Eşimle 1 hafta önce tartıştık. Evi terketti. 1 hafta boyunca kapısının önünde yattım. Zar zor ikna ettim barışmaya. Barıştığım gün çok ısrar ettim, çok özlediğim için öpmek istedim. Biraz nazlandı ama sonunda öpüştük. Öperken biraz da istekliydi, özlemişti yani beni. Barışalı 3 gün olmuştu. Dün sevişmek istedim. O da istemedi. Bir süre böyle bir şey yaşamak istemiyorum dedi. Ben ona karşı çok istekliyim ama o bana karşı değil. Evliliğimizin ilk zamanları daha istekliydi haftada 3 kez sevişirdik. Şimdi en son 1 ay önce seviştiğimizi hatırlıyorum. Çocuğumuz da yok henüz yaşımız genç diye.. Ne yapacağım bilmiyorum. Gözüm eşimden başkasını görmüyor, çok seviyorum, çok fazla istiyorum onu. Niye bana böyle yapıyor
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Cezanı çekiyorsun sanırım ama o da yanıyordur yine de vermiyor
Nasıl düzeltebilirim? Yıllık iznimde güzel bir yere götürüp arayı düzeltmeyi düşünüyorum. Haftaya iznim başlıyor. Ama bu sevişme sürekliliğinin düşmesini nasıl halledebilirim onu bilmiyorum
Barışırsan yime sevişme sıklığı düşük kalacak diye mi endişelisin? Onu bir dağ tatiline götürebilirsin. Tabi soğuk seviyorsa. Yoksa sıcak bir ülkeye götürmen daha zevkli olur tabi giyimi konusunda kıskanç değilsen.
Sevişme sıklığından endişeliyim. Sıcak bir ülkeye gitmeyiz muhtemelen o pek sevmiyor. Genel olarak müzelerden tarihi yerlerden hoşlanıyor bir de fotoğraf çekmeyi çok seviyor
Aha fotoğraf işi benim favorimdir. En çekici pozları verdirebilirim ve bu kadınların çok hoşuna gidiyor. Bu konuda sen de seviyorsan zaten onun en güzel fotolarını çekerek bile etkili olabilirsin. Müzeleri seven bir kadın pek rastlamadım, parasal durumuna bağlı müzelerin olduğu tarz bir yere de götürebilirsin ama cinsellik için de mutlaka onu yükseltecek yerler olmalı. Yani gündüz müze ve gece de gece klüpleri olan bir yer. Ve onu şımart oralarda.
Şımartmak derken sürekli romantizm mi yapayım yoksa ona karşı daha da mı çapkın davranmalıyım
Bir de bu çekici poz nasıl oluyor abi bi aydınlatabilirsen
Orantıyı tutturmalısın. Romantizm evet elbette ama çapkınlık düşğncesi de kışkırtır kadınları yani onu cinsel olarak mışkırtabilirisn çapkınlık düşğncesiyle ve sana inat daha cüretkar giyinebilir o tatilde ve muhtemelen bunu yaparsa libidosu daha da artacaktır etraftan bakışlarla ve eğer olur da başkasıyla flörtleşmezse tatil boyunca senindir.
Gelsene anlatayım
Deneyeceğim
Benim gibiyse uzatır durur sinirim zor geçer benim de
Benim eşim çok inatçı, burnundan kıl aldırmıyor. Bu soğukta cidden kapısının önünde yattım günlerce zar zor ikna oldu
Bende öyleyim onun içinde siniri geçmeden ne yapsan boş o yüzden bekle
Boynuzlanmak istiyor bi hediye bari
Karımı iyi tanıyorum 5 yıl sevgili olduk 3 yıldır evliyiz. Canından bezdirdiğim de oldu ama beni bir gün aldatmadı
Ne diye kadını canından bezdiriyorsun o zaman hıyar adam gibi gönlünü yapsana
Beni dinle bi hediye al şık kolye falan altın bi yemeğe çıkar dümdüz azmış gibi üstüne atlama
Sevgiliyken toyluğun vermiş olduğu şeylerdi.. bu seferki kavgamız başka
Ben eşimin üstüne öyle atlamıyorum. 6 ay önceye kadar hep o beni kapıda karşılar niyetini belli eder öyle başlardık bir şeylere. Ben onu istediğimde o benim bakışımdan anlardı. Şimdi niyetimi her şekilde belli ettim ama yanımda uyuyor..
Kalbini kırmışsın işte anlayamayacak bir şey yok sebep neyse evi terketmek falan olay büyük demek ki
Çok kıskandım öfkeme hakim olamadım. Ona bağırdım, sonra sonunu düşünmeden biraz ağır konuştum küfür etmedim, tehdit ettim o da şöyle bir tehditti eğer biri ona sulanırsa ben kendimi tutamam. Sulanana çok fena ağız burun dalarım bunu biliyor, yapmışlığım var. Eğer bir daha böyle bir şey olursa olacak olandan sorumlu değilim dedim. O ona karşı şiddet olarak algıladı ama ben ASLA eşime öyle bir şey yapmayı hayal bile edemem. Sevişirken bile vurmam ona. O kadar karaktersiz değilim. Neyse işte ben karşıdaki adamı öld*resiye dövmekten bahsetmiştim o da yanlış anladı. Annesine götürdüm yoksa gece vakti yağmur yağarken üşüyecekti.. öyle yani
Kaybetme korkunu çok belli ediyorsun biraz sakinleş korkmuş kadın yüksek kıskançlığından sıcak samimi davran ona güvendiğini söyle
Ben ona hep evi gibi davranıyorum, gerçekten hayattan bıktığında, dinlenmek istediğinde gelip huzur bulduğu yer benim yanım oluyor. Sadece kıskanınca deli bir şey oluyorum
Aslında bunların üstüne güzel sevişilir ama acemisiniz sanırım neyse 😀
Eşim istekli değil işte yoksa uçurcam onu. Sevişmeyi bilmeyen bi adamda değilim. Yarım saat oral yapıyorum. Her defasında "harika, devam et, çok zevk alıyorum" diye inleyerek boşalıyor. Neyin nazını yapıyor anlamıyorum
Fazla naz da aşık usandırır bilemiyorum fikrim var aslında ama feminist damarlarıma aykırı söyleyesim yok muhtemelen pahalı hediyeye çözülür sizin iş
Doğum gününde guess ayakkabı aldım ona 10 bin falandı. Bu hediye kaç bin olmalı onu tatmin etmek için
Altın kolye yüzük birşeyler
Naptın halvet oldun mu soruyu beğenmiş biri ordan aklıma geldin 😀
Başkası beceriyor olmasın
Öyle bir şey yapmaz. 5 yıllık sevgilim ve 3 yıllık karım
Bilinmez
Benim gibiysen emin ol bilirsin..
Yol yakın iken bosan