2 senelik evliyiz eşim hep içine girdiği gibi boşalır sevişmez seks ister hergün gibi istemesi var iki defa yapar sabah tekrar yapar yapar da yapar ama hemen boşalması saçma tedavi ol diyoruk sorunum yok ted geciktirici kullan diyorum red yiyorum ikincide bari süre si uzaması lazım yok napıcam bilmiyorum artık bu durumu hep ister ama sıkıcı oldu bu iş?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılErgenlikte aşırı mastürbasyon yapmanın bedelini kadınını tatmın edemeyerek ödeyecekler
Sana da geçmiş olsun
Çocuk yoksa boşanmayı düşün yoksa böyle bir ömür eksik yaşayamazsin
Vebu eksikliği istemsizce de olsa dışarıda aramaya başlarsın bir süre sonra08 Yorumla
Soran1 yılÇocugum var 4 aylık vermedim düzelit belki diye bu sefer canlı yayın sitesi yakaladım telefonunda daha kötü oldu nerden tutsam elimde kaldı napıcam bilmiyorum böyle
- 1 yıl
Zaten bu tip erkekler kendini bir b. o. k sanıyor. Kendi karısını doyuramaz ama dışarıda kendilerini aslan sanıyor
Parası ile kadınlar buna iltifat ediyor bu da kendini kusursuz görüyor
Yazık olmuş şans verip çocuk Yapmanız bile hata olmus
O yüzden düzelmez buna hiç şüphen olmasın
Soran1 yılCok haklısın bilsem yakmazdım başımı belki düzelir diye vermemiştim oysaki ama düzeleceği yok
Soran1 yılDaha beter olur düzelmez
- 1 yıl
Kimse düzelmez arkadaşım sadece menfaati kadar rol yapar
O yüzden olan oldu şimdi bunları düşünmek yorumlamak sonucu değiştirmez
Bundan sonrasına bakmak gerek.
Ya siyah ya beyaz gri hayat devam etmez
Soran1 yılBen düzelir diye yapmadım o daha kötüye çevirdi bende de nefrete çevirdi yaptıgını inkar geldi beni sucladı kimbilir neyin vardır diye üste cıkmak için çabaladı kabul etmedi sucunu gören göz kılavuz istemez gördüm sonucta ne dese boş karşısında cocuk var sanki dahada soğuttu kendinden birde ilgi bekliyor benden
Soran1 yılBen artık nasıl davranacağımı bile bilemiyorum
- 1 yıl
Suçluluk psikolojisi ile size suçluluk hissi yaşatmak istiyor
Sizde ona onun davrandığı gibi davranın
Manuple olmayın. Kendinizde kusur aramayin
Ve onu red edin. Sadece seks olarak değil. Mesela kıyafetini yıkamayın. Makine orada kendin yıka diyeceksin
Kendine kadar yemek yap. Telefonla kimle ilgileniyorsan git onlar yapsın diyeceksin
Yani ya bu kendini toplayıp evliliğe dönecek ya da bitecek
Ya siyah ya beyaz
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
26Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılboşanabilirsiniz o zaman
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet erken bosalma sorunu bari sana uzun uzun oral yapıp bosalmaya yakın sokup birlikte bosalsaniz onuda yapmıyor heralde
01 Yorumla
Soran1 yılYapmıyor
Gizli Üye(30-35)1 yılBuyuk bir odun kusura bakma yani kim bilir öpüşmuyordur sevismiyordur oral yapmaz on sevişmeyi bilmez pozisyon degistirmez kendini düşünür yat sulandirmadan gir çık 2 dk bosal arkanı dön yattir
05 Yorumla
Soran1 yılKonuştum çözmedi vermedim vermeyince kötü oldum düzelsin diye vermedim ihtimal belki olur dedim canlı yayın sitelerine linki gördüm daha kötü oldu nerden tutsam olmuyor
Soran1 yılDediğin gibi sevişme yok bir şey yok istemeyi biliyor girmeyi sadece
