p*rno izleyerek yaptığı zaman 2-3 dakikada boşalıyormuş ve kuru yapıyormuş benim bikinili fotoğraflarıma falan bakarak yaptığında jel ile kayganlaştırıcıyla yani 10 dakikayı geçiyormuş bu normal mi erken boşalma yaşatır mı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Duzenli iliskiye girin bol bol sana onsevime ya da vajina 15-20dk yalasìn ve o zaten ilk postta erken gelecek sonra sen hemen oral seks cekip sertlesecek iliskiye girecek
Pelvik taban egzersizleri yapsın fitnessta aletler var ic ve dis bacak calistiran aletler kaslari guclendiriyor onu yapsın/60 mg priligy hap alabilir.
ya da okey geciktirici prezarfif taksin
Teşekkürler peki mastürbasyonu bırakmalımı düzenli ilişkiye giremiyoruz zaman sorunu oluyor haftada 1 mastürbasyon yetermi jel ve hayal gücüyle zamanında p*rno kuru mastürbasyon yapmış
Duzenli iliski neden yok bakiremisin
Zaman sorunu derken
Uyduruyor dakika hesabı tutmaz hızlı yaparsa çabuk yavaş yaparsa geç boslr o anki isteğe göre değişir gerçek ilişkide dahada cabuk gelir
Dahada çabuk gelir derken bu bir sorun mu
Ne kadar erken bosalırsa senin keyif alma süren o kadar azalmış olur ve boşalmama ihtimalinde artar
Peki ne yapmalı boşalmamak için
Senlik bir durum değil erken bosalma durumu varsa geciktirici kullanabilir erkek
Doğal yolla nasıl çözebilir kimyasal almadan
Zor bilmiuorum
mastürbasyon ilişkide süreyi uzatır kontrol etmeği arttırır tecrübe ile sabit evli olduğum halde haftada 3-4 kere yaparım
Erken boşalmada ne yapılmalı
O tamamen psikolojik ve yanlış sünnetle alakalı
Çok saçma daha mastürbasyonda bile arada yavaşlayıp, tadını çıkaramayıp, ayarlamayı yapamayıp erken boşalma yaşayan birinin ilişki sırasında bencil olmaması zor bir ihtimal.
19 yaşındayız birbirimizin ilki olucaz ayrıca ortaokuldan tanıyorum utangaç biraz kuru mastürden çok pişman
Tam cinsel birleşme düşünüyor musunuz? Ön sevişmeye önem verin. Dudakları parmakları vücudunda gezinsin keşfetsin bencil davranmasın, üzerinde baskı kurmasın.
Evet düşünüyoruz ama çok korkuyor erken boşalmaktan kuru mastürün zararlarından biriymiş o korkuyır
Evet seni ıslattırmalı kayganlaştırmalı. Bir de ilk seferinde erken boşalabilir bunun için birbirinize saygı gösterin zamanla olacaktır. Hızlı olmayın dediğim gibi ön sevişme en az yarım saat sürmeli.
Benim ki 17 dakika 43 saniye sürüyor. Hep aynı hiç şaşmaz. Demek ki ben sevgilinden daha çok sykiyorum.
O içine girmeden belli olmaz inanma pek öyle şeylere.
Nasıl yani, p*rno izlemek, seni hayal ederek boşalmasından dahami etkiliymis
Yok ya bence ilgisi yok benim sekste uzun sürüyor çok mastürbasyon yapıyordum korkuyordum mesela
2-3 dk ve mastürbasyon ile? Koşarak uzaklaş saniyesin de gider o 😂
p*rno izleyince boşalmaya odaklanıyormuş normal fotolarla hayal edince 10dkyı geçiyormuş
mastürbasyon ile 10 dk da bile jısa p*rn ile 2-3 sk çok çok kısa. İlişki de verimli olabiliceğini sanmıyorum
Tavsiyen ne peki ayrıl demede
Geciktirici kullansın. Onda da hissizlik oluyor haz kaybolur bir tık ama en azından sen xevk alırsın
Biz hiç ilişki yaşamadık 19 yaşındayız düzenli ilişkiye girsek düzelir mi belkide erken boşalmaz
Deneyin o zaman daha iyi tanırsınız birbirinizi
Kendi korkuyor erken boşalmaktan
2-3 dakika çok az erken bosalma var kesin
p*rno izlerken 2-3 dk normal değil mi ne yapmalı peki
Çok az süre en erken 10-15 dakika sonra bosalmali, cinsellikte içine sıcacık yere giriyor oranın ısısı daha sokar sokmaz bosalmasini sağlar bilemedin 1 dakikada patlatır oda bir kadının içinde en az 8-10 dakika kalmayı gerektirdiğini göre biraz sıkıntı olabilir inşallah biz yanılanım
Normal mastürle süresi artıyor jel ve hayal gücüyle 10-11dkda boşalıyor p*rno izlerken boşalmaya odaklanıyormuş hızlıca
İnşallah biz yeniliriz sorun olmaz
Yanılırım mahcup olurum sorun değil siz mutlu olun
Peki erken boşalırsa ne yapmalıyız
Uzun uzun sevişip seni yükseltmeli, senin bosalman yakınlarına girip sende oda aynı anda bosalarak sarılıp içinde kalması iyi olur. ya da geciktirici krem ya da ilgili doktordan cinsel terapi alabilir sorunun çözüm yolu bulunur
Teşekkür ederim
Rica ederim
Tam tersi olması gerekmiyor muydu
Çünkü bir şey görmüyor görse ne olur
Belki fotodan çok etkilenmiyor
Çok yaparsa erken gelir
senden fotograf alma bahanesinde :D
Senden daha az etkileniyor
kuru mastürbasyon yapilmaz awk ne sacmaliyonuz.
O yapıyormuş ama jelle yapıyor artık bunun zararı varmıydı
seninki bos yapiyor.. asil nr kadsr iyi kayarsa o kadar cabuk bosalir.
1 saat yapiyordum
erken
Garip
Bence de garip
Bakirse kisa sürebilir
Erken boşalması var
Nolcak peki
Evlenince çözersiniz şu an duzenli cinsellik olmadan zor