Sürekli sosyal medyada güzel kızların fotoğraflarına "kesin pembedir " yazıyorlar. Hatta bir kıza hakaret edecekleri zaman " kesin karadır " diyorlar. Hatta doğu kızlarına küfür edecekleri zaman "kara" diye bahsediyorlar. Cidden sosyal medyadaki bu konuşmalar yüzünden artık vajinamin rengi gözüme batmaya başladı 😭 memnun değilim. Benim ki kara değil ama koyu kahverengi. Pembelesmesini istemiyorum zaten pembe vajina diye bir şey yoktur. Ben vajinamin normal ten rengim gibi olmasını istiyorum. Nasıl yapacağım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O bölge aşırı nemli kalırsa kararma olur o yüzden kilolar pamuklu nem çekici olmalı naylon cinsi nemi etmeyen kilolardan kacin evde kilot bile giyme. renk konusunda o kadarda takilma seftalin sulu ve darsa sorun olmaz birde zencileri düşün onlar ne yapsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)1 yılbu kara-pembe trendinin arkasında, güzellik sektörü madrabazlarının, yobazların ve akli dengesi bozuk takıntılı tiplerin bulunduğunu detaylı bir şekilde en az yüz defa izah ettik. hala aynı sorularla sıkılmadan yorulmadan geliyorsunuz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
25Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılGercekten bazen sosyal medyadan uzak durmak lazim. Asko ozel bolgeler zaten kararin cok normal dogal bir durum ki bu zamanla olabiliyor ve ozel bolgenin rengi normal ten rengine gore daha koyu olur - o pembe olmasi ayni renk olmasi onlar cocuklukta falan olan seyler ya da nerenin insani oldugumuza gore degisir bizde de normali bu sekilde yani. Ben bile takmiyorum bu kadar ve eminim seninkinden daha kotu durumdadir kim bilir.
50 Yorumla
1 yılmaalesef üzülerek söyleyeceğim var öyle bir muhabbet sosyal medyada illere göre haritasını çıkartmışlar bile
ama dünaynın sonu değil tabiki beyazlatma yöntemleri var
12 Yorumla
Soran1 yılEvet cidden çok kalp kırıcı yani baya kalbim kırılıyor. O haritayı ben de gördüm
- 1 yıl
evdede yapabilirsin beyazlatma yöntemleri var
1 yılPembe diye bir şey vardır.. Örnk misal güzel olan tüm karılar. aman napcan erkekler için mi güzel olcak orası ayrıca dar ve hava almayan şeyler giyme alt bölge için benden tavsiye ilk çamaşırları da 2 günde bir değiş
32 Yorumla
Soran1 yılNewer güzel kızların ki pembe mi oluyor ne alaka be
- 1 yıl
öncelikle güzel olan tüm karılar" derken hepimizi kast ettim 🥰 2. olarak Vajina çevresindeki derinin rengi, çok açık pembeden çok koyu kahverengiye ve mor renge kadar herhangi bir renkte olabilir. Bu rengin her vücutta farklı olması normaldir. Bununla birlikte, kararmaya kaşıntı gibi farklı semptomların eşlik etmesi durumunda altta yatan bir hastalıktan şüphelenilebilir.
Hem Özellikle ergenlik dönemiyle salınımı artış gösteren östrojen hormonu, vajina kararmasına neden oluyor. Hamilelik, doğum sayısı, gebelik tedavileri, doğum kontrol hapı ve yanlış iç çamaşırı kullanımı gibi faktörler de vajinanın koyu renk almasını sağlıyor.
