Gittikceeeeee niye boyle oluyorrrr daha cok seksi giyinmek istiyorum daha cok hatta clubde bile calismak istiyorum😂😂😂😂 yardimci olun korkuyorum kendimden🤣
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Ruhunda yatan or... uyanmış. Hakaret için söylemedim, aksine çok güzel...
😃😅 cok kotuuu bu neden icimde yatmis ve varmis
Bazı kadınların içinde var ve o kadınlar aslında çok kıymetli ve çekici... Değerini bilen erkek için...
Nedeni yüksek dişil enerji olabilir, beğenilmekten ve erkeklerin arzu nesnesi olmaktan hoşlanmak olabilir. Kötü mü? Değil.
Aynen oyle soyledigin gibiyim. Auram da cok iyi ve havali yapim var
El üstünde tutulacak kadın modelisin...
Ama tutulmuyor ;)
Karşına çıkan erkekler mal.
Aynen de oyle. Ne yapmam gerek oyleleri cikmamasi icin peki
Aşırı derecede kıskanç olmayan, senin özgür takılmandan mutlu olacak biri olmalı hayatında... "Bu güzel kadın kendini gösteriyor, ama geceyi benimle geçirecek" diyecek kadar özgüvenli olmalı...
Ahh nerdeeee🤣🤣 neyse daha guzel elbiseler giyiyim de belki olur bide ben hep su kafadaydim. Kapali giyersem evlenicek kiz gibi gorurler evlenirim.🙄
Sen de karşılığında, seni kısıtlamadığı için o erkeğe karşı duygusal sadakat içinde olmalısın.
Yessss
Seni kıskanmayacak erkeğe herkes g@vat, g.. odoş der de, aslında özgürlüğüne düşkünsen, beraber mutlu olacağın erkek modeli, seni kıskanmayan, kısıtlamayan erkek modelidir.
Yani aslinda bakarsan kiskanc erkek daha seviyorum
Kıskanç erkek seviyorsun, ama bir yandan da kendini göstermek, başkaları tarafından da beğenilmek istiyorsun.
Seni kıskandığı halde başka erkeklerin ilgisini çekmenden hoşlanan erkekler de olabilir... Senin çekici bir kadın olmandan gurur duyan, diğer erkeklere içinden "heh heee sizin bu kadına ağzınızın suyu akıyor, ama o, geceyi benim yatağımda geçirecek" diyen bir erkek de olabilir.
Aynen canim benim. Kimse beni sahiplenmedi bende artik kimseyi istemiyorum enerjisi saldim ve herkese artik kendimi gostermeye karar verdim.
Valla kendini göstermekten hoşlanan, ama aynı zamanda da bana bağlı olan bir kadını gururla koluma takarım dolaşırım...
İçindeki tüm şeytanları azad etmedikçe, günahlar zihninde seni yiyip bitirecek 👹
Yaş kaç senin peki çevremde de biri var öyle
İçinden geleni yaşamalısın
Cehennem is watching
Hahaha deli ya
Akıllı elimizde taze bitti malesef😂
Ateşin artmış. Anne olma içgüdüsü.
Ay valla oylemi oluyomus
Aynen...
Ya dur simdi ben cidden anne de olmak istiyorum yaaa🥲🥲🥲
Biriyle idare et.
Sen olmaz mu
Ben sadece sevişirim. Baba olmak istemem.
Niye peki
Libidom yüksek ve her kadın böyle değil.
Benimde yuksek
Surekli her gun isterim
Baba olmayla ne alaksi var
Her gün de karşılığını alırsın.
Gebeyken s. KS zor.
Yapariz genede 8/9 aya kadar yapilirmis duydum
Evlilik sevmem. Sevişme amaçlı evlenmem.
Yasin 40 olmus pisman olursun hic mi kanindan bir parca istemiyorsun bebek kokusu mis gibi?
Zor be :)
Kafa yapini degistir gec olmadan
Düşünürüm ama tatmin de lazım. Mesela yakınımda olsan senle tanışabilirdim.
Ya☺️ bence sende istiyorsun ama ya sevilmedin ya da sevecegin birisi cikmadi iyi oyle bir his aldim.
Ben daha çok ten temasına bakıyorum biraz :)
Sana iyi baba lazım.
Aynen :(
Niye gizlisin sahi?
Yaş arzularıda zevkleri de değiştiriyor
Oylemi oluyormus
Bende de çok şeyler değişti zevkler arzularda ve yaşanamayacak olunca hayalini kurmak kalıyor
Ne gibi devisti peki?
Cinsellikle ilgili şeyler olduğu için rahatsız etmezse örnekler vereyim
Soyle
Cinselliğe sadece genç bir kızla sadece yüzeysel olarak yaşamak kıza zevkleri saatlere yayarak oral yapmak zevk suyunu emmek tatmak yutmak gibi şeylerin hayali
Bende aynen
Öpüşüp sevişirken sürtünerek kızı sırılsıklam edip o kıza rimming bile yapmak
Rimming ne
Vajinasından o kızın zevk suyuyla ıslanan analına kadar yalamak
Çok daha özel bulduğum bazı fantazilerim var
Yap o zaman
Sen lazimsin
Ben 33 yaşındayım elime baston almam lazım ama gurur yapıyorum 😄😄 den bizden daha iyilerine layıksın ne yaparsan yap içinde kalmasın bi ukte
Evlenmeden olmaz maalesef
Ben cinselliği kastetmedim ki ki gel sevişelim de demedim clube gitmek seksi giyinmek felan bunları dedim
Ha evet tabi aklimda😅😎
Senin için fesat 😄 utan ulan🙂
😄😄eh yani napcaz genclik birdha gelmiyo
Gençken evlenmek hayattan vazgeçmekle aynı evlenince kısıtlama ve bi ton iş seni bekliyor olucak bence hayatını yaşa anı yaşa kim ne derse desin takma biri laf söylüyorsa bilki kıskanılıyorsun
Aynen oyl kesinlikle katiliyorum☺️👍
😉🙏👍
Yas kac cocugums
Bize ne ki
Size cok
Ciube gidek j
bilemedim :D
Yaş kaç
Yaş kaç