Cevap sahibi1 yılVermeyince uzere cikar yag gibi kötü olursun sucu sana yukler senin yuzunden verseydin izlemezdim der boş ver kotu olma sen üzerine düşeni yapıyorsun bak dediğim gibiymiş daha seni doyuma ulastiramiyor önceliği sen olmalısın oyle anlatttigin gibiyse girmesi bile tat vermez girerken bile duygusuz giriyordur
Soran1 yılYakaladım ama beni suclamadı sadece suçunu kabul etmedi ben yapmadım öyle şey yaparmıyım hiç dedi ama ben gördüm tabi gören göz kılavuz istemez vermiyor zaten hiç zevk almıyorum kendisinden ki zaten nasıl bu hale geldiği için msdıl davranıcam ona bilemiyorum iyi davranmakta istemiyorum davranmayıncada değişiyor napıcam bilmiyorum ama iyi davranmak hiç içimden gelmiyor
Cevap sahibi1 yılBiraz daha detaylı ve bastan anlatabilirsen nasil davranabilirsin belki bir cikar yolu bulabiliriz istersen tabi bu burdan da olmaz çünkü herkes görüyor okuyor şikayet ediyorlar soru ya da hesap kaldırılabilir istersen dinlemek çözüm üretmek isterim elimden geldiğince aklin yettiğince tecrubelerime dayanarak
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ya kendine bir partner bulacaksın sana kadınlığını yaşatıp orgazmın zevkini yaşatacak... ya da bosanacaksin
00 Yorumla
1 yılPsikolojik bir durum, herifin bencil olması işini daha da kötü yapıyor
016 Yorumla
Soran1 yılKonuştum çözmedi vermedim vermeyince kötü oldum düzelsin diye vermedim ihtimal belki olur dedim canlı yayın sitelerine linki gördüm daha kötü oldu nerden tutsam olmuyor
- 1 yıl
p*rno filan mı izliyor
Soran1 yılHayır canlı yayın acıp gösteren kadınlar mıs tanısma sitesi gibi
Soran1 yılÖyle zaten de
Soran1 yılSoğudum daha cok birde ilgi bekleyip yaptıgı hatayı kabul etmedi
- 1 yıl
Anladım, aynı sayılır bu çok etki ediyor maalesef
Soran1 yılP. Rno olsa yine iyi yani kadınlar canlı yayınlar öyle
- 1 yıl
Anladım, bunları yaptığı için daha da kötü oluyor maalesef sen karşılık olarak başka şeyler yapıyor musun? Başkası ile görüşmek falan yoksa onu ikna etmeye mi çalışıyorsun
Soran1 yılYapsam çözüm aramam ama o çözümde aramıyor vermeyince de böyle birine dönüşüyor bende bilirim yapmasını o benim yapacağımdan korkup kendini düzeltmesi lazım ama yok ben gerçekten nasıl davranıcam böyle birine bilmiyorum iyi de davransan kötü kötü de davrasan kötü
- 1 yıl
Anladım çok üzgünüm bunun için, ikinci posta falan da mı denemiyorsunuz? Bence hödüğün biri ile evlisin
Soran1 yıl2. de yapıyor ama aynı süre hiç uzamıyor anlamıyorum hem erken boşalır hem vermeyince hovarda düşün müyor hiç karımda yaparmı ben yapıyorum yanlıs şeyleri ama ben onu doyuramıyorum diye o kadar güveniyor bana sen düşün onunla nasıl davranıcam gözünü nasıl korkutucsm bilmiyorum gerçekten çaresiz kaldım
- 1 yıl
Sen kendi kendini tatmin et, görmesini sağla bir süre, p*rno falan izle belki kendini yetersiz hissettikçe seni dinlemeye başlar, eğer o çözüme yanaşmazsa yapacak bir şey yok
Soran1 yılOnuda gördü inan o canlı yayın sitesini görmeden önce onude hamileyken denedim oda tutmadı iyi davranmak istemiyorum adama ama kötü de davranınca daha kötü oluyor bilmiyorum cok çıkmazdayım
- 1 yıl
Bence kendi çözümünü düşünmelisin, seni hiç düşünmeyen birisine hayatın boyunca katlanmak akıllıca değil
Soran1 yılÖyle zaten durumu düzelteceğine daha berbat ediyor o vermeyince beni suclu buluyor kendi sucluyken böyle yaşam cok zorn
- 1 yıl
Çok üzgünüm, elimden bir şey gelse keşke ama hıyar çözüme yanaşmıyorsa yapılacak çok bir şey yok.
