Çoğu şeyi begenip, dış görünüşü içime sinmiyorsa devam etmeli, etmemeli mi sizce? Evlenilmeli mi bu şekilde?

Taliplerle görüşüyorum. Bazisi hic olmuyor zaten. Bazilariyla uyusur gibi oluyoruz. Kafa yapimiz, bazi konularda anlayışımız, beklentimiz falan daha olumlu oluyor. Ya orada da dis gorunus olarak beğenemiyorum, bana hitap etmiyor, gozume hos gelmiyor haliylr gonlume hos gelmiyor.

Bir yanım diyor ki adam iyiyse, karakteri falan duzgunse tipi onemli degil. Ama bu da olmuyor. Yani tip olarakta begenmem onemli gibi geliyor. Adamla surekli dip dibe olacagim, gorecegim onu. Ozellikle yatak olayında zaten tamamen goruntu, dis gorunus, eylem oluyor. Yatakta adamin karakteri vs devrede olmayacak sonucta. Ve evlilikte de yatak olayi onemli.

Bazen kadinlarin isteksiz olmasinin baska bir sebebi de evlendigi erkegi fiziksel olarakta begenmedigi, cekici bulmadigi icin otomatikmen arzulamiyorlar diye dusunuyorum.

Bazilari iyi hos karakteri fena degilmis gibi duruyor ama dışını beğenemiyorum. Kriterlere uymuyor, kendi icimde dusunuyorum bu adam bana fiziksel olarak cekici geliyor mu/gelir mi, arzular mıyım, bu kisiye yükselir miyim, benim icin cekici biri mi diye bunu da tartip dusunuyorum.

Yani komple bakiyorum evlenecegim kisiye. Hem huyuna suyuna, karakterine hemde dis gorunusune, cekiciligine falan. Mesela disarda baska, bazi erkekler tanimasam da çekici, karizmatik geliyor. Arzu duydugumu hissedebiliyorum nadir de olsa.

Ama tanisip, evlilik icin gorustugum kisilerde olmuyor. Bugune kadar meslegi, maasi, belki karakteri de iyi erkekleri bu yuzden eledigimde oldu. Elimde hicbir sey yok yani. Artik bu konuya takilmasam mi diyorum ama bu sefer kendimi, kadınlığımı hice saymis gibi hissediyorum. Ne yapacagim bilmiyorum.

Dis gorunusunu de begendigim, cekici gelen biri olmadi bugune kadar. Sizce aramaya devam mi edeyim yoksa bu konuyu es gecip gorustugum kişilerden birine okey mi vereyim bilmiyorum. Artik aracı teyze falan da neyi begenmiyorsun kızım falan dedi bir kere.

Çoğu şeyi begenip, dış görünüşü içime sinmiyorsa devam etmeli, etmemeli mi sizce? Evlenilmeli mi bu şekilde?