Cinsel Yaşam Evlilik hariç cinsellik neden bu kadar önemli? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Evlilik hariç cinsellik neden bu kadar önemli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. önemli değil cinsellik. 0 0 Yorumla
Smihasli Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 684 cevap paylaştı. Belirli bir yaşa geldikten sonra ihtiyaç olması ve insan kendini tutamadığı için yaşıyor şimdiye kadar yaşamadım ve umarım tutarım kendimi 0 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl İlişkiyi guclendiyormus öyle diyorlar acaba var mı aslı astarı 😉 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Tek gecelik ilişkiler noluyor😂 Yorumla EskişehirliBurak 1 yıl Kaptı kaçtı derlermiş 🤣 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. ihtiyaç değil mi doğada bile hyvanlar yapıyor evleniyor mu sanki :D 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Hayvanla insan aynı mı 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Yorumla Memoo00007 1 yıl ihtiyaç ama işte sonuçta rahatlaması gerekiyor insanların da Yorumla Soran 1 yıl Evlenmeden yapmayanlara ihtiyaç değil mi Yorumla Memoo00007 1 yıl onlar da yanıyor ama mastürbasyon bağımlısı oluyorlar bir yerden sonraaa Yorumla Soran 1 yıl mastürbasyon yapmayan da var Yorumla Memoo00007 1 yıl yapmadan olur mu ya insanın canı istemez mi hiç Yorumla Soran 1 yıl İstemeyebiliyor Yorumla Memoo00007 1 yıl Bence istiyordur da kendini evliliğe saklıyordur veya hazır değildir korkuyordur. istemeyen bir tane bile kadın tanımadım şu yaşıma kadar Yorumla Soran 1 yıl Senin tanımaman olmayacağı anlamına gelmiyor Yorumla Memoo00007 1 yıl İlginç geliyor bana gerçekten ya Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Önemli değil erkekler kendi mefaatleri ve çıkarları içün uyduruyor hemcimslerim olsunda kandırayım ne olursa olsun kafasındalar 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bana da öyle geliyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyle çünki sana kim önrmli diyorsa seni manüpüle etmeye çalısıyor Yorumla
fermanatic Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 89% 1 yıl Olmazsa gerginlik olur. Odaklanma azalır. 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka Yorumla fermanatic 1 yıl Sistem böyle çalışıyor. 🦍 Yorumla Soran 1 yıl Kendi tecrübeme göre öyle bir iey yok Yorumla fermanatic 1 yıl Cinse göre değişiyor demekki 🤗 Yorumla Soran 1 yıl Erkeklere kalsa zaten 7 24 olacak kendinizi anca böyle ikna ediyorsunuz zaten🙄 Yorumla fermanatic 1 yıl Olmazsa problem olur. Hayattan soğuruz Yorumla Soran 1 yıl Ben ve tanıdığım çoğu kişi soğumadı saçma Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. İnsanin dogasindan kaynakli istiyo 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hayatın doğal bir ihtiyacı 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Zevk 1 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. önemsizdir 0 0 Yorumla
ince_memed_ Takip Et Xper 5 Yaş: 46 1 yıl İhtiyaç çünkü. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Evlenmeden yapmayanlara ihtiyaç değil mi saçma Yorumla
accopower Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Off off 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Noldu Yorumla Soran 1 yıl Atamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
önemli değil cinsellik.
Belirli bir yaşa geldikten sonra ihtiyaç olması ve insan kendini tutamadığı için yaşıyor şimdiye kadar yaşamadım ve umarım tutarım kendimi
İlişkiyi guclendiyormus öyle diyorlar acaba var mı aslı astarı 😉
Tek gecelik ilişkiler noluyor😂
Kaptı kaçtı derlermiş 🤣
ihtiyaç değil mi doğada bile hyvanlar yapıyor evleniyor mu sanki :D
Hayvanla insan aynı mı 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
ihtiyaç ama işte sonuçta rahatlaması gerekiyor insanların da
Evlenmeden yapmayanlara ihtiyaç değil mi
onlar da yanıyor ama mastürbasyon bağımlısı oluyorlar bir yerden sonraaa
mastürbasyon yapmayan da var
yapmadan olur mu ya insanın canı istemez mi hiç
İstemeyebiliyor
Bence istiyordur da kendini evliliğe saklıyordur veya hazır değildir korkuyordur. istemeyen bir tane bile kadın tanımadım şu yaşıma kadar
Senin tanımaman olmayacağı anlamına gelmiyor
İlginç geliyor bana gerçekten ya
Önemli değil erkekler kendi mefaatleri ve çıkarları içün uyduruyor hemcimslerim olsunda kandırayım ne olursa olsun kafasındalar
Bana da öyle geliyor
Öyle çünki sana kim önrmli diyorsa seni manüpüle etmeye çalısıyor
Olmazsa gerginlik olur. Odaklanma azalır.
Ne alaka
Sistem böyle çalışıyor. 🦍
Kendi tecrübeme göre öyle bir iey yok
Cinse göre değişiyor demekki 🤗
Erkeklere kalsa zaten 7 24 olacak kendinizi anca böyle ikna ediyorsunuz zaten🙄
Olmazsa problem olur. Hayattan soğuruz
Ben ve tanıdığım çoğu kişi soğumadı saçma
İnsanin dogasindan kaynakli istiyo
Hayatın doğal bir ihtiyacı
Zevk
önemsizdir
İhtiyac