Sana üzüldüm bir ayıyla evlisin. Ben kadınımi saatlerce yalarım orgazm olmadan ben bosalmam
03 Yorumla
Soran1 yılAyıyla evli olduğum yetmiyor gibi adama bilerek düzelir belki diye ilişkiyi red ettim bir kaç gün adam gidip canlı yayın sitelerine linki gördüm 4 aylık bebeğim var ben düzelir umuduyla böyle davranırken o başka yollara sapmaya kalkmış hem çözüm bulmaz erken boşalmaya hem haklı gibi o yönelir başka yollara benim yapmam gerekeni o yapmaya kalkmış ben sabredip düzelme sini bekler ken
1 yılVerme sınırı koy ve yüzüne açıkca söyle beceremediğini zevk alamadığını
04 Yorumla
Soran1 yılSöyledim bu sefer canlı yayın sohperlerine kayıt olmus link felan yakaladım
Soran1 yılVermeyince daha kötü oluyor
Soran1 yılHer türlü dipte
- 1 yıl
Birde sen üye ol bak bakim nasıl toparlıyor çıldırıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
1 yılBaşkasını bulma zamanı geldi diyorsun. Dalga geçmiyorum. Gerçekten işin zor ve ya evliliği bitireceksin ya işine bakacaksın
00 Yorumla Kendini dusunen bencil adam. Sen tat alamadiktan sonra bi anlami olmaz ki.
06 Yorumla
Soran1 yılYa bilerek vermedim bir kaç gün düzelsin diye belki düzelir dedim bir çözüm üretir baktım canlı yayın linklerini gördüm sitelere girmis ben vermedim diye daha beter oldu nerden tutsam elimde kaldı çözümüm yok bilmiyorum görünce daha cok nefret ettim ben düzelit belki diye düşünürken o başka yönlere sapmaya kalkmış
Soran1 yılKonustum çeşmemi bu p. Rno filmimi sandın dedi zevk almıyorum düzelt demem bile fayda etmedi
Soran1 yılHem böyle bir sdam hemde ben vermeyince bir nevi aldatma sayılır yani yaptıgı canlı yayın siteleri birde oda var
Soran1 yılHem böyle ben yapacagıma o yapıyor ben nasıl davranıcam bilemiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılÖnsevişme en az yarım saat olmalı. Erken boşalma içinde tedavi olması gerekiyor. Cinsel terapi almanız gerekli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılDurumun gerçekten çok zor
020 Yorumla
- 1 yıl
Bu tür kişiler asla kabul etmez kusuru sorsan sabah akşam yapıyorum cinsel gücüm fazlasıyla var der ama cinselliği hiç bilmiyorlar sokup çıkartıp boşalınca ilişki oldu sanıyorlar kadının ne hissettiğini asla umursamazlar
Soran1 yılSanıyorlar gerçekten peki ben napıcam canlı yayın sitesi de olsa bir nevi aldatıldım bebeğim var ve sabrediyorum ama nasıl davranıcam ben bu adama benle yine ilişki istiyor yaşıyorum ama ben ona iyi davranmak istemiyorum iyi davranmasam daha kötü oluyor ben işi çözemiyorum bilmiyorum cıkmazdayım
- 1 yıl
Değiştirmek neredeyse imkansız gibi bir şey
Ama ilişkide kontrolü biraz ele alabilirsin ön sevişme öpüşme gibi olayları biraz daha uzatabilirsin hemen içine girmesini engellersen sevişme uzar sende zevk alırsın
Soran1 yılSevişmiyor ki sevişse oda yok ben böyle seviyorum dedi
- 1 yıl
Yani nasıl soyunup hemen sokuyor mu sulanma olmadan nasıl giriyor ki
Soran1 yılYo sevişme ile hiç işi yok dudaktan bile öpmez uzun öpüşmeyi sevmez oral yapmaz yaptırmaz sadece ilişki hem böyle birisi hem vermeyince suclu benim ben cok cıkmazdayım böyle bir adam vermeyince yönelmeside tuhaf beni doyaramıyor zaten nasıl yöneliyor anlamıyorum inan es c ye gitse para verdiğine değmez
- 1 yıl
Gerçekten çok haklısın yani oral yok sevişme yok sok hemen boşal dön arkanı kadını düşünme sonra yine sen suçlu ol iyi valla ne güzel
Soran1 yılÖyle gerçekten
- 1 yıl
Ne olacak bu durum böyle nereye kadar gidecek
Soran1 yılÜstüne narsist biliyor musun bu tür problemi ayrı birde o dert var kavgayı çok sevip hep beni suclar cimri ayda 10 milyar verir cocuk kıyafeti bezi stresten sütüm kesildi maması üstelik iyi marka içiyor uygun markalar gsz problemi yarattı alışveriş pazarı bana yüklü para ver ya da fazlalaştır parayı diyorum ki durumu iyi kirası yok bana bebeğin 40 ı cıkmadsn işe git çalış dedi baban versin dedi babam veriyor yetmiyor diye sen düşün narsist erken boşalır vermezsen aldatmaya meyilli cimri bebek var sabrediyorum annem boşan diyor babam boşanmamın taraftsrı değil sabrediyorsun çaba gösteriyorsun aile görmemiş bu adam cünkü annesi kardeşi yok tek baba var yetiştirememiş belki birgün düzelir ama gelirsen kapım açık dedi bir süre liğine işten ayrıldım şu an mahkemeyle de ugraşamıyorum cocuğa koşturuyorum bu durumların arasında canlı yayın siteleri bunları herşeyi kanıtlamam lazım mı boşarsam bana iftira atıcagını söyledi
Soran1 yılŞöyle kendimi vurdururum arkadaşa eşim yaptı derim işte aldattı derim en azından mahkemede yapamazsam çevreye seni böyle kötü gösteririm dedi
Soran1 yılBu iftiraların altından nasıl kalkarım ne olur kücük bir yerdeyim
Soran1 yılKendini dövdürüp eşim yaptı dicek ama parmak izi lazımmış yapan kişinin kanıtı gibi bazı şeyleri araştırdım cocuga nafaka ödemem sana para vermem dedi işim var benim babam ın aldıgı daireler var ben korkmam merak etme sen dedim cocugu büyüyünce senden alırım gibi şeyler var her şey le nasıl başs cıkıcam bilmiyorum napıcam
- 1 yıl
Ne biçim adam bu ya gerçekten durumuna çok üzüldüm en azından uzak dur verme aldatırsa aldatsın bakalım başka kadınlar senin gibi davranacak mı atar üstünden nasıl seks yapıyorsun diye
- 1 yıl
Boşan gitsin ya istediğini yapsın sana hiçbir şey yapamaz
Soran1 yılBenim sabrettiğim gibi ona kimse sabretmez ne bu narsistliğinr ne cimriliğine ne seksine kimse sabretmez hiç birşeyini kimse çekmez zaten ben 2 yıldır çekiyorum
- 1 yıl
şu an ayrımısın aynı evde mi yaşıyorsunuz
Soran1 yılAyni evdeyiz annemi aldım bilerek bu kavga sevmesi zaten hal bırakmıyor moral bozuklugu stres yaşatıyor annem bebekte gaz problemli bir bebek onu bahane ettim zaten bir yöndende iyi oldu halim kalmayınca annem idare ediyor beni sağolsun annem boşanmamın taraftarı babamsa değil yuva görmeyen adam ne beklersin belkş düzelir ama birgün gelmek istersen hiç sorma kapım açık dedi
- 1 yıl
Bence gücünü topla ve gerekli şartlar olunca çek git konu sadece cinsellik olarak olmasın