Bir yorumunda da jilet gördüm o da yanliş sana eczanelerde satılam tüy dökücü krem öneririm en kısa sürede lazer epilasyon şart
Gizli Üye(25-29)1 yılLazer var o rengi açıyor bide beyazlatıcı ürünler var bildiğim başka da yok heralde nemli tutma mümkünse gece iç çamaşırını çıkar uyu kararmayı engeller o da
02 Yorumla
Soran1 yılLazere de gittim
Cevap sahibi1 yılDudaklıysa zaten oralaların kararması kolay oluyor yapçak bişey yok
1 yılPembe vajina yok mu sen nerede yaşıyorsun Afrika da mı
016 Yorumla- 1 yıl
Allık:D
- 1 yıl
Sana göstersem gerçekten bir birinden güzelleri var
Soran1 yılPembe vajina diye bir şey yok o malum filmlerde gördüğünüz her şeye inanmayın 😂😂 kararmamış normal ten renginde vajina vardır o kadar
- 1 yıl
Sen öyle sanmaya devam et o zaman 😂😂
- 1 yıl
Bana anlık nude atanlarda da gördüm
Soran1 yılAllık sürüyorlar anlamıyor musun 😂 shop filtre allık her şey mümkün
- 1 yıl
Öyle olsa oksarken o kadar sulanıyor muhakkak çıkardı
Soran1 yılSihirli allık diye bir şey var. Banyoda bile geçmiyor 😂 ne kadar masumsunuz 2 dakikada kandırıyorlar sizi
- 1 yıl
Sende sür o zaman o kadar biliyorsan niye ağlıyorsun ki
Soran1 yılYa ben neden yapay bir renk elde edeyim ki? Ayrıca ben pembe değil normal renkte olmasını istiyorum
- 1 yıl
Sanki biraz koyu olsa erkek ben buna girmem mi diyecek öpüp başına koyacak her türlü ddjjdjd boşuna dert ediyorsun sen
Soran1 yıl😂 ya kahkaha attım
Olsun sadece erkekler için değil kendim de hiç sevmiyorum bu görüntüyü ya- 1 yıl
Ayrıca seninkinin rengi de koyu değildir kesin sen kuruntu yapıyorsun kendine hatta gostersene bi diyecem de küfür edersin kesin
Soran1 yılKrizi fırsata çevirmek diye buna denir 😁
- 1 yıl
Ya bende belki 600 tane bir birinden güzel video arşiv var senin bir fotona mi yeltencem ayrıca yüzünü bile görmedim bir beklentim yok ki
Soran1 yılYok sevmiyorum atmayi
- Cinsel Yaşam konusunda 555 cevap paylaştı.
1 yılpembe var inan. ama rengine takma. o dediğin olmaz. böyle çok güzel inan
08 Yorumla
Soran1 yılPembe diye bir şey yok varsa da çok sağlam kandırmış seni allık sürmüştür 😂
- 1 yıl
:) bence sen daha bir halt blmiyorsun. var işte le havle :D
Soran1 yılYok anliktir o. Pembe yanak da yok mesela ama soğukta ya da aşırı sıcakta utanınca vs pembe oluyor ya vajina da aynı anliktir
- 1 yıl
hayır yahu var. ten bembeyaz olunca oda pespembe oluyor. gözüme mi inanayım sana mı :D
Soran1 yılBu arada ben de beyaz tenliyim hatta bem beyazım öyle soylim. Hem vücudum hem yüzüm beyaz. Dediginle alakası yok. Neresi pembe oluyor biliyor musun? O da deliğin etrafı ama iç dudak diş dudak falan oralar çok rahat kararıyor
- 1 yıl
valla 30 yaşında pespembeydi. dahada tartışamam seninle :) gerçek elle tutulan bir şey söylüyorum. herkeste böyle olacak diye bişi yok. sonuçta pembe var :D
Soran1 yılMal mısınız ya laftan anlamıyor
- 1 yıl
kim anlamıyor.
1 yılKorkma. herkeste var önemli olan çoğaltma senin elinde
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİç dudaklar mı kahve dış dudaklar mı
Jiletle mi alıyorsun yoksa ağdayla mı
İç çamaşırına özen gösteriyor musun00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHer yazılana inanma, birebir gördüklerin haricinde yalan oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıltakma kafana ergen onlar
60 YorumlaYapacak bir şey yok
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı.
1 yılSaçma sapan şeylere takılmayın ya.
02 Yorumla
Soran1 yılHep sizin yüzünüzden siz takiliyorsunuz
- 1 yıl
Biraz zeki olsanız böyle şeylerin boş iş olduğunu anlarsınız.
Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı. İyi de normal ten renginle ne kdar fark var
02 Yorumla
Soran1 yılBaya fark var cidden çok koyu
Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı. Kahve olsa nolcaak pembe olsa ne olcak?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılne kadar karardi kiz gorebiliyoz mu ksdjf🙈
02 Yorumla
Soran1 yılŞerefsiz
Cevap sahibi1 yılpuhahjdsf
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılAğda yapıyor musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHangi renk olsun istersin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvli. misin? İlişkiye girdikçe karariyormus
00 YorumlaDerde bak awk
12 Yorumla
Soran1 yılEvet dert ediyorum
jilet kullanma
13 Yorumla
Soran1 yılYa oranın kılları dogal olarak çok kalın oluyor tüm kizlarda böyledir nerdeyse sizin sakaliniz gibi 😂 agdayla alınca canım çıkıyor tahriş oluyor hatta cildim yaniyor. Jilet dışında başka bir şeyle almam mümkün değil
Soran1 yılNasıl bir urun
Limon sık
10 YorumlaKarardimi cokmuu
10 Yorumla
1 yılTakma böyle şeyleri
10 Yorumla
1 yılresim atarmısınız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Doğru
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Boş ve saçma şeyler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. elleme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHava almasını sağla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılherkezın ole takılma
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım