- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılOlaya şöyle bakılabilir: Kadını çok beğenmişimdir, çok alımlıdır, seksidir, çekicidir, etkileyicidir ama bir sebepten dolayı ilk buluşmada seksüel olarak beni pek mutlu edememiştir. Bunun geçici bir durum olabileceğini düşünür ve bir daha görüşmek isteyebilirim. İkinci buluşmada da aynı tablo yaşanmışsa daha fazla istemek ahmaklıktır. Ama mutlu etmiş, zevk ermişse o zaman tekrar tekrar görüşmeyi iki taraf da ister.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılTek ihtimal var. Yoklukta olan biri değil diyorsun ya, hani bir gün birini ayarlamıştır buluşacaktır ama son dk karşı taraf bir sebepten dolayı eker, işte o zaman günü boşa gitmesin diye o kadına tekrar işi düşer. Bunun haricinde yoklukta olmayan biri performasını beğenmediği bir kadınla görüşmez.
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNe teşekkürü?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İster tabiki. Kadın güzelse fiziği de iyiyse performansını zamanla arttırabilir.
10 YorumlaŞimdi görüşmek derken ne kastettiğine bağlı. Eğer ilişki olarak soruyorsan olabilir. Karakterini sevmiştir, huyunu sevmiştir olur.
Fakat cinsel olarak tekrar ister mi diye soruyorsan ve güncellemede yazdığın gibi yokluk da yaşamıyorsa istemez. Sen sevmediğin seni rahatsız eden bir yemeği tekrar yemek ister misin? Öyle düşün.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYoklukta olan bi insan değil demişsin. Nerden biliyosun? Belki yokluktadır sana atıp tutuyordur
12 Yorumla
Soran1 yılKanka atıp tutan erkeği her türlü anlarsın abartarak anlatır kendini över bunda öyle bir şey yok ve cidden çok yakışıklı fiziği çok iyi kaslı falan elini sallasa ellisi denir ya öyle biri yani mümkün değil yoklukta olması
Cevap sahibi1 yılO zaman cinsel performansın sandığın kadar düşük değildir ya da seni çekici buluyordur
Güzel yemek yapıyorsa kesinlikle evet.
Mevzu cinsellik ise o sorun çözülür bir şekilde. En kötü dom*ltır s*ker, gene de istediğini alır.
Sen bana kadın ne kadar iyi yemek yapıyor, erkeği evinde huzurlu hissettirebiliyor mu ondan bahset.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 716 cevap paylaştı.
1 yılİster ister kadın tecrübeli olmamalı zaten es... t mu bu der bilsende bilme boş ver
50 Yorumla herşeyi. cinselliğe. bağlıyorsa. ister. tabi. ama. seviyorsa. karşısındakini. sırf. bu. yüzden. görüşmemezlik. yapmaz. ki. performans. zaten. zamanla. gelişebilen. bişey
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. Onu eğitmek istediği için olur ve az seks yaptığına inandığı için, sana karşı şov yapma fırsatı bulur! Mesela nasıl bir seks yaptığınızı azıcık ortamıyla anlat sana nokta yorum yapayım.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılseks için bi araya geldiyseniz zaten bi daha araması mantıksız amacına hizmet edecek bişey yok. Maksadı muhabbetse oda sohbetinin kalitesine bakar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılYoklukla alakali olabilir. Ama sevismeyi bilmemek degil. Kendini veremediyse, korkuyorsa ama istekte varsa normaldir.
00 Yorumla
1 yılcinsel performansın niye düşük olduğunu düşünüyorsun, ağzına almadın mı, yalatmadın mı, olmaz falan mı dedin
00 Yorumla
1 yılEvet. Derdimiz sokacak delik değil mi? Elimizin altında hazır varken neden kaybedelim ki onu?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPeki yaa senin mutluluğun?
