domine edilmeyi sevmesi gerekiyor ve bunu dile getirmeli oyuncaklara açık olmalı illa istemediği şeyler olacak örneğin plug istemeyebilir ama yok işte hiç küfür etme hiç sert olma bağlama hemen boşalt uzatma yalama yalatma gibi düşüncede olursa ben zevk alamam ona da aldırmam.
Aslında ciddi önemli bir sorun bunlar ihtiyaç olmasına rağmen söyleyememej ve baskı sıkıntılı rahat olmak iyidir
Rahat... 😌
Rica ederim 💕
ön yargıları olduğu için olabilir toplumun
Devrik cümlene jsjsjshs
ne var ya sdfjsdfsdj çaktırmayın
Tamam en azından robot gibi okumadım jsjsjsjjs
Cevap
38Cevap
Çünkü bizim toplumuzda kadınlar yerine de erkeler konuşuyor.. Geçen kadın hakları sempozyumunda erkekler vardı misal sqdece ya da kadınları ilgilendiren kararlarda kara verici mercii gene erkekler.. Büyüme ve yetiştirilme tarzında disqrdq gülme diye ogutlenen.. Kuyruk sallanmazsan bir şey olmaz zihniyetiyle buyutulen her dayatma in kendini. Soyutlamanin dayatildigi kadınlar nasıl özgürce kendilerini ifade edecek.. Umarım zihinler değişir insqnlara cinseyiyet üzerinden bakılmasını son verilir diyecem de nerdeee.. :))
Benimle cinsellik konuşabilirsin ama bazı şeylerden bahsederken üç harfli, iki harfli, aman işte erkeklerde olan kadınlarda olan vs vs gibi kelimeler kullanabilirim çünkü o kelimeleri söylerken bile utanıyorum 🙈😅🤣
Cinsel ihtiyaç dillendirmede erkekler o kadar agresif modda ki kadın geri planda durmak zorunda kalıyor. Ama baş başa iki sevgili iken mutlaka kadın da dillendirmeli. Erkek arzulandığını hissederse bundan zevk alır. Daha arzulu hale gelir. Dillendirmek kadını kötğ yapmayı bırak aksine daha kıymetli yapar
O dışarıdan öyle görünüyor, kadınların erkeklerden daha istekli olduğunu değiştirmez.
Evet ama neden belli etmiyorlar sence?
Çünkü erkekler her önüne gelenle hatta karşıdakini daha görmeden bile abazalığı yüzünden dillendirebiliyor. Kadınlarda bu yok.
konuşmak önemli kendini isteklerini arzularını bilmek duymak keyf verir empatiylede bu birleşnce keyfli olur evlilerinde bekarlarında konuşması bilmesi gerekli bence
Direk küfür diyoruz ondandır yok soyle aldattım yok boyle boynuzladim yok iksi bir beni becerdi saçma sapan konuşmalar var küfürü hakediyor erkeğene sövüyom ama ayrımcılık yok
Çünkü yaşadıkları toplumu biliyorlar o yüzden fikirlerini kendilerine saklamak zorunda hissediyorlar. Cinsel olarak birşeyleri dillendirmek seni bana göre kötü biri yapmaz ama genel olarak kötü gözle bakar erkekler.
Bende bu toplumun bir parçasıyım ama cinsel muhabbet olsun bunlar bana ters gelmiyor hatta zevk alıyorum 🤷🏻♀️
Bana da ters gelmiyor bende zevk alıyorum. Ama madem böyle genel bir soru sordun o vakit sana genel cevap veriyorum. Bir kadın olarak cinsel muhabbet yaptığın erkeklerin çoğu sana iyi gözle bakmayacaktır.
Muhabbetten dolayıda iyi gözle bakmıycaksa bakmasın ben sohbet ederken o ne... yiyiyor o da muhabbet ediyor
🤷🏻
Tabiki o konuya karşı buz gibi olmak yerine etkilendiğini belli etmek istemek wrzulamak gerekir. Anlamayana meme vermezler
Toplumsal baskılardan kaynaklı dillendirdiklerinde senin kafan gibi kötü kadın mı olurum düşüncesi olduğundan.
Onlar isteklerini beli ederse o. spu muamelesi görür korkusu var ondan belli edemiyolar oysa çok sacma
Doğrusu dile getirebilmek ve yaşamak değil mi zaten? Bu konuda açık sözlü olman seni niye kötü biri yapsın ki?
Bu toplumsal esitsizlikten kaynaklı bence de kadınlar erkekler kadar ifade etme özgürlüğüne sahip olmalı
Sen cinselliği konuşanı görmemiş olabilirsin ama yine de sorun var elbette
Denk gelmedi 🤷🏻♀️
Utanıyor gariplerim bazıları sevmiyor o yüzdendir
Ben özgüvenli ne istediğini bilen cesur kadınları severim, iyi cinsellik herkes için önemli
Çekiniyorlar ya da korkuyorlar ama helal olsun bakire kalan varsa
Toplumun baskısı ve bakış açısı yüzünden... Ama perde arkasında yapmadıkları yok 😉
Hemen dillendirse yadırganır diye düşünüyorlar. Aslında ilk buluşmada dil çok önemli
Cinsellik konusu edilince hayat kadını olduklarını düşünmesinler diye
Geri planda olan biz erkekleriz sonuçta erkekler kadınlara bağlıdır
Kötü görünür diye yapmıyorlar aslında olması gereken bişey
Herkesle çok rahat ise kötü kadın yapmaz da uğraşmam. Yol verir geçerim
Açık sözlü olman seni daha ön plana çıkarır
Ön plana çıkarken kötü manada mı
Her iki anlamda
Ne yapmam gerek?
Bu bence senin için iyi bir şey şeyini bile düşünüyor olman
Terbiyeli ol lütfen
Ben senin için öyle konuşuyorum yoksa gayet terbiyeliyim
Yok teşekkür
Peki sen bilirsin ön planda olmaya devam o zaman
Açık sözlü olmak her zaman iyidir. Severim böyle kadınları 🥰
Canları öyle istiyordur mahrem denilen kavram var herkes her şeyi konuşmalı değil
Aynen kadınlar dillendirmek istemiyor ama ben dillemekde ısrarcıyım
Kadınlar açığa vururlarsa hafif imaj vereceklerini düşünürler. Bir de hepsi erkekler gibi değil.
Çoğu kadın buluşup sevişeceğim diyor, hatta nasıl yapayım diyor.
Çoğu yobaz erkekler onları cinsel obje olarak görüyor ve öyle yaklaşıyor maalesef bu yüzden kadınlar gizli tutmayı tercih ediyor
Kadınlar melektir çünkü sdfsdfdf 😃
Hihimmm 😇 jsjssj
Kötü kadın melahat uyanmış😂😂
Git Allah aşkına sjjsjsjs
Dur daha yeni uyandık Melahat 😂
Neden ileri planda olsunlar
Evet cunku bakireyim ve adim cikabilir
Korku sanırım:))
Eee herkes sen değil 🫠🫠🫠
biz erkeklerin abazalığı yüzünden :)
Elalem ne der kafasından çıkmanız lazım
Biraz , yani kısmen 😅😅