Cinsel Yaşam Dar mi geniş mi hangisi daha çok zevk verir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Dar mi geniş mi hangisi daha çok zevk verir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. ikisi de 0 0 Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kargo verirken dar asansör sıkıyor ya ama daha hızlı çıkıyor Gerçi merdiven de kullanıyorum 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Haklısın kardeş Yorumla kafkass31 1 yıl Kardeş miyiz bacım Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Dar olan delirtiyor beni ama benide her dar olan alamıyor maalesef... 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Güzelmiş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Görmeden mi? 😅 Yorumla
Aşkın_Sonu Takip Et Master Yaş: 41 , eic 63% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Yani bunu bilmek için sence sormaya gerek var mı? Geniş bir şey nasıl keyif verdi ki? Basit fizik kanunu, sürtünme arttıkça keyif artar. 1 0 Yorumla
BÜYÜKSEVERMİSİN Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Daracık olacak sulandikca içine kokledikce cakunlar gibi cekecek 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Bencede Yorumla BÜYÜKSEVERMİSİN 1 yıl 🤤🫠😘😋👅🫦 Yorumla
Kmlparistanbul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok dar olunca erken boşalma olur geniş de olsa zevk vermez ortası kanks 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Ama zaten kalın o yüzden önemsiz Ama biraz dolgun kabarık olursa yüzeysel şeyleri yaparken bana zevk veriyor 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Dar ama zaten penis kalınsa herşekilde hisseder 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kesinlikle dar olan sevilir... Birçok kez daraltma operasyonlarını duymuştum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Hepsi de aynı.Ön sevişme önemli, içine girdikten sonra zaten 5 dk ancak zamanın var. 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sence geniş olabilir mi hiç cevap aşkısı 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Darr 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Kesinlikle Yorumla Engin28 1 yıl Bunun sorulması da saçma ki Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Dar tabii ki sordun mu gerçekten 2 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl önden yaparken dar olması arkadan geniş sonuçta kadınında rahat yapması ve zevk alması lazım diimi : ) 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Dari daha büyük zevk verir 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Tabiki dar olan daha zevkli oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Geniş diyen var mı acaba 2 2 Yorumla Mrbrawn 1 yıl Yoktur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Mrbrawn zevkler ve renkler tartışılmaz belki vardır Yorumla
efe09çakıcı Takip Et Bilge Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı. Daracık olanı daha güzel 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Dar tabiki 1 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Dar tabi 1 0 Yorumla
mertbaharıarıyor Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl Modun yüksek galiba 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Cok Yorumla mertbaharıarıyor 1 yıl E çok iyi detaylıca? Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. dar olan elbette 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. dar elbette 1 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Dar olan 0 0 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Daracik 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Dar. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Farketmez benim için 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin nasıl bebeğim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
ikisi de
Kargo verirken dar asansör sıkıyor ya ama daha hızlı çıkıyor
Gerçi merdiven de kullanıyorum
Haklısın kardeş
Kardeş miyiz bacım
Dar olan delirtiyor beni ama benide her dar olan alamıyor maalesef...
Güzelmiş
Görmeden mi? 😅
Yani bunu bilmek için sence sormaya gerek var mı? Geniş bir şey nasıl keyif verdi ki? Basit fizik kanunu, sürtünme arttıkça keyif artar.
Daracık olacak sulandikca içine kokledikce cakunlar gibi cekecek
Bencede
🤤🫠😘😋👅🫦
Çok dar olunca erken boşalma olur geniş de olsa zevk vermez ortası kanks
Ama zaten kalın o yüzden önemsiz
Ama biraz dolgun kabarık olursa yüzeysel şeyleri yaparken bana zevk veriyor
Dar ama zaten penis kalınsa herşekilde hisseder
Kesinlikle dar olan sevilir... Birçok kez daraltma operasyonlarını duymuştum.
Hepsi de aynı.
Ön sevişme önemli, içine girdikten sonra zaten 5 dk ancak zamanın var.
Sence geniş olabilir mi hiç cevap aşkısı
Tabiki dar ama tombiş 😋😋🤭
Dar severim hard severim 😍🍑
Darr
Kesinlikle
Bunun sorulması da saçma ki
Dar tabii ki sordun mu gerçekten
önden yaparken dar olması arkadan geniş sonuçta kadınında rahat yapması ve zevk alması lazım diimi : )
İstekli ve sulu olanı
Sence? Mantıklı düşünürsen dar olduğu ortada
Dari daha büyük zevk verir
Tabiki dar olan daha zevkli oluyor
Geniş dar çok yoruyor
Geniş diyen var mı acaba
Yoktur
@Mrbrawn zevkler ve renkler tartışılmaz belki vardır
Zevki kadının magrifeti verir
Daracık olanı daha güzel
Dar tabiki
Dar tabi