Gizli Üye(25-29)1 yılYani tutku fantezi sevişme istiyosun en doğal hakkin oda buna uygun hareket etmeli
01 Yorumla
1 yılTedavi olmuyorsa da önsevişmeyi uzatın
09 Yorumla
Soran1 yılAdam sevişmiyor diyorum
Soran1 yılSevişmeden giriyor
- 1 yıl
Bu nasıl aç gözlülükmüş mk 😄
Soran1 yılAdama vermedim bir süre düzelsin diye gidip canlı sohpet odalarına linkinr girmis
Soran1 yılNerden baksan yerlerde napıcam bilemiyorum düzelmiyor vermeyince de kötü oluyor
Soran1 yılBenim yapmam gerekenleri o kalkmış
- 1 yıl
Libidosu yüksek insan iyidir de bencili de çekilmezmiş valla
Soran1 yılLibido yüksek ama beceremiyor da nasıl aç gözlü doyumsuz oluyor anlamıyorum
- 1 yıl
Ya erken boşalmanın yan etkisi bu zaten tam tatmin yasamadigi için tekrar tekrar istiyor. Geçmiş olsun ne diyeyim bilemedim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılKusura bakma ama aldatılmayı haketmiş
05 Yorumla
- 1 yıl
Valla dediğimi hak ediyor
Soran1 yılAsıl hak eden o ben düzelir belki diye öyle davranırken kötüye götüren o vermeyince beni suclayıp yanlış işlere giriyor o kendini öyle erken boşalma problemi oldugu için hatalı görmüyor
- 1 yıl
Böyle hata kabul etmiyor genel mutluluk yok cinsellik yok o zaman niye evlendiniz
Soran1 yılSanırım evlenmek için evlenmiş ve bence hayattan korkuyor kardeşi yok annesi yok ailesi yok babası var tek ve ölse kimsesiz kardeşte olmayınca evlenmeye sadece yanında insan aramış diye düşünüyorum
Gizli Üye(18-24)1 yılKabul etme sen de
32 Yorumla
Soran1 yılEtmesemde zorla
Cevap sahibi1 yılHer konuda böyle mi bu yoksa sadece cinsellikte mi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSende seviyorsun şakırım
00 Yorumla
1 yılSenide şansın yok kanka
00 YorumlaYapacak bişey yok 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKabul etme ya da naz yap
013 Yorumla
Soran1 yılKabul etmedim red ettim canlı sohpet siteleri ni gördüm böyle davrandıgım için
Soran1 yılBenim yapacağımı o yapmaya kalkmış vermedim diye
Cevap sahibi1 yılNasıl yani canlı sohbet sitelerinde noluyo ki
Soran1 yılVideolar cıplak heralde izliyorlar
Soran1 yılCanlı yapıyorlar sanırım cıplak olup
Cevap sahibi1 yılOha evli bir de çocuğun var mı
Soran1 yılBazı yerlerini gösteriyorlar
Cevap sahibi1 yılNee ben şok
Soran1 yılVar 4 aylık vermedim düzelsin diye daha kötü oldu verdiğşmdr yoktu yakalamıyordum
Soran1 yılİster inan ister inanma burada cocugum varken uğraşıcak halim yok ben sadece çözüm arıyorum
Soran1 yılBulamıyorum
Cevap sahibi1 yılAnladım 😡😟
Cevap sahibi1 yılSinirli emoji yanlış oldu
1 yılKonuşsan
02 Yorumla
- 1 yıl
işin zor 🙄
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hem kel hem fodul
00 Yorumla
1 yılnasıl doyurabiliyosun kendini öyle biriyle?
00 YorumlaSenin boşalmani beklemeden mi geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen gizlice içir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDoyurmaz seni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGeçmiş olsun
00 Yorumlaaynı yap
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz