Bakireyim sevgilimle daha önce seviştik vs ama ilişki olmadı ilk defa yanlız bir yerde kalıcaz ilişki olur mu bilmiyorum ama nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım nasıl bit iç çamaşır giymeliyim tanga giymek cok mu açık ve edepsiz olur seksi ama daha normal tatlı bir şey giymeyi dusunuyorum sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılBrazillian giy, sonrakilerde tangaya geçersin. Tercihen siyah olsun. Push up sütyen giyme bence bu büyük bir libido killer. Yani sanki ona özel bi şeyler değilmiş de her gün o şekilde giyiniyormuşsun gibi, abartı olmayan ama şık ve çekici bir şeyler olsun. Kese, epilasyon, vücut losyonu ve vücut spreyi şart. Nasıl davranmalıyım sorusu da tamamen içinden geldiği gibi. Seni ve sevgilini bilmiyorum, her ilişkinin dinamiği farklıdır o yüzden gerçekten o an, başka bi şey düşünmeden nasıl davranmak istiyosan öyle davran.
45 Yorumla
Soran1 yılSüpersinnnnn bayıldım yorumuna ve evet bende brazillian giymeyi düşünüyordum çok tesekkur ederim taktikler için
Cevap sahibi1 yılNe demek, umarım çok güzel geçeeeer
Cevap sahibi1 yılNe yaparsan yap tanıyamazsın :))
Cevap sahibi1 yılÇok beklersin :))
En İyi Cevaplar
1 yılOncelikle iliskinin ciddiyetine bagli davranmalisin ve bence tanga falan giyinme belki farkli dusunebilir arkadasin sonucta ilk kez kalcaz diyosun ama şık giyin bence ve kokuda cok onemli guzel kokmak icin parfumunu eksik etme guzel bir makyaj akisina birak ama ilerde pisman olacagin seyleri yapma derim o yuzden iyi dusun ne yasamak istiyosun sen bu cocukla once onu kafanda oturt sonrasini akisina birak ve nerde durmam gerekiyo diyosan orada dur
19 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederiö çok haklısınnn
- 1 yıl
Rica ederim aklina takilan baska bisey varsa sorabilirsin
- 1 yıl
Naptin merak ettim
Soran1 yılDaha yapmadık
- 1 yıl
Anladim bugun mu olacak
Soran1 yılYok daha bir ay var sımdılık sadece opusme vs oluyor
- 1 yıl
Hmm anladim bana ulasabilrisen sevibirjm
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Nedenini orada soylerim
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ona özel bir hazırlık yaptığını kesinlikle hissettirme. Eğer brazillian bir iç çamaşırın var ise onu giyebilirsin. Kademeli arttırarak yap her şeyi yani bir sonraki buluşmalarında yaşanacak bir şeyler bırak. Nasıl davranman konusunda bence kimse bişey diyemez heyecanına yenik düşme yeter anın tadını çıkart :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılYani bakire olduğun için öyle çok davetkar giyinmesen daha iyi bir izlenim verirsin bence
02 Yorumla
Soran1 yılPeki nasıl davranıcaö
- 1 yıl
Utangaç davran sonra zamanla açılırsın yavaş yavaş 😂
Gizli Üye(45 üstü)1 yılİçine girecek ise korunmalısınız, o şekilde sevişir iken mutlaka girer ve sende hayır diyemezsin. bırak istediğini yapsın.
Sıcak dur, temiz ve beyaz iç çamaşırı giy. Tabi duşunu hemen al.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı.
1 yılGiyinmeyi düşünme ona pek ihtiyacın olmayacak :D temiz bakımlı ol yeter rahat ol kasma.
00 Yorumla Benim umduğum gibi olmadı sende çok birsey bekleme
00 YorumlaBadende iyi ki sevgilim yok diyorum. Sevgili durumunu fbye çevirdi şimdiki gençlik.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılFark etmez nasıl giyinirsen giyin giyime bakmaz mala bakar vurur geçer
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılRahat olacaksın temizliğini yapacaksın ön sevişme çok önemli iyice ıslanman gerekir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılSadece nefes al
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Saten seksi elbiseyle harika olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılYapmak istiyorsan akışına bırak
00 Yorumla
1 yılDoğal
10 YorumlaSütyen giy ama kilot gime rahat şeyler giy
00 Yorumla
1 yılSerbest
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılTanga iyidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNapttiniz
00 Yorumla
1 yılBekaretini bozdurma
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri