Cinsel Yaşam Çevremdeki tüm erkekler benden cinsellik bekliyor sevgili olmak isteyen yok neden böyle? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Güncellemeler1 yıl Açık giyinen biri değilim sözlerim ya da bakışlarım da tuhaf değil Çevremdeki tüm erkekler benden cinsellik bekliyor sevgili olmak isteyen yok neden böyle? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
fenrirt Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Ya çok seksi bir fizigin varYa cok guzelsinYa da biri adini cikardi herkes verici sanip ondan sana yanasio 0 0 Yorumla
gokhanbaspinar Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Sapikmisin mk sen kendini öyle gösterirsen beklerler tabi 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Öyle göstermiyorum Yorumla gokhanbaspinar 1 yıl Göstermiyorsun niye sana öyle yaklasiyorlar Yorumla gokhanbaspinar 1 yıl Ben niye bir kıza mesela cinsellikle yaklasmiyorum bu sayginaile eğitimi olmuyormu senin takildigin o. carinda sorun var o zaman Yorumla gokhanbaspinar 1 yıl Eğitimsiz adamlarla konuşursan böyle olur git efendi namuslu adamla konus Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. sevgili olup trip yiyeceğime takılırım en azından gidecek bir kız olur en fazla 0 0 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Ya çevrende ya da sende sorun var. ikisinden birini fark edip değiştir. 0 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sevsiz cinsellik olmaz sevgili cinselliktw harika olur 0 0 Yorumla
Yunusemre1143 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 372 cevap paylaştı. Açık seçil kıyafetler giyiyor olabilirsin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl O kadar açık giyinen biri değilim yazın sıfır kol bile nadir giyerim Yorumla Yunusemre1143 1 yıl Sana abazalar denk gelmiş o zaman çoğu öyle zaten Yorumla
Psikoavukatt Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Çok ama çok seksiyim. Yakar geçerim diyorsun :) 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne alakası var Yorumla Psikoavukatt 1 yıl Akılları hemen oraya gidiyor demek ki Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sevgili olup cinsellik istese olur 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet onlara yüz verme 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Valla benim de öyle yani erkekle kakası yok bunun 0 0 Yorumla
pRoteinLover Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Sevgililik evlilik yük o yüzden ama cinsellik zevk 0 0 Yorumla
Senicilginseyseni Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Evlenmenin mantıklı bir yönü kalmadı çünkü 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl konuskan bırı mısın? 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl burcun ne Yorumla Soran 1 yıl Aslan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl pekı ne dersın senle uzunca konusalımmı? Yorumla Soran 1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şu an burada mısın Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Öyle bir vibe veriyorsundur 0 0 Yorumla
orhii59 Takip Et Bilge Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı. çevrende de değiliz ki bilelim şimdi 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Vitrin mevzusu 0 0 Yorumla
sedatkaraa Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Bizden de kızlar aynı şekil. Seven yok bu ülkede 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Neden acaba... 0 0 Yorumla
Mücahityanılmaz18 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl Aklını kullan 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl Yorumla Mücahityanılmaz18 1 yıl Uzak durun haramdan nasinini bekle Yorumla Mücahityanılmaz18 1 yıl Defol kardeşim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Ya çok seksi bir fizigin var
Ya cok guzelsin
Ya da biri adini cikardi herkes verici sanip ondan sana yanasio
Sapikmisin mk sen kendini öyle gösterirsen beklerler tabi
Öyle göstermiyorum
Göstermiyorsun niye sana öyle yaklasiyorlar
Ben niye bir kıza mesela cinsellikle yaklasmiyorum bu sayginaile eğitimi olmuyormu senin takildigin o. carinda sorun var o zaman
Eğitimsiz adamlarla konuşursan böyle olur git efendi namuslu adamla konus
sevgili olup trip yiyeceğime takılırım en azından gidecek bir kız olur en fazla
Ya çevrende ya da sende sorun var. ikisinden birini fark edip değiştir.
Sevsiz cinsellik olmaz sevgili cinselliktw harika olur
Açık seçil kıyafetler giyiyor olabilirsin
O kadar açık giyinen biri değilim yazın sıfır kol bile nadir giyerim
Sana abazalar denk gelmiş o zaman çoğu öyle zaten
Çok ama çok seksiyim. Yakar geçerim diyorsun :)
Ne alakası var
Akılları hemen oraya gidiyor demek ki
Erkeklerin amacı cinsellik zaten
Sevgili olup cinsellik istese olur
Evet onlara yüz verme
Valla benim de öyle yani erkekle kakası yok bunun
O kadar mı ateşli senin ki
Sevgililik evlilik yük o yüzden ama cinsellik zevk
Fiziğin iyidir kral ondandır
Evlenmenin mantıklı bir yönü kalmadı çünkü
konuskan bırı mısın?
Evet
burcun ne
Aslan
pekı ne dersın senle uzunca konusalımmı?
Olur
Şu an burada mısın
Öyle bir vibe veriyorsundur
Çok mu güzelsin gerçekten
çevrende de değiliz ki bilelim şimdi
Vitrin mevzusu
Bu zaman böyle
Bizden de kızlar aynı şekil. Seven yok bu ülkede
Duzen boyle artik
Neden acaba...
İmkan orada
Aklını kullan