62 Yorumla
Soran1 yılBen memnunum
Cevap sahibi1 yılKarşılıklı mutlu olacağın birini seç
Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Kadın çok güzelse veya parası varsa evet isteyebilir, onun haricinde istemez
00 YorumlaYok be neden görüşmek istesin ki performansı kötü ise kadının
00 Yorumla
1 yılİstemez ama bu konuda genelde erkekler başarısıs olur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılHayır. Temiz değilse ve tutku yoksa asla buluşmak istemiyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Daha iyisini buluyorsa gelmez bulamıyorsa gelir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Başka alternatif yoksa evet. Ama ne istediğini bilen bir adam istemez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBunun tek sebebi var Mesela ben kadında temizlik ararım hijyen ararım istediği kadar performansı iyi olsun ama kirli kokulu ise işim olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİsterim çünkü onun değil benim performansım ve onun tatmin olması daha önemli ve öncelikli benim için sekste
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sanmam performansı iyi değilse bi yerden sonra bırakır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHer türlü ister kadın olsun yeterki ama siz öylecdeğilsiniz seçicisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAbi bu heyecanla alakalı bir şey değil. Tedavi gerekiyor.
00 Yorumla
1 yılBir çıkarı yoksa veya başkasını bulamaz ise görüşmez bu nettir
00 Yorumlaİmdb puanı gibi bu ne la böyle
Evliliğe de bir şeyler bıraksanız ya hani08 Yorumla
Soran1 yılHer insan evlenecek diye bir kural mı var
Soran1 yılTamam herkes sana göre yaşasın o zaman
1 yılistemez isterse de zaten tecrübesiz biridir
51 Yorumla- 1 yıl
Tecrübesiz güzeldir 🙄
1 yılBen olsam ikinci bı şans veririm ama bende beğenmeme gibi bı durum olmaz
02 Yorumla
Soran1 yılNiye olmaz
- 1 yıl
Olmaz yani ben her türlüsünü severim
1 yılCok onemli olmaz bence genelde is bizde bitiyor ama hakkini veren kadinda bi ayri guzel oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılevet ister onu eiğitir öğretir cinselliği deneyim olur
00 Yorumla
1 yılKadının performansı umurumda değil, her pozisyona girebiliyorsa sorun etmem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı.
1 yıl2. ye belki ama 3. ye istemez.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılOnu seviyorsa muhtemelen tekrr gelecektir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılTehlike anında camı kırar
00 Yorumla
1 yılSana Boyle bişi dedi mi gizlicim 🤔
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılDaha masum gelebilir. Tipine de bağlı 😂
00 Yorumla Erkek için ma olsun yeter her türlü görüşürüz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. kadında cinsel performansı tanımlarmısın.
00 Yorumlaİster yokluğa bire Bir der sonuçta
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sadece kendini tatmin etmek için ister
00 YorumlaÜmidini koruyordur
00 YorumlaYoklukta evet, kenarda tutar yokluk zamanları için
00 Yorumlaİstemez hele ki yoklukta değilse bir de..
00 Yorumla
1 yılNasıl yani performans derken dhdhd
00 Yorumla
1 yılİstemez ama boşa düşünce mecburen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBaşkasını bulamazsa bi ihtimal
00 Yorumla Seviyorsa ister ben istemem şahsen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYoklukta değilse istemez..
10 Yorumla
1 yılKesinlikle hayır
11 Yorumla- 1 yıl
İster diyen yalan söyler istemez
Gizli Üye(25-29)1 yılBedava nedn istemesn fkkf
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılİstemez , memnun değil ise niye görüşsün.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılister maksat deliğe girmek
00 Yorumla Evet isteyebilir. Kendisi istekliyse olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İstemez muhtemelen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılHayır başıma 2 kez geldi bir daha görüşmedim
00 Yorumla İster
08 Yorumla
Soran1 yılHayır tamamen ona teslim oluyorum beni yönetsin istiyorum
Soran1 yılEmin olmak istedim sadece çünkü o çok yakışıklı fit bir erkek ben biraz balıketliyim
Soğumuş muydu o an
01 Yorumla
Soran1 yılHayır tekrar istiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılİster başka yoksa
10 Yorumla Yoklukda devam eder daha iyisi bulursa ona gider
00 YorumlaDeğişir
00 Yorumla
1 yılBir kadının cinsel performansı erkeğe bağlıdır
00 Yorumla